20

очевидец

преди 15 години

Нямам нищо против исляма , корана, или както си искайте го наричайте ... Но съм живял в чужбина известно време и нямаше начин да не ми направи впечатление отношението на турците-имигранти към българите. сърдечно "комшо" ... и подтикнат от интерес се позапознах и поразпитах ...Един ми разказа как в училище в час по история му обяснили за българите и тяхната държава - "това са бедни турци, които са ПОДАРЕНИ от нашия султан на руснаците" ... брех, как е станало попитах - "Нашият султан случайно видял руската принцеса и се влюбил в нея - попитал руския цар какво иска за нея, а той му отвърнал - България. Е, султанът бил голям мъж, но с една слабост - жените и се съгласил. Но никой не го упреква, защото разбирали слабостта му" ...Ако щете вярвайте! Гимназиялен урок по история! Не знам вече от коя провинция беше тоя тип. Но какво значение има ?!?Как се чувстват т.н. от нас православни в Турция ? Забраняват им каквото си помислите. Как се чувстват кюрдите ( примерно сравнени с евреите ) и примери много още ... Така чеее, сори, но не ми пука какъв е коранът и какво проповядва ( аз съм атеист принципно ) , но няма да имам капка толерантност към всякакви подобни .А, и да не забравяме че турция е единогласно най-европейската мюсулманска култура, но и че все пак за 1000път военните предотвратиха идването на радикалните на власт ...

19

преди 15 години

Цялата тази *** работи против България. Да не забравяме "новите ***" и продажници. *** на Доган - Христо Бисеров, Йордан Цонев и другите *** нагласени от ДПС на сладки служби, за да позакрият етническия характер на тази партия.

18

терца белот...

преди 15 години

Къде го видя тоя фанатичен антитурцизъм, не е ясно. Ясно обаче е казано: "Коранът тук няма нищо общо - поредната погрешна стръв която да мразим, за да не се открие истината." Коранът т.е ислямът т.е изповядващите го хора - българи и турци не е (и никога не е бил) обект на ничия омраза дори по време на турското робство - това си го набий в кухата лейка дето я имаш за равновесие!!!. Покрай лъжата писана и повтаряна милиони пъти, че някой някого мрази успешно виреят и се развиват ограмна пасмина "толерантни" ***, хранещи се с мършата от подобни лъжи. Капсулират електорат, внушават страх от някакви етнически конфликти, размахват пръсти, крадат и се подиграват (и със собствените си избиратели) и всеки път са във властта. Видяхме докъде ни докараха - коментарът тук е излишен.Къде видя "турците са виновни"?Къде видя СКАТ? Къде видя комунизъм? Всъщност не, комунизъм има - в твоята глава. Точно комунизмът фабрикуваше подобни на теб индивиди които понятие да си нямат какво представлява той и ето ти го резултата - преписани отнякъде втръснали на всички нормални хора простотии. "Не че няма нещо вярно ама..." НЯМА АМА - първо това дето е вярно и тогава ама и пр. Ясно!! Оптимист бил! И ние да сме били оптимисти. Типичния стил - наглост. Ние ще ви... пък да сте вие оптимисти. Ясно е, че на теб ти харесва но на нормалните хора - не.За латиницата, езика, обидите не си струва да коментирам - който няма аргументи лепи епитети и показва собствената си простотия.

17

archy

преди 15 години

anonimen !!!. ti si pod vsjakakva kritika sas tozi fanatichen antiturcizm. napravo si kato kon s kapaci. za vsichko sa ti vinovni turcite i tehnite privarzenici napravo ne moga da vidja v teb nikakav intelek i razum.opitaj se da poglednesh po optimichno na neshtata . ne che njama neshto vjarno za dogan ili tam drugite no ti napravo si se zabil . ako prodalzavash taka ot teb shte stane edin zadrastenjak i nishto drugo takiva kakvito izlizat po skat tv da drankat gluposti. kato gi vidja samo mi stava jasno che sa vazpitanici na smahnatija komunizam .

16

преди 15 години

Произходът нищо не значи. Факт е, че всички служат на каузата за дебългаризация на страната което автоматично ги прави НЕБЪЛГАРИ. Колкото до "новината" - отбиване на номер за статистиката просто, ако щете и за пред изборите. Да се каже - ето ние разследваме разпространителите на ислямски фундаментализъм в България, дори забраняваме фондации. Никоя от радикалните псевдоислямски секти подкрепяни от Турция и САЩ няма да бъде пипната. Емисари от неизвестни държави ще продължават да насаждат омраза в българските деца към България, да строят джамии и да тормозят българите в собствената им държава.(ако някой се чуди как така пък от САЩ да си свали розовите очила и да види най сетне истината за отглеждането на терористи срещу които се води тая "борба", кой подкрепя ДПС и Турция и с чия благословия ДПС се готви да управлява още мандати, чии мекерета са ББ, Доган и т.н). Коранът тук няма нищо общо - поредната погрешна стръв която да мразим, за да не се открие истината.

