51

ББ

преди 2 години

хаха...политическата класа,ще си преразпределя животите ни за пореден път...ще се пазарят бре...ще се назначават......славчо...а суверена?...бързо ни забравихте,кога ще ни питаш как искаме да живеем бре?до кога болни ще ни "забравят"?...Избори...ще ги платиим и преживеем...Избори...не ви вярваме...до кога ще служите на мафиоти?...кога ще започнете да работите за Народа ни?нашият е най...не си мерете дребните...1400 г са аргумента ни...опасни игри...за ваша сметка...политическата...виждали сме го

50

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 53: Много хора го вземат на сериозно и има за какво. А теб някой взема ли те на сериозно, как мислиш?

49

Анонимен

преди 2 години

Неприятно изглеждащ рошав човек в критическата се е взел насериозно. Тъжно

48

Време за промяна

преди 2 години

До Ганди; БСП е системна партия, не е партия на сттуквото. Статуквото беше моделът на ГЕРБ за еднолично управление на Бойко Борисов.

47

Ганди

преди 2 години

Славун лъже като дърта ***,ние с партий от статуквото не се коалираме,ами БСП нали бяха там,ти си го казвал,за смяната на имената за кандидат министър пак излъга,абе пич това не е телевизионно шоу,това е държава

46

СЛАВЧОООО, СЛАВЧО..

преди 2 години

Къде си тръгнал да преговаряш с тия ус ровци и с кака ти Корни , която вече знаем как се изпуска по коридорите на Позитано -20...!..ШЕ СЕ УСМЪРДИШ И ТИ ПОКРАЙ ТЕХ ,БЕ...!

45

ММ100

преди 2 години

Спокойно! Следващите поканени на срещите ще са ДПС и ГЕРБ. Така както се кълняхте,че няма да каните партии от статуквото и че за Вас льохмани властта не е самоцел, а ясно виждаме,че само за това драпате.Блаженни да са вярващите, които Ви подкрепиха и на референдума и на изборите. Пълен цирк на Тошко Афринкански и на Учиндолския му плешив началник!Смях в залата и поредните залупени вярващи.

44

Анонимен

преди 2 години

Нали нямаше да има партии от статуквото! Трифонов сам каза, че БСП е от статуквото! Така както питам без отговор кои избираха Борисов, сега е същото! България е цирк и сега си има вече клоун! Факт!

43

Анонимен

преди 2 години

ЗЛАТЕН КВОРУМ + ЗЛАТЕН ПРЪСТ = ИМПОТЕНТНО ПРАВИТЕЛСТВО !!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО , "НОВОТО" СТАРО ЧАЛГАДЖИЙСТВО, НАБЛЮДАВАНО 30 ГОДИНИ !!!

42

Анонимен

преди 2 години

КАТЕГОРИЧНОТО ЗАЯВЛЕНИЕ НА ИТН ДА ПРЕДСТАВИ ИМЕНАТА НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ЗА МИНИСТРИ РАЗКРИВА, НЕ ОПАСЕНИЯТА ИМ ОТ СПЕКУЛАЦИИ В МЕДИИТЕ, А ОПАСЕНИЯТА ИМ, ЧЕ ПРЕДЛАГАНИТЕ СА СЛАБИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПРИЧИНИТЕ, КАНДИДАТУРИ. ТАКА ЗАМИСЛЕНИЯТ ШАХ НА ДАМАТА, ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ШАХ НА ЧАЛГАТА И ЧАЛГА-ТАЙМ. ТИК-ТАК,ТИК-ТАК ЦУГ-ЦВАНГ, ТИК-ТАК,ТИК-ТАК ЦУГ-ЦВАНГ ...

41

Гинеколог

преди 2 години

А срещите по вечерно време ли ще са ? И да не забравите да си носите кондоми, че всички сте заразно-болни.

40

Анонимен

преди 2 години

Трудно е с с това разпределение на депутатите по партии в парламента да се направи правителство. Отделно, че с откраднатите милиарди ГЕРБ насъскват антимутренските партии една срещу друга и плащат на трoловете си да засипват с плювки антимутренските партии.

39

Анонимен

преди 2 години

По-добре е да има нови избори. Подкрепата за ГЕРБ падна драстично и продължава да пада. На следващите избори ГЕРБ ще са предпоследна политическа сила и няма да е трудно да се състави правителство.

38

Анонимен

преди 2 години

Абе, тоя Маркуч и Дребосъците съвсем оплескаха нещата! С фанфари обявиха мисия в космоса, а избраха плиткоплавец шнорхист за ръководител, скараха се с парададжиите, ама ще им обясняват нещо, нямаше да се гледат с тоя, с оня, ама и с двамата се срещнаха за преговори! Ми то лесно - като кажат нещо, сещай се обратното! Това лъжа ли е? Подмяна? Какво е, не знам!?

37

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПредполага се, че вече са минали консултациите с ДПС . Нали ДПС ще подкрепят ИТН. Много е хубаво да раздаваш порциите.

36

Анонимен

преди 2 години

Покажете проекто кабинета с кандидат министрите . Освен това поименно гласуване за всеки министър по отделно. Нали сте най големите демократи? поне за сега.

35

Анонимен

преди 2 години

Новината е, че ще НАМАЛЯВАТ министерства! Значи са били отрязани от кандидатите им, или последните не са покривали изискванията за пошлост, некомпетентност и досие с измама в миналото по света и у нас! Затова канят и бивши измамници за преговори, да им покажат, че са надеждни в играта!

34

Анонимен

преди 2 години

УЧИНДОЛСКИ ЛЪЖЛЯЦИ

33

Тошко.....

преди 2 години

Да разбираме ли, че вече сте провели раззговорите с ДПС и ГЕРБ, а сега каните партиите от миманса

32

анонимен

преди 2 години

Абе,вие кастинг за министри кога ще правите?Че искам и аз да се запиша.Накратко-говоря 4 езика,магистър съм,30 години стаж,само че не е в търговията.Дали ставам според вашите критерии?Май не...