135

Анонимен

преди 2 години

През първата седмица на януари 2023 по предварителни данни починалите са 3034 човека, средно по 433 на ден.

134

Анонимен

преди 2 години

Че да сравнят извадките за периодите с годините когато е имало видовите грипове,които били всичките с такъв 2 годишен срок на съществуване от появата им с циклите на подем и спад последните 60-70 години понеже от тогава е имало записани инфекциозни заразявания и антибиотици за лекуване в сърдечно съдовата бронхиална белодробна област като инфекциозна двойна бронхопневмония за най-опасна наред с таз сега двустранна наречена и от грипове зарад които всяка година е имало епидемии заедно с другите.

133

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах - отчитаме резултат или регистрираме проблем?

132

Coyntri Meters

преди 2 години

До Анонимен За днес ,до момента са починали 253 . Лъжат демократите ,ама как лъжат! И още повече ще лъжат ..

131

До135

преди 2 години

Нищо подобно 1997 година България е на 24 място в света по смъртност на 1000 човека едва-14.7 човека,през 1998 година сме на 27 място в света с 14.3 на 1000 човека!

130

Анонимен

преди 2 години

От 2014 година нататък с изключение на две години когато даваме"първенството"на Лесото,смъртността в България е най високата в света!За това не е виновен Ковид,Мовид и Прочие вируси а прогнилата ни здравна система!

129

Анонимен

преди 2 години

Ако се запази короната за 1 г. ще са 200 хиляди най-малко загинали. За 10 г. 2 милиона смъртнос. Трябва да раселят София и големите градове.

128

КАК ТАКА ?

преди 2 години

Поредната МАНИПУЛАЦИЯ с гърмящо заглавие. Ами ЗАЩО НЕ ТУРЯТ бройкат умрели по време на Жан Виденовата Зима Криза ??? Годините 1997 и 1998 има ПИК на УМРЕЛИ и за година общо са УМРЕЛИ над 121 000 Не се споменава ЗАЩОТО ИСТИНАТА НЕ Е УДОБНА и сега ще се ЗАДАВА НОВА ВЪЛНА на СМЪРТ и ТО НЕ ОТ Вируса, А ОТ Кризата и ИНФЛАЦИЯТА безпаричието СЪЩО УБИВА ХОРА.

127

Анонимен

преди 2 години

промяна какво да се прави

126

Анонимен

преди 2 години

С тези "ваксини" и бустери ,какво друго очаквате? При положение ,че по телевизията непрекъснато се говори за вируса и смъртноста ....това е масова психоза ,която оказва влияние върху старците и стреса ги убива преждевременно. Важното е да не умират сравнително млади хора.

125

Аз

преди 2 години

Тия хора тотално се подиграват вече с нас! Въобще не е вярно, че смъртността се вдига. https://worldometers.info/coronavirus/country/bulgaria/Всеки, който се интересува, може сам да провери графиката..

124

Анонимен

преди 2 години

Е как ще има други болести, като аутопсии нема. Всичко умира от ковидо. Нищо общо с здравенаказването, стреса, липсата на препитание. Лаф да става, зелето и ваксите да вървят.

123

Анонимен

преди 2 години

Извод:: телевизорът убива яко!!!

122

Рубльов

преди 2 години

Другата седмица организирам щурм на клиниката в Карлуково. Набирам главно читатели и коментатори в ДHEC. Ще организирам автобуси от цялата страна, плащам по 40лв и тройка кебапчета и бира. Планът - атакуваме клиниката и оставаме там завинаги.

121

Анонимен

преди 2 години

Га измрете ще свърши.

120

Въпрос

преди 2 години

това, че Смъртноста расте няма Нищо общо с Инфлация, БезПаричие, Глад, Студ, липса на Отопление, Икономическа БезИзходица и ей такива дребни нещица, от КОВИД е нали?!

119

моник бонева

преди 2 години

Тези които не вярват в тази статистика,съветвам ги да посещават понякога и гробищата, а не само да запиват по заведенията!Ще се изнанадат ,че имате още един ако не два града в крайградската си част.Няма как до го знаят без да са ходили там .Ако бяха ходили, щяха да си мълчат.

118

Напълно НеВаксиниран

преди 2 години

ами тези с Бустер, почнаха да дават Фира, аз и без Маска ходя и така пътувам и в Метрото и 2 години - нищо ми няма!!

117

SHEFA

преди 2 години

ЕМИ ПРИ ТАЗИ БЕЗБОЖНА ИНФЛАЦИЯ СЕ ОЧАКВАШЕ ДА ДАВАМЕ ФИРА.

116

Гробар

преди 2 години

пълни лъжи работа няма за ра киа пари няма