5

до SS

преди 2 години

Не си първия, който си е довел *** от Тайланд, но определено си първия изкарал с такава жена 27 години брачен живот. Да сте живи и здрави цялото семейство.

4

блуба

преди 2 години

Номер 6, разбирам естествено. Аз просто уточнявам, че това не е безусловна любов. Жена му сигурно също е имала условия. Вярвам, че има двойки, като тези от статията, но в нормалния живот повечето хора не срещат такава любов. Това в никакъв случай не значи, че не можем да сме щастливи.Честно казано, това което всъщност ме подразни в мнението на SS, е "читавото" потомство. За съжаление за това няма гаранция. Аз останах с впечатлението, че той би зарязал майката на детето си, ако то има проблем.

3

блуба

преди 2 години

SS, това не е безусловна любов. Ти си поставил условие. Ако ми родиш здраво дете. Значи, първо ти не я обичаш заради нея самата, а само ако ти роди дете. Ако не е могла да има деца какво? Второ - не само поставяш условие за дете, но и да е здраво. Интересно ако Ако не беше здраво щеше да я зарежеш да гледа болно дете сама ли?

2

Анонимен

преди 2 години

Четири условия за безусловната любов са НАПЪТ да *** разочароват ! :D

1

SS

преди 2 години

27,5 год имам брак с жена от жълтата раса ! Почти сме неразделни с изключ. когато съм бил в някой горещи точки по света ! Не сме се скарали нито веднъж ! Доведох я от другия край на света . И то полулегално ! Навремето ми спаси живота. Казах и че ако ми роди здраво и читаво дете ще я гледам и ще се грижа за нея докато съм жив. Тя го направи,а аз си спазвам обещанието Осигурих и живот за който не е и сънувала !