9

Анонимен

преди 2 години

Зелената енергетика ли ще е причината да посинеем от студ тази зима?

8

Анонимен

преди 2 години

През 2018 г. Буда Тиквоний елиминира дългосрочния договор с "Газпром", базиран на цената на петрола и предполагащ прогнозиране, добив, доставка, послушахме copocoидно-атлантическите агитатори и приехме на въоръжение брюкселската спотово-борсова формула, която ни докара цена на газа по-висока от цената на нефта. Забележете, че днешната цена от $1 200 за 1 000 куб.м. не я назначава "Газпром", а се определя от европейските спотови борси.

7

Анонимен

преди 2 години

Световните медии с неохота съобщават, че на фона на глобалната енергийна криза, обхванала всички водещи пазари, Европейският съюз трябва да разчита само на себе си в осигуряването на собствената си енергийна сигурност: танкерите на отвъдокеанския съюзник с втечнени молекули на свободата - като алтернатива на авторитарния руски газ - няма да дойдат.

6

Анонимен

преди 2 години

Изтрайте още малко. Северен поток 2 се пълни с газ и скоро ще потече газ да удави Западна Европа. Иде спасението от Русия. Заминава си лъжата за евтиния американски газ.

5

Анонимен

преди 2 години

През 2018 година ли Бойко Борисов се хвалеше, че е променил формулата за цената на руския газ и сме щели да го купуваме по-евтино? Реалността е друга - купуваме го по-скъпо заради Бойко Борисов.

4

Отговор

преди 2 години

Защото 2018г. с "помощта" на ЕК си скъсахме договора с Газпром и о боже каква радост беше на жълтите павета. Това се случи благодарение на: В. Начев, И. Василев, Х. Казанджиев и още 2-3, които бяха агитаторите за приемане на брюкселската борсова формула. Всички са от кръга около фондацията България за Америка и атлантическите кръжоци. Гениални пазарни аналитици и експерти.

3

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е С АЗЕРБЕЙДЖАНСКИ ГАЗ ,НО РАДЕВ Е ПУТИНИСТ КОМУНИСТ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НАТИСКА ЗА НОВ ДОГОВОР С РУСИЯ А НЕ С АЗЕРБЕЙДЖАН!

2

Анонимен

преди 2 години

Хайдеее, русофилчовците започнаха да лаят, че непременно трябва да наденем на вратовете си дългосрочния руски хомот и то точно в този момент когато цените са безбожно високи заради руския газов шантаж над Европа. Никога цените на газа в САЩ не са били 5 пъти по-ниски от тези в Европа. И вместо да си зададем въпроса защо е така ние ревем за дългосрочни договори с рекетьора Газпром

1

Анонимен

преди 2 години

Искахте Радев - плащайте сега яко на олигарсите ;)