22

мак

преди 2 години

Прави са, да имаш някакво богатство и някой да ти забрани да си го ползваш е диктатура. Със закриване на въгледобива се закриват работни места. Второто е, че енергията ще поскъпне, а това никой не иска. ек ги принуждава да им играят по свирката под предлог "екология", да забравят за националните интереси и в бъдеще да внасят ток да речем от чужди атомни централи и да направят Полша зависима.

21

Анонимен

преди 2 години

Нямам никакво намерение да поддържам в жилището си температура до 20 градуса през зимата и не по-ниска от 25 градуса през лятото, само за да угодя на ненормалната Грета Тунберг. Това злобно и откачено детенце мрази хората и иска да ги изтреби, за да спасяло планетата. Като че ли ще има някакво значение каква е планетата, ако ги няма хората. Такива психопати са способни на всякакви зверства, за да реализират идеите си. Мястото й е в лудницата заедно с всички нейни последователи.

20

Анонимен

преди 2 години

Нашите миньори кога?

19

Анонимен

преди 2 години

Либералите ще приключат в Нюрнберг...

18

Анонимен

преди 2 години

До 21 Плебса?! Ти да не би да си аристократ?

17

Анонимен

преди 2 години

плебса пак се е вдигнал в борба да унищожава околната среда. аман и обраэование ..

16

Анонимен

преди 2 години

Ми да караме на въглища и дърва докато не се изтровим или докато не свършат. Слепи ли сте та не виждате,че околната среда се промени драстично в последните 50 г. Ама нищо, дайте да плескаме с ръце на поляците,че си гонели интересите тровейки ни. Я се затворете в един гараж за 30 м с работеща кола да видите какво ще стане щом тези газове са толкова "полезни". И си представете газове от такива централи умножени по милиарди пъти изпуснати всеки ден в небето. Колко може да оцелеем така с това темпо.

15

Върнал се от Полша

преди 2 години

Ще има да ги гоним поляците...Тъй като, подобно на нас са мачкани от съседите си, са се научили да защитават националния си интерес, преди всичко останало. Докато през 2019 Борисов подписваше каквото му дадат, те бяха единствената държава членка, която отказа да подпише Зелената сделка. И го направиха по-късно, след като им разрешиха да си субсидират въглищните централи по т. нар. Механизъм за капацитет. ПС. Зелените левундери сте полезни ***, глобалистите Ви използват и после ще Ви смачкат

14

Марин

преди 2 години

И тези са капацитети като антиваксърите. Мислят само за днес, но не и утре. Въглища и нефт нямат бъдеще. Всичко е клони към АЕЦ и ВЕЦ. Добре, че преди 150г не е имало демокрация, че още щяха да разчитат на дърва. Говоря само за тях, тук по градовете *** още цепи дърва по терасите.

13

Анонимен

преди 2 години

Унгарци, поляци, хървати - все случиха на по-свестни политици. На нас ни се паднат от десетилетия най-продажните и престъпни сатани.

12

Анонимен

преди 2 години

Ще се сетите ама е малко късно. ЕС и САЩ за стиснали всичко и го цедат на максимум.

11

Гошо

преди 2 години

Я още една глоба да им отцепат по европеииски на поляците

10

Анонимен

преди 2 години

Евала на дружина полска!

9

Щирлиц

преди 2 години

Европо,а когато сняг забръска,що ще чиниш ти зимъска?Много еврО.г.ей.ци,много недоразумения,много и.д.и.отизъм..

8

Анонимен

преди 2 години

Европейски бой под нивото на кръста. Как досега не са обвинили Русия и затова?

7

Анонимен

преди 2 години

Ами да направят референдум за Полекзит

6

SS

преди 2 години

Струва ми се ,че следващите които ще напуснат джендърският ЕС е Полша !

5

Старец

преди 2 години

Четиримата танкисти ли беше полски? Аз пък съм забравил и си мислех че беше руски. То само руски филми имаше. Но се сетих за полското фиатче и полякините на къмпинага южно от .? Мичурин, Ахтопол? зпбравил съм. Мда, полякините беха големи мацки, що Балтик водка изкъркахме.. и тя беше полска.

4

Анонимен

преди 2 години

Нищо не си разбрал!Ти си гледал Четиримата танкисти и кучето...Шарик!

3

Анонимен

преди 2 години

Чешки. От времето на Лимонадения Джо.