11

Анонимен

преди 2 години

Смешници.Били узбрани от суверена, победители.Като сте победители, можете ли сами да сформирате правителство и да си го гласувате в НС ? Не можете. Значи не сте никакви победители, а ви трябват партньори.А вие се държите точно като мутрата Борисов, преди години.Това е...ако искате искате, ако не...избори.Ако не ме подкрепите, вие ще сте виновни.Тотални толупи.Подкрепил съм ДБ и без да знаят микистри и без коалиционко спорязумение с дългия, съм против всякаква подкрепа.

10

ИТН са статуквото...

преди 2 години

За голямо съжаление!

9

.

преди 2 години

По това, кого атакуват/плюят и с какви опорки, ще ги познаете.ДБ е най големият им враг, което значи, че са ДС/дпс подлог.

8

Да,България

преди 2 години

ИТН започва да ми харесва---защото се учат от грешките си. Иначе, съм гласувал за Да,България и продължавам да вярвам , че борбата им е за приоритети, а не за постове....И ако загърбят его си и започнат да мислят и после да говоря и декларират....ще продължа да им вярвам. Слави Трифонов и ИТН трябва да се преценяват с оглед борбата им да наложат върховенството на закона ...навсякъде. А не с оглед на това, че не са дипломатични или пък рязки и невъзпитани. БСП и Доган, като са възпитани...?

7

Анонимен

преди 2 години

Министерството на околната среда вече го намалиха. Още ли ще намаляват?

6

Анонимен

преди 2 години

Тия си сменят мнението за часове. Вчера в 17ч Слави пуска видео с 90% плюене по ДБ вътре и казва, че министрите ще се крият до гласуването, защото *** веднага ще им намерят компромати. В 20ч(да, тази новина тук е от 20ч вчера) Тошко обявява, че ще представят министрите на ДБ, ИМВ и БСП. Шизофрения, идиотизъм или какво? Тия се въртят по-бързо от Борисов. Там рекордът е половин ден, тук е под 3 часа.

5

защо

преди 2 години

"От ИТН категорично заявиха, че имената на новите министри ще бъдат представени в пленарна зала"И защо ще правят срещи? Да пълнят медиите с клюки!! ББ и ДПС се завръщат. При 121 депутати кворум с 65 гласа от Слави готово.

4

Чалгаджийска мъгла

преди 2 години

Почват с популизма. Мислят за народа и ще намалят министерствата. Леле, колко са загрижени. Абе, заради вас ходихме на втори избори, същото мижеше да направите и след 4.април. Сега съкращават разходи. И трети избори, ако има, пак ще са предизвикани от вас и мъглата в главите ви. БСП нали бяха статукво. Де факто с тях ще управлявате. Дб няма да ви подкрепи.

3

Анонимен

преди 2 години

Това какво ще рече ето решили сме, че ще са тези спускаме списъка за сведение и изпълнение пък вие ако искате, така ли??? След това което излиза в медиите за посочения за премиер не знам дали е възможно някой да им вЕрва.

2

запознат

преди 2 години

Дългата ръка на Доган.Да се слави името му!

1

Анонимен

преди 2 години

Тези лица са ми познати като жури, избиращо най - добре танцуваш кючек, или нещо от сорта. Как да им се доверя?