30

Анонимен

преди 2 години

Че то в София си е така зимен ден

29

Анонимен

преди 2 години

Най-мръсната нация в света.

28

Ванга

преди 2 години

Знаем си всичко за това няма да казвам нищо

27

трезвомислещ

преди 2 години

До АнонименРаботя в китайска фирма.Нивото технологично е изключително високо.Китай сега е много напреднал.Вече има собствени разработки- за справка новите батерии новите смартфони и други.90% от производството на чипове е тук.Неприятно ми е но китайците са по умни от нас европейците.Например китайския ученик започва от 8 сутрин и свършва 7 вечерта.Учат като ненормални.На много високо ниво.Кога нашите ученици ще ги стигнат?След 10-15 години Китай ще командва всички ни.

26

Анонимен

преди 2 години

Милиард и половина паткани. Япония ще ги унижи даже сама отново , ако реши. Къде беше китай , когато Германия имаше реактивен самолет , атомно оръжие и синъетипни горива :)) Кой им даде обогатяването на уран на жълтите бе охльов :) Да не би сами да го измислила докато вадят оризз хахахха

25

Анонимен

преди 2 години

Един завод друг път. То че си невменяяем е видимо. Ама айде спри да се излагаш. Германия има по 250 милиарда излишък. Ква Франция те години. Ти изобщо нямаш понятие от икономика в Европа:)) Германия може да залее Европа със заводи ,ако реши.

24

Анонимен

преди 2 години

Абе отворко, как щракна Германия 20 завода само в България последните няколко години бе ? Нали неможе и няма как:) Клоуне Я върви да си пееш китайските химни другаде.

23

Анонимен

преди 2 години

Дано да потъне този проклет китай дето убиха толкова хора по света проклети убийци

22

Анонимен

преди 2 години

Ти май не си много нормален. Колко място ти трябва за 10 завода? Къде няма място в Германия ли :))) Я си удари главата някъде. Германия е 80 милиона, ще намери 5к човека за заводи не се тревожи. Това е държавата с най голямото производство и не съм чул да е спряло :)) Да не говорим, че в Източна Европа има още доста свободна ръка.

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГермания вече нищо не може да щраква. Германия е бита карта. Щото кой ще бачка в тия заводи? Камиларчетата дет прииждаха на тълпи от по 5000 човека ли? Тц, няа стане, гаранция.

20

Анонимен

преди 2 години

Китай не е измислила нито чиповете, нито телефоните, нито нищо. Всипко е крадено и се прави там заради патканската им евтина ръка. По всяко време могъщата Германия може да щракне 10 завода за чипове. Не е решила ,не е направила. И това ще стане.

19

Анонимен

преди 2 години

Намери се тук един Флюбен в жълтите. Боже господи. Абе клоун утре ,като влезеш в болницата с белодробен проблем дали великия китайски вожд ,ще те спаси :))) Как мислиш .... тея отрови във въздуха да не мислиш, ще ти и децата ти не ги смучите ?

18

Анонимен

преди 2 години

До 18Китай неможе нищо. Тръмп го докяза. Унищожи им големия Хуивей за няколко месеца. Какво направиха китайците НИЩО.После им взе и Тик Тока , какво направиха Китайците ... НИЩО. Не ни говори тук, колко са велики и страшни. Никакви не са. Ако Европа спре да внася стоки от там за 1г ще нагултат водата. Европа е най големия пазар .

17

Анонимен

преди 2 години

До 18 Например? Коя фалираща френска компания е купил китай?

16

Анонимен

преди 2 години

Ето по долу човека е написал , как французите реагират на китайския непукизъм. Просто не им купуват стоките и край . Играта свършва. Никой политик неложе да ви накара на сила да го направите.Това е явен пример, че контрола не е в закона , а във всеки един човек. Стига да го осъзнае.

15

Анонимен

преди 2 години

Няма да стане с бюрократи. Не го ли виждате. Продажни са и нищо не се случва. Всеки един от вас трябва са поеме решението и спре са купува стоки от държави отказвщи да намалят вредните емисии. Ние сме тези които пазарим всеки ден. ИЗЦЯЛО зависи от нашето възприемане на проблема, а не да чакаме някой бюрократ. Всичко е във вашите ръце. Найлон, китайски стоки, горива, цапане и тн.

14

Solar Power

преди 2 години

Ами ЕС и САЩ могат да направят много :) Например 20% екстра мито в/у китайски стоки докато не намалят емисиите ... все пак всички живеем на тази планета.

13

Мюмюн

преди 2 години

Е ко да напрая ва Исма?

12

Анонимен

преди 2 години

С новите цени на тока, газта, парното, палетите, кюмypа, ще видите в България какъв смог ще падне идните месеци. Ще свършат и гумите и дрехите на кило, та и платмасовите контейнери за смeт.

11

Исмата

преди 2 години

Мюмюн, аз ти казах дан ги палим тия гуми у Пекин. Видя ли ся ко стана?