34

Русенец

преди 2 години

А Русе дори го няма в класацията на големите градове. Тук заплатите са 600 лева чисто.

33

Батко

преди 2 години

Аз за разлика от вас неуд***чнIци не чакам смяна на правителството, за да си вдигна заплатата а действам, ако трябва си сменяма работата. Вие си живейте с 700лв и толкова не заслужавате.

32

СПАСЕНИЕ

преди 2 години

МАСОВА ИМИГРАЦИЯ С ЕДНОПОСОЧНИ БИЛЕТИ ЗА ЧУЖБИНА. България е на прага на новата поредна национална катастрофа изпадане в дългове заеми и валутен борд. Доживотно робство на деца и пра-внуци. Парите, които взимат като миларди евра на заем чужди пари са убийствени дългове и робство. Смяната на Лева с Еврото поредния удар и пирон в ковчега на България при неизбежната финансова и икономическа криза. НЕ ТРЯБВА НИКАКВИ ДЪЛГОВЕ ПОВЕЧЕ И НИКАКВИ ПАРИ ОТ ЕВРО ДА ПОЛЗУВАМЕ !!! Тези пари само нещастия носят

31

богат

преди 2 години

този филм го гледаме 30 години - токът скача с 15% заплатите с 10% и ти викат "вдигнахме ви заплататите и пенсиите и пак недоволни"

30

селянин

преди 2 години

доооооооооообре

29

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ

преди 2 години

Страшна работа вдигат се! Ама се вдигат и ток, вода, парно и данъците се вдигат всичко се вдига и надигането на сметките ще е по-голямо от това на заплатите. Като вдигнат и осигуровките това фиктивно понятие минимална работна заплата то ще стане дявол на магаре. ПОСЛЕ като НИ набутат еврото вместо левовете ще настане МИЗЕРИЯ и СКОК в ЦЕНИ и СПАД в ЗАПЛАТКИ. Чудни времена идат и тежка зима свирепа топлофикация ще унищожава и финансово убива хората, които не са се отказали от топлото с демонтаж.

28

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

До Ф.С.В.То пък в Несебър кмета като е `независим`(но подкрепен от правилните), прокопсахме виждам.Дано сега да разследват докрай и има осъдени.

27

Анонимен

преди 2 години

В държавния сектор са само роднини. Ако не си роднина, ще те изритат.

26

бедния българин

преди 2 години

всеки иска държавната хрнилка - ченгили, даскаля, пожарни.. Места където се иска твърда ръка, качествени знания, отговорност..На такива места са връзкарите и големите по българския стандарт заплати. Частния сектор е отживелица много много отдавна :)

25

Анонимен

преди 2 години

аз пък чувам друго работодатели масово отказват да плащат инзънреден труд хората им бягатат,а тези които остават са принудени да работят инзвънредно без пари

24

Герб активист

преди 2 години

Абе пичове, Божков в момента на живо в Дневник представя бронзова хидрия от колекцията си, дето му конфискува Гешев. Откупил си я на свободния пазар....

23

Ф.С.В.

преди 2 години

Хахаха-каква Голяма Лъжа !!! В Бургас всички бизнесмени заедно с Кмета са се наговорили да не дават повече от 700лв нето на работещите--Кмета има обръчи от фирми и всички бургаски бизнесмени "лапат" покрай него!!! Кмета е на ГЕРБ -подлизурко и послушко към Борисов ---гадно *** което се прави на миловидно ,а е алчен до безкрайност!!!!!!! Бургас е най гадният град за живеене!!

22

Анонимен

преди 2 години

ееално най-много да увеличат заплатата в някои фирми с по 50-100лв, но цените на всички стоки и горива скочиха, така че е танту-за кукуригу, пак сме на същото дередже. Нито ще забогатеем, нито ще се докопаме до средната класа, хеле пък да ни останат пари за покупка на електроавтомобил.

21

Анонимен

преди 2 години

И в Пазарджик имаме напредък но само в простотията,ур-ди с лопата да ги ринеш в този иначе малък град!!

20

Анонимен

преди 2 години

Незнам този който пише тази новина има ли въобще някакъв реален поглед или вижда някъде нещо написано и пише 5 за 4.С тази Корона Екстра на работодателите които и без това печелят предимно от ниските заплати които дават и участието в картели за заплати на местни нива.Идея нямам къде ги видяхте тези повишения.Аз виждам само инфлация и то надута изкуствено от към цени на стоки и услуги.Нямам информация за повишения дори и загатната от хора които работят в много различни сфери.

19

Заплатите може и да

преди 2 години

растат,но пенсиите падат през август и след него,след спирането на бойковите 50 лв,въпреки 5%-ното увеличаване.Пенсия 1000 лв е на нула(+5%/50лв/-бойковите 50лв=0),всичко под нея е на минус.Минимален растеж има само при пенсиите над 1000 лв,където 5-те процента увеличение компенсират спирането на 50-те лв.Дотук с бонбонените предизборни приказки.17% увеличение?Може ама в друг живот.

18

Варна...морето...

преди 2 години

сините вълни, гонят с Бургас София по цени.

17

Анонимен

преди 2 години

Електромобилите са по 100 бона което са 200 бг заплати или 20 години труд за 1 бр.

16

Анонимен

преди 2 години

Хора вие вярвате ли, че заплатите ще летят с 20% на 6 месечие. Това е възможно само при страхотна инфлация. И тия ИТ дето си мислят, че това ще продължава до безкрай - ако очакват че след 6 години ще взимат по 30К на месец са в грешка. Че те тия ще станат по-скъпи отколкото в Америка и Запдна Европа.

15

House M.D.

преди 2 години

Очевидно неуважаемата другарка Мария Стоева обича да разказва анекдоти.