14

преди 15 години

оптимист

13

nick

преди 15 години

Точно това беше въпроса. Как прости момчета стават милионери. И аз имам представа горе-долу от него. И незнам кой е бащата на жена му щото гледам този сорт хора да не ги познавам отблизо. А че има конфликт на интереси го знам. Знам и как се печелят търгове. И това за финансирането го знам. Неслучайно мафията в Италия е почнала и държи строителство, пътища и ***. Щото не се знае колко пари са вложени и откраднати. Като не беше толкова за тия смешни 50000 що не си стоя във грамадната велика фирма.

12

преди 15 години

Не съм казвал ,че са забогатяли честно или ,че строят качествено. Казах ,че те са единствената фирма в раьона ,която има ресурса да строи пътище и че въпреки смяната на Веселин Георгиев И Биндер иТерагруп ще продължават да си строят пак същите пътища. Просто тая рокада с Веселин бе точно защото Веселин не е отишъл беден във властта а като милионер и бакшиши от 50000лв. са смях за него и за това го махнаха ,защото министъра Гагаузов харесва и 20 и 30000лв. Но не може да го проумеете. Иначе съм 100% сигурен ,че Веселин ще издържи теста щото не е направил нищо не редно в самите строителни работи и финансирането им. Та нали за това го изгониха-заради конфликт на интереси. А от къде има пари е ясно да видите кой е бащата на жена му.

11

nick

преди 15 години

На тия селяндурчета кой ли им ги даде тия пари да ги купят тия кариери, машини и тем подобни. Като четеш 5-ти и ти се повдига. И като гледаш как строят разбираш за какво става дума. Те ремонтираха един път до моя град и след 2 години - кратерите на луната са по-малки. А за парите - много ясно. Интересно защо те даржат няколко регионални митници под око. И как се дават пари заедно със секс услуги на отбрана компания. Ако се разровят ще изленат доста интересни неща. Ама няма да го направят. Аман с такива инициативни и умни хора. Като Вальо Топлото.......

10

ми-ми

преди 15 години

Помаци от Родопите- к'во повече да искаме?

9

Иван

преди 15 години

Такива продажни *** като тия от статията трябва да се обесят публично и показно, майка им да ....

8

men

преди 15 години

da ne bi da iskash da mi obiasnich, che vuprosnoto bratche s chesten trud sled uchiliste ot spestenite zakuski si e kupil vsichki tezi mashini i e organiziral zialata rabotna linia??? ili, che vuprosnoto bratche deto e podsudimo, ne e stipalo, burkalo s tendjerata v kazata s med??? aide-nema nuzda!!! az poznavam dosta initziativni, rabotesti hora, na koito im seche pipeto. e, nito edin ot tiah niama takiva mastabi na razmah v rabotata si- zasto li????

7

anitta

преди 15 години

Всички които са наясно с далаверите на Веселин Георгиев и Емил Георгиев значт, че Биндер, Треагруп и др. свързани компанни работят по направление- Пътища-Ремонт н пътища. Да се зададе въпроса кой даде поръчка за пътя Сливен-Ямбол, за ремонта на Хаинбоаз, за построяване на амреиканската военна база край Сливенско, за концсеиите на каменните кариери... и за ред други активи, парични потоци и обсебване на имущество. Къде е накзазателната отговорност, свързните лица за обществените поръчки??? Прозрчността на избора????

6

преди 15 години

АААА 5-ти хайде сега не на нас тия :))) Как според теб въпросната фирма е придобила тези бази, машини и т.н.т. ??? С труд ли ? Не ... с рушвети и далавери. И иска да продължава по същия начин и за в бъдеще, но неможе все едни и същи да папкат разбираш ли ? Не ти е удобно да го разбереш но това е

5

преди 15 години

ха ха ,които знаят за какво става въпрос точно с това уволнение на Веселин Георгиев ни би видял светлина в тунела. И ще ви кажа ,че Веселин Георгиев спокойно ще си иде на детектора ,защото няма за какво да се притеснява ,това го знаят всички ,които са по-близки с него. Веселин Бе уволнен защото друг искаше да вземе поста му. А така или иначе ф-*** Биндер пак ще продължи да си строи същите пътища ,защото в този регион от Стара Загора до Сливен няма друга толкова мощна фирма, която да може да строи с такива темпове - това са машини ,каменни кариери ,асвалтови бази,Бетонови възли и т.н.. Така ,че всичко е за да натопят човека и да го махнат ,за да се сложи техен човек. Искам да ви кажа ,че в тая държава се уволняват точно по-честните и неудобните ,които са милионери и тредно можеш да извадиш цифра с която да ги впечатлиш и подкупиш. А тия от министерството с подкупа от 50 000лв. са точно такива смешници ,които лапат и цепят с министъра А Веселин За 50000лв. дори няма да си вдигне погледа от вестника. Но както и да е минало ,заминало.

4

SD

преди 15 години

С тези темпове след 30 години може би ще имаме истинска прокуратура и съд

3

DevilishSoul

преди 15 години

Всяко чудо за три дни! Няма да има осъдени! Слабо ми пука кой кога и за какво е бил разследван от прокуратурата и следствието, по-важното кой кога, за какво и на колко е бил осъден!

2

Kolega...

преди 15 години

;)))

1

зоп

преди 15 години

по-интересно би било да се проверят търговете с "три оферти в плик"