95

Мангъров

преди 2 години

4 хиляди починали за седмица? Хахаха кеф

94

Манолски

преди 2 години

Отиват си анологовите хора, с вехтите порядки и морал. Бъдещето принадлежи на цифровите и програмирани полуботове

93

До99

преди 2 години

Умньо,те да има"щастието"да попаднат в нашето родно здрвеопазване,да видим тогава какво ще говорят статистиките!

92

Роза

преди 2 години

вав ваксините има частици на дявола и превземат душата но балгарина не е глупав и няма да се хване на лукавия. господ ще ни пази нас просветените да се борим с ваксаните дяволи и ще ни дава сила

91

до Аз

преди 2 години

Че на кой му пука?

90

Аз

преди 2 години

Не съм против ваксините и мислех да се ваксинирам когато нямаше ваксини още, ама понеже ваксинираните в последствие и бялата мафия сте много отворени, няма да се ваксинирам. Хайде със здраве.

89

Анонимен

преди 2 години

В дания 60 000 случаи дневно - 3 починали. В Швеция 42 000 дневно -6 починали. Защо? Ами защото са ВАКСИНИРАНИ!

88

Роза

преди 2 години

учевидно е че сички доктори нищо не разбират как да се лекува болести и не са учили аз що да им вярвам тогава

87

Безплатно

преди 2 години

В нашата фирма през август 2021 шефовете докараха екип за ваксиниране и който иска можеше да се ваксне. Направиха го грубо 120-130 човека. Половината умряха, а другата половина са в инвалидни колички или с умствени увреждания.

86

Анонимен

преди 2 години

Нека здравеването ни се самосезира, ако това е истина. Това е резултат от дириджето на родното здравеопазване-ТТук вирус непричем.

85

Sunny

преди 2 години

ЗАБОГА НАРОДЕЕЕ НЕ СЕ ВАКСАИТЕ САС ТАЗИ ОТРОВА ОБИВАТ НИИИ ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕ

84

Новото

преди 2 години

Браво, на Радев, Нинова, Кирето, Слаавчо чалгата!Благодарим.

83

До Таня

преди 2 години

Няма как обществото да взема самостоятелни решения за : цени и доходи;за протокол за лечение в болниците за вируса;адекватно лечение на социалнозначими заболявания,зарязани заради вируса; и още много фактори за високата смъртност.Виждам, че пак елегантно вменяваш вина за отказа на хората да се препаратизира, но и слепите "видяха" и глухите "чуха" от какво умират хората, а и вече някои лекари се престрашиха да разкрият вследствие на какво е картинката.

82

Анонимен

преди 2 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО жалкия фигурант и шaйкaта му ще затpият България!!?

81

Анонимен

преди 2 години

Голям Сечко е! И здраво сече. След него е Малък Сечко. По-малко ще сече. Баба Марта ту ще се мръщи, ту ще се усмихва. Април е лъжовен. През май всичко ще е наред.

80

Анонимен

преди 2 години

Локдаун хора само той ще помогне .Какви ли мерки не мислиха ,и все мислят че е за добро ..Но факт не помагат ,единственото нещо е локдаун да се затворим поне за 20 дни .Без кафета ,заведения,молове,градини ,ясли и фирми .Тъкмо ще си гледане децата и в същото време да постигнат нещата .

79

анализатор

преди 2 години

Докато не започнат да ви вкарват в затвора,заради такива писания,няма да се "кротнете".Какво расте,и с колко расте,г-да некомпетентни хора?Колко си отидохо от този сват от инсулти и инфаркти?В пъти повече от тази зараза.Престанете.За съд сте.

78

Анонимен

преди 2 години

Е как тама расте. Сега чета, кучев казал, че само икономически ни засяга омикрон. *** казал колко добре се соравя с пандемията и че сме едва едва на фаза 2. Изобщо мед и масло предават новинарските сайтове, пък някаква статистика тука пише 4000 за седмица. *** не разваляйте рахата на киро така.

77

Анонимен

преди 2 години

При толкова много пари който прибират нашите родни дофтуря от тоя вирус и всичко свързано с тая пандемия,всичко останало е оставено на заден план,резултата е налице!Крайно време е да бъдат орязани всички придобивки свързани с Covid вирусът!

76

Ясновидец Нострадам

преди 2 години

Като стана въпрос за смъртността...Преброяване 2031 в България, население 5,5 милиона. После още надолу. Полиция 55 хиляди, чиновници 300-400 хиляди, пенсионери 2,5 милиона, деца (ромчета) 500 хиляди, работещи 1 милион