141

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Ако махнат Гешев и сложат удобен прокурор, по какво ще се различават от Борисов? Какво е това разделение на властите, според мен, даже гловния прокурор трябва ДА Е ОГЛЕДАЛНА ФИГУРА НА ВЛАСТТА И ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е ОТ ОПОЗИЦИЯТА. КАКВО НИ ТОПЛИ ЧЕ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ТИКВИТЕ, КАТО НЯМА ДА РАЗСЛЕДВА ДНЕШНИТЕ И ТЕ ЩЕ КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО КАТО ТИКВИТЕ. ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА Е ОТ ОПОЗИЦИЯТА, ПАДНАТ ЛИ ДОЙДЕ ЛИ БОЙКО, ТОГАВА ОСТАВКА НА ГЕШЕВ НЕЗАБАВНО И ОТ ОПОЗИЦИЯТА ПРИМЕРНО ЯНАКИ СТОИЛОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!!!!!!

140

Анонимен

преди 2 години

Ето го кабинетаПремиерът в сянка е интересен - В Русия съм, в Русия съм - некой като Шишо Бакшишо. Зер требе корупцията да поддържа Шишо Бакшишо.А кой ще е лицето все тая...

139

Анонимен

преди 2 години

Задължителен референдум за ЕВРОЗОНАТА!!!Задача с висок приоритет в новото правителство.

138

Абсурдилия

преди 2 години

Тоя дет на простите *** слугува, сега министри кадрува! Ох кючек, Ох Кефффф!!!

137

Анонимен

преди 2 години

Не махнат ли Каскета, всичко ще е на вятъра. Хората искат възмездие за колосалните разхищения. Новите, ако си мислят че и този път ще стане "стани да седна" - жестоко се лъжат. Ще ги гоним със сопата и тях, ако се изложат...

136

До 159

преди 2 години

Калинке, ти да мълчиш! Никой не ти е давал думата!

135

Анонимен

преди 2 години

До Прос СпортисАма накрая да не стане теб да те вкараме в затвора,а?

134

Анонимен

преди 2 години

До USA От ВСС не пожелаха да пожертват Каскета, който им беше натрапен от ББ и Дебелата Цаца. Сега ще падне целият ВСС начело с Б.Магдалинчев и прокурорската колегия. Очевидно прокурорите с милиционерско образование не очакваха такъв развой на нещата. А можеше да се разминат само със спецмагистратите на В.Маджарова и "милиционерът", обявил се за инструмент на Господ. Когато вместо акъл имаш някаква пихтия, се случва това. Всички партии без ГЕРБ се обявиха срещу неговите маши от съдебната власт

133

Анонимен

преди 2 години

Който и да стане премиер първата му задача ще бъде да даде клетва за вярност пред сюзерените .

132

Прос Спортис

преди 2 години

Който и да стане премиер, първата му задача трябва да бъде да вкара в затвора Борисов и неговото правителство в затвора за 20 години заради престъпленията които извършиха през последните 12 години !

131

Анонимен

преди 2 години

Редно е лидерът на една спечелила партия да стане премиер, както е навсякъде по белия свят. А тук лидерът на спечелилата партия е в безизвестност. Не знаем този човек жив ли е изобщо или е някаква холограма, която реди правителства и управлява държавата. Или може би си пие кафето в Сараите с неговия ментор ?!?

130

Анонимен

преди 2 години

Да, около Коледа ще си намерят някой *** да стане премиер. До това да не е като писането на "смешки". От такива лаици в политиката сме в това състояние. Прав е Бойко, колко е прав не е истина.

129

За пореден път

преди 2 години

Пълна безпомощност на настоящия парламент да състави правителство, защото целта на новото правителство ще е да продължи грабежа, а не да се опита да промени статуквото. Нищо от това което тези мошеници обещаваха преди изборите няма да направят, дано сте го разбрали.

128

Анонимен

преди 2 години

Сценаристите нямат сценарий. Търсят си под наем сценарий от олигарсите клиенти на прокуратурата.

127

bg

преди 2 години

Българина има много Дебела Тиква. Все търси за себе си а другите зад него, под него и т.н. а после що така от 13 века държава половината в робство. А сега и цигaнскo се задава. Не случайно Апостола е писал Народе ???? Партийните интересчета пак на първо място ???? Няма да стане. Разбрахте вече че чергата е къса.

126

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков, както и Бойко Рашков, Янаки Стоилов и Велислав Минеков министри ? ????? Жив да не бях , ужасъ

125

Анонимен

преди 2 години

До anonymousТези мишлета от ИТН са същите, като онези от НДСВ, СДС и ГЕРБ. Зад тях стоят едни и същи "режисьори". Нищо няма да се промени, освен имената. Това е идеята.

124

Комик

преди 2 години

Ще е комично, като това в Украйна. Сценария е същия, кукловодите същите. Изчерпан модел и управляващи фигури, премахнати с антивот. Е, какво да очакваме? Статуквото остава, защото кукловодите не се променят.

123

Анонимен

преди 2 години

тоя Янев на две магарета слама не може да даде, вие за премиер го гласите.стига с тези шапкари, аман.Кирил Петков изглежда читав и образован.

122

ПроСоТо

преди 2 години

Продължавате да сте в плен на ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО,което Тиквата и неговата Хунта въведоха БЕЗ ДА СЕ УСЕТИТЕ:..-БанкянскатаМутра НЕГЛИЖИРА Парламента по най-груб начин и успя да ви ВНУШИ,че Правителството "Е ВСьО И ВСЯ"..И понеже чувството ви за РЕД и закон е колкото на охлююювите в градината ми,за това сега не можете да ОСЪЗНАЕТЕ,че Правителството ПРОСТО ИЗПЪЛНЯВА РЕШЕНИЯТА на Парламента, НИЩО ПОВЕЧЕ!..Е,Тиквата УЗУРПИРА властта и правомощията на НС,но тояПАРАЗИТ вече го нема бе!..Забравете маймунщин