15

морал не значи капит

преди 15 години

какво значи морал и кой днес изобщо дава някъкво съдаржание в тази дума.и християни и мюсулмани еднакво са без никакъв морал щом тръгват да убиват в ирак и взривяват небостъргачи в нюьорк къде им е моралът на тези много вярващи по скоро с промити мозъци изпратени на смърт с обещанието це в рая ги очакват 88 девици за дефлориране.питам се с какво ще го направят като са си оставили глупавият *** да се спръска още при взрива.

14

ivan

преди 15 години

a be 4ovek ti gleda6 li *** samo 2 ot ob6to 18 ministri sa ot turski proizhod

13

има планове в светов

преди 15 години

аз не се чувам защото не приказвам а пиша.още повече че народите толкова са се фиксирали и фанатизирали че дори за момент не си помислят колко по хубав би бил света без воини и насилиие в името на вярата му.тъй като във всички религии убийството на човеци и хора е забранено.оссобенно в християнството а и в мюсюлманството будизма.още повече че единственно премахването на причината и различията ще прекрати враждите и тогава всички ще бъдат просто човеци.

12

G.O.

преди 15 години

абе хора имам чувството , че причината да пишете тук, е желанието да се дърляте с някой...Проблема е сериозен..не бива да се нападаме един друг...Не става въпрос само за някава фондация..От няколко години в България се опитват да ни наложат исляма под една или друга форма..Та вижте половината министри от какъв произход са...За, бога...за това ли е дал живота си Левски..да слушаме днес новини на турски по националната телевизия!!!!!

11

чунчо

преди 15 години

Религиите НЕ СА ВРЕДНИ!Вредно е ПОЛИТИЗИРАНЕТО на религиите!

10

7и8терапия за овладя

преди 15 години

добре де просветлихте ни всички разбраха че има и на други езици коранът.защо трябва веднага да почнете да избивате свещенници и други подобни.целта е да се премахнат всички религии за да няма толкова кръвопролития а не да се забраняват и във връзка с това още повече недоразумения и убийства.

9

чунчо

преди 15 години

А бе ти изобщо чуваш ли се какво приказваш!?!

8

преди 15 години

5, както Библията, така и Коранът са преведени и на български, има ги и в интернет. Аз съм ги теглила от тях и съм ги чела, без дори да ми се налага да зная иврит /или халдейски, или на къквто и да е език да е била написана първоначално Библията/, или арабски.

7

b0rislav

преди 15 години

Благодарим ти, че ни просветли, че Коранът бил на арабски! :)))Забравил си да споменеш няколко общоизвестни неща за Библията за да ни слисаш с познанията си:))))И последен пропуск: трябва задължително да се избият свещениците и вярващите за да може ефективно да бъдат забранени религиите, нали така нещастнико ***?:)))

6

anonimniq

преди 15 години

naskoro vidqh edni takiva samnitelni kato islqmski sve6tenmici v edin djip rekstun v bankq, no kato vidqha policeiskata kola vlqzoha vatre(dvama ot tqh bqha izvan rekstuna)

5

да бъдат забранени р

преди 15 години

снимката е точно подходяща за темата.по частта от костюма която е показана се вижда се че това е един добре облечен съвременен мъж.характерните за 20те години райета които са типични за мафиотите в чикаго израз на техните разбиранияи израз на егоизма им.преди 4 години тази мода се възвърна но за днешният ден е пасе.това че държи печатно издание на корана не значи нищо.не знам дали и арабски знае езикът на който е записан коранът е арабски.той трябва да го научи наизуст а при ниският коефициент на интелект.едва ли е запомнил две думи.с други думи бандит под прикритието на исламска религия се опитва да промие мозъците на благоверните с цел да ги използва за зловещи неща всички знаеме какви.

4

ф.с.в

преди 15 години

Аз присъствам постоянно във форумите, но сега съм малко объркан .Ерудиран съм ,наясно съм с въпроса ,но нека да ви отговоря утре.

3

преди 15 години

Ауууу, да не ви засегнах че сте ме махнали!!! Така е, махнете ме, все пак ви направих забележка. А разпалващите етническо и верско напрежение позиви са о.к. Свалям Ви шапка!

2

преди 15 години

Вън сектнаството и псевдо монасите!

1

Авитохол Дуло

преди 15 години

Вън ислямската *** от България!