101

Анонимен

преди 2 години

Краси Радков ще играе чуденсен министър-председател. Сценаристите трябва да му напишат какъв министър-председател да играе - лев, десен, слаб, силен, строг, мек, плешив или не, висок или нисък..................Защо да сменяме министър-председателя? Само ще му сменяме сценария и той ще се променя веднага.

100

Легендите:

преди 2 години

Че Локи за да убие Балдир направил лош номер сменил една стрела в колчана на Хиор - бога на тъмнината със стрела от имел, единственото нещо, което Фрея не попитала да не наранява сина и'. Легендата говори, че Балдир имал една единствена сила - да не може да направи неправилна посока и тази му сила го правела неуязвим за всичко освен имел. Легендата говори че за да отмъстят за убийството на Балдир Один за да хване Локи кръвния си брат трябвало да изнасили гигантката Риндр и да се роди Вейл....

99

Анонимен

преди 2 години

Сменете само грешката Стойчо Кацаров и е готов кабинетът. Стойчо Лобистчето вече почна да си показва пъклените планове и заповедите и задачите на Господарите му от Частния болничен бизнес.

98

Анонимен

преди 2 години

Първата проба на ИТН за премиер не беше добра, но няма по-лош вариант от Борисов за премиер.

97

Анонимен

преди 2 години

Аз съм съгласен и на Ванката , то щом Тошко ни управлява що и Ванката да не е министър председател поне ще ни е весело!!! НЕ МАЖИИИ

96

Анонимен

преди 2 години

Да предлагам бърза анкета в чужбина кой да е премиер на България , гледам се вълнувате , анкетата търсете в сайта на 78 стотинки тв и на сайта на партията на Тошко

95

мъж трофей

преди 2 години

кажете бе чалгарчета и вие преуспели миячи , кой искате за пермиер ?

94

Анонимен

преди 2 години

Тошко е обявил че с концерт на орлите ще представи новия кабинет, за министър председател ще говорим след зарята към полунощ!!!Очакваме много гледания от чужбина по Фейсбук

93

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко Тиквата вече е...седнал на куфарите,защото разбра че всички парламентарни партии се обединяват срещу него.Който и да е на неговото място ще направи...същото,даже много се забави.

92

Анонимен

преди 2 години

Според мен партия на Тошко ще предложи Кунева и това ще е поредният автогол и не знаят как да го поднесат и затова траят!

91

Бонго Бонго

преди 2 години

О, талибаните дето идат ще се сдушат с ДПС, аферим ашколсун и ще станат бързо членове към техни НПО та, пригответе си и потури да не ви различават и ч.а.л.м.и или тюбитейки. Оставете си бради и тъй ще минавате за тях, рода все пак, ето за кое гласувахте господа...оффф, обърках другаде, защото и ще излезете от ЕС и НАТО, Радев затуй се бори човека, да одити у Русия с бради и чал.м.и. ...КЪСАЙ СИНДЖИРАААА, ВСИЧКИ НАВЪН ))))

90

Ямболски цървул

преди 2 години

Лайнообичащи ... Много повече от вас сме!

89

Протестиращ

преди 2 години

Кой кой който каже Сокола разбира се

88

Ямболски цървул

преди 2 години

Пирамидата се сгромолясва от основата.Вие ще викате и ще се биете пред общината???

87

НАРОДЪТ

преди 2 години

ВОЛЯТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НЕ Е СМЯНА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, НИТО ЗАТВАРЯНЕ НА СПЕЦСЪДА!!! НАПРОТИВ!!!ИСКАМЕ БЪРЗ, НО СПРАВИДЛИВ СЪД ЗА КРАДЦИ КАТО БОЖКОВ!!

86

Ямболски цървул

преди 2 години

Дела трябват,а НЕ ДУМИ

85

Бонго Бонго

преди 2 години

Идват нови бежанци по свирепи от Афганистан. Сащ се махна от там и талибаните превземат село след село и град след град почти са на 75%. Тия хиляди ще идат в Турция и от там ефенди ще ги пусне Пре, БГ скромничко. Ще се научите как се готви талибански манджи. А джунгите дето все плюете,ще търсите, тия са свирепи и режат. В началото са тихи. Честито на вашият избор, Славе пусни фейса бре

84

Пак ли?

преди 2 години

Ще ме цензурираш бе? Аз не трябвало да съм тука! Кой път не ми отрязахте? Требвало да съм ви изкупителна жертва така подочух тия дни! Требвало да съм мъртъв.Да не докладвам филма на Тарантино тука. Това е обир на ЦРУ тука.И екзекутират хора дето казват истината за последния лагер на смъртта.

83

Пернишката секта

преди 2 години

Терористи намират се на Раковска и Поп Богомил не спират да изтезават хора чрез терористична програма, подадени са над 15 жалби, полицията им се радва на терористите, използват роми, пияници и наркомани и всичко това в най бедната и корумпирана държава!

82

Обективно

преди 2 години

ИМА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО СЪГЛАСИЕ МЕЖДУ ПАРТИИТЕ НА БОЖКОВ И ДРУГИТЕ, СОБСТВИНОСТ НА ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ - ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГЕШЕВ И СПЕЦПРОКУРАТУРАТА ЗА ДА НЕ БЪДАТ О С Ъ Д Е Н И!!! НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ ПОДХВЪРЛЯТ ТРОХИ, ЗА ДА СИ ТРАЯТ, НО НА ФОНА НА ИНФЛАЦИЯТА, КОЯТО ВЕЧЕ Е ФАКТ, ТОВА ВСЪЩНОСТ Е НАМАЛЯВАНЕ НА ХОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ И ТО НЕ САМО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ. ЩЕ СВАЛЯТ ГЕШЕВ И ПОСЛЕ ЩЕ РАЗПУСНАТ ДЪРЖАВАТА!!! ПЪЛНА ДИВАЩИНА!