174

Anonimen

преди 2 години

Ето това е българина - след две години чудене се убедила , че е по-добре да се ваксинира.На други им трябват 4 години за да се убедят, ако дотогава са живи.

173

Езедници

преди 2 години

Талибаните диви излязоха по-умни от нас.Вън САЩ и ЕС от България

172

Свобода или смърт

преди 2 години

Въоръжавайте се бракя то се виде

171

Анонимен

преди 2 години

До 183: Не го владееш сарказма. Жалко е написаното от теб. Сигурно се мислиш за остроумен. Продължавай така и ще откажеш много по - вече хора от ваксините.

170

Анонимен

преди 2 години

До Анти-всичко 183 Защо трябва да лъжете, за да докажете, че грешим :)

169

Анонимен

преди 2 години

До Барселона 180 Е, Вие нали не гледате? Защо нямате отговори на тези основни въпроси? Криминалета не гледам, гледам, че имаме бум на рака 30 години след Чернобил - криминалето в действие.

168

Анти-всичко

преди 2 години

Аз съм против това, да ме задължават да правя това и онова. Не желая да се ваксинирам, не желая да спазвам правилата за движение по пътищата. Те ще ми казват с колко км/ч да карам по улиците. И не желая да имам шофьорска книжка, защото това задължение ми ограничава правата. В трамвая не си дупча билет, мразя да ме задължават. Ами той, трамвая и без това си пътува до нас. Не желая да работя за капиталистите-изедници. Предпочитам да ровя в кофите за ***. Там е свободата.

167

Анонимен

преди 2 години

Утре затварям двете предприятия и оставям 2000 човека а улицата. Държавата да им плаща обезщетенията за безработни.

166

Барселона

преди 2 години

До Анонимен 179.Пак ще Ви кажа,гледате ного криминалета,даже и ставате главни герои...Времето ще покаже кой ще клекне...

165

Анонимен

преди 2 години

До Барселона 175 А кой измисля правилата и как ги доказва? Кой доказа, че т.нар. ваксина е безопасна? Какви ще са й дългосрочните ефекти кой доказа?

164

Анонимен

преди 2 години

Тичайте да се боцнете с Файзер, всичките партиди от който, срокът им на годност е изтекъл през 09.2021 г.Искайте преди да Ви сложат иглата да видите срока на годност на шишенцето.

163

ЦИНИК

преди 2 години

Донке мари,офцо такава ! Ти дека съ съ чудела дали ,а съ ваксаш или не ? Кък ти доде на акъло мари ,а съ ваксанираш и дъ си съкратиш дживотеца ? До 2-3 годин жа пукнеш,и ко не гушнеш чимшира жа си толкоз болна ,че жа ти са иска да си умрела.

162

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И аз мислих да вадя вадя 300 400 котки за менте сертификат, ама в Аванти, дето водка уиски и бира са на промоция ми казаха, че няма да изискват и ще мога да си купувам финландска ваксина всяка вечер. Така че боцкайте се, а с тия сертификати може да си избършете аналното отвърстие, ама съветвам да го намачкате хубаво преди това, че да омекне и да заприлича на гъзззз папир.

161

Барселона

преди 2 години

До Отвратен Те си плащат здравни осигуровки,но не спазват правилата.Такива като теб плещят глупости...Има правила и трябва да се спазват...Явно си от групата на Мангъра...

160

Отвратен

преди 2 години

Ало, Барселона, вземи се гръмни преди да трещиш глупости, защото тези хора си плащат здравните вноски. А като вземат да ес разболяват набодените, тогава...?

159

до 168 от славянин

преди 2 години

Все още валидността на сертификата за набоден е едногодишен, още не е станал безсрочен, когато стане тогава пиши!

158

Барселона

преди 2 години

Трябва да се узакони,антиваксърите които се разболеят от Ковид 19,да си плащат лечението...твърдо...за...Защото заради такива като тях ходим все още с маски като нинджи...Пак ще кажа,за това сме почти на всички класации на последно място...освен при кофти класациите,там сме първенци...Дебелоглав народ сме..

157

Анонимен

преди 2 години

Заспал народ! Вместо да се вдигне и да защити правата си, мрънка и търпи! Аз съм ваксиниран, но доброволно, без натиск или ултиматуми и подкрепям правото на Свободен избор на всеки, а не принудителна ваксинация!

156

Анонимен

преди 2 години

Първо да се ваксинират и то публично всички министри. След тях служителите на министерствата, президентство, парламент, държавна, общинска и областна адмнистрация, целия медицински персонал, МВР, военни, учители.Първи по изпълнение и задължение трябва да са тези, които живеят от нашите данъци и които работят, за да се работи държавата.В момента е едно лицемерие и изнудване на гражданите, които дори не биха могли да идат на работа. Не съм против ваксините, а срещу дискриминацията

155

Анонимен

преди 2 години

Едногодишен е срокът на сертификата за преболедуване. За ваксина няма краен срок.