234

Вио

преди 2 години

Тея платени статии...Съвсем на *** ли ни правят? Какви две години, какви 5 лева. Първите инжекци получиха извънредно разрешение пред декември 2020. Вари ги, печи ги, но две години няма как да се докарат. Отделно пенсионирана фелдшерка не е здравен работник, а бивш такъв. Жената може да е на 85 години и от 25 години да не е виждала пациент...

233

аз

преди 2 години

До АнонименСериозно.Има ли ощеместа във вилната зона на Варна за вилички.

232

Гражданин

преди 2 години

На какво основане,бре ?! Това е противоконституционно !!! Подивели сте с това ваксинира не ?! НЯМА гаранции ,че ще оживея след ваксинирането,НЯМА сигурност,че след като се ваксинирам няма да се заразя отново,НЯМА положителни данни,че след ваксинирането няма да стана заразоносител - за какво ми е да се ваксинирам ?! И без вашата ваксина много народ си е жив и здрав !!! Само фашисти могат да искат да унижават народа си !!!

231

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

230

Анонимен

преди 2 години

Долу зависимите и престъпни правителства, гласувайте за ВЪЗРАЖДАНЕ

229

az

преди 2 години

До АнонименАЛООО , ФАШИСТЪТ , ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ИСКАШ ДА СЕ АРЕСТУВАТ НЕВАКСИНСРАНИТЕ . КОЙ СИ ТИ БЕ АНОНИМЕН *** . АМИ КАТО ТЕ Е СТРАХ , СТОЙ СИ У ВАС БЕ . ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ЛИ ПРАВО НА ИЗБОР ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ . ОТКАЧАЛНИК .

228

Тромбоцина

преди 2 години

От утре "зелен сертификат", че сте инжектиран с нещо, което още няма сертификат.

227

Валери

преди 2 години

Уважаеми приятели във форума. Случайност ли беше снощният филм по Бъ Тъ Въ от 23.00 ч с участието на Уил Смит. Случайност ли беше тематиката и защо точна тази седмица го пуснаха. Може би да се нагнети още повече положението.

226

Лудко

преди 2 години

"близо 2 години" кака Донка е открила ваксините още преди да ги измислят, а?

225

1

преди 2 години

Абе я си е.п.м. Ваксинирайте си се колкото искате. Зомбита.

224

Стадо

преди 2 години

Стадо се управлява със сопа. Ако можеше без - щеше, ама не може!

223

Анонимен

преди 2 години

Това ли е грижата за здравето на хората. Вместо да обединява да разеденява. Много хитро. Ваксинирани срещу неваксинирани. Разделяй и владей. Фашизма и комунизма са едно и също но и либералната демокрация се нареди при тях.

222

Анонимен

преди 2 години

До АК-47Управата на Мола трябва да се намеси. В Пловдив например не те допускат до Мола без сертификат, дори да кажеш че си до аптеката или хранителния магазин. Това е решение на управата на Мола.

221

АК-47

преди 2 години

Искам да задам един въпрос на кметицата Фандъкова. Тъй като някои от магазините на хранителната верига BILLA се намират в моловете на ниво -1, там може да се влезе само след като вече си прекрачил прага на съответния мол. Та вече разбрах, че има хора, които казват на охраната, че ще ходят да пазаруват в BILLA и са пускани без да им се изисква така наречения зелен сертификат. И после, разбира се хукват из етажите на мола. Та за този проблем г-жа кметицата какво е предприела????

220

анонимен

преди 2 години

гледахте ли демонстрацията в Берн

219

Анонимен

преди 2 години

Министрите една част гледаха гузно на припитването а наглия виновник се изкарваше праведник. Лъжи и лицемерие каквито не сме чували. Липсваха клетви и кръстения но за всичко се плаща господа офицери и вся остольная ***. Подайте си оставката и се мащайте негодяи или ще паднете още по ниско ..Волята е свободна и това различава разумния човек от СКОТА, но има и Голгота

218

Анонимен

преди 2 години

Седесари са и предатели. В национална катастрофа сни. Не сме излизали от нея. Боже прости нас грешните. Нямаме избор.Като добичета в залханата. Мълчанието на агнетата ..

217

Анонимен

преди 2 години

Вместо да поиска оставки то се вижда че и на него му харесва да ходи по Европа но всичко си има цена. Народеца ще плаща. .

216

Анонимен

преди 2 години

Охраната точи саби и се кефи щото всичко е в техни ръце. В тях ножа но и хляба на хората. Срещата при началството беше пълен провал относно очакванията на народеца. Чу се че утре ще се рапортува на световните диригенти. Рапорт даден рапорт приет. Честито победа на либералната демокрация. Да ви е сладко като по сериалите..

215

Анонимен

преди 2 години

Защо няма репортажи от болниците. Това ми направи впечатление още от самото начало. Медиите тържествуват. Без нито едно доказателство стана на тяхната. Всички им се подчиняват лекарите, министрите, партиите, народа хеметтен робчета...