54

Анонимен

преди 2 години

''Заплатите растат и тази година'', цените - и този месец.

53

пълни глупости

преди 2 години

у варна само за продавачи,охранитери и туризъм за 2 месеца!

52

анонимен

преди 2 години

Елате в Дупница, само на 60 км от София, за да видите колко плащат робовладелците!

51

Анонимен

преди 2 години

Нито е представително проучване нито Менпауър има "пауъра" да обхване цялата страна. Позорно слаба статия писана от некадърни бизнес аналитик и "яйчарка"

50

Анонимен

преди 2 години

Ясно,плановете всичкото българин да се засели в София,Варна и Бургас удариха на камък и трябва да засилим пропагандата чрез добре познатите ни"експерти".Специално пък в Бургас и Варна вече няма работа за местните,та камо ли за пришълци.А заплатите там не се отличават от тези в Лом.

49

Анонимен

преди 2 години

Свинско със зеле ... За едни зелката ... За други Свинята ...

48

м

преди 2 години

Прочетох всичките коментари и само мрънкане. Защо никой не иска да има минимална ставка за час, както е на много места. Ако работодателят не може да плати поне минималната за даден труд, да мисли за нещо друго. Самите наети също май не искат, защото ще има ясно разписани количествени и качествени параметри, а на повечето им се "ходи" на работа, но ако може да се офлянкват, да пушат цигарки, да напускат работното място за 15минути ...

47

Doomer

преди 2 години

Е ако питате средностатистическият коментиращ ще ви каже, че даже не му плащат а живее за кило ориз на ден, работи по 12 часа робски труд в уранова мина и на връщане от работа си носи прашка в случай че види някой гълъб и успее да го удари, за да има какво да сложи на масата. Че ако не успее пак ще трябва да кара на корени и трева. Тука всичките са много преуспели направо.

46

Анонимен

преди 2 години

Абе, нали Радевнказа, че хазната била изпразнена и държавата била едно блато?

45

L.

преди 2 години

Дръжки догонват!!!

44

Анонимен

преди 2 години

За последно при нас заплатите ги вдигнаха от януари 2009 година и от тогава суша. Тогава бяхме с високи заплати, сега са по-ниски от средната.

43

Анонимен

преди 2 години

Реално заплатите падат, а не се повишават и това е от няколко години. Падат заплатите на опитните служители, за да могат да дадат по-високи заплати на новоназначените некадърници. Падат заплатите и заради увеличеното плащане за нощен труд. Така увеличение и намаление се компенсират и дебеловратия демократ-работодател пак печели.

42

айде нЕма нужда

преди 2 години

До `и при комунизма` ами как да го усетят комунизма, като никога не го е имало?!

41

Анонимен

преди 2 години

Безработни и навити за гурбет в чужбина има ли?

40

Анонимен

преди 2 години

да бе да ама не, Варна с тия мижави заплатки.....

39

Анонимен

преди 2 години

Не ги вдигнаха, посочиха за пример 2008 когато пак поради кризата не са вдигнати. Къде ги вдигат?

38

Сам съм си шеф

преди 2 години

Последните години съм работил на 8 различни места, за 4 различни компании и винаги съм си тръгвал, след като започнат да ми обесняват защо не могат да увеличават заплатите. Обикновено е, защото предпочитат да те гърчат от тъмно до тъмно и ако може за без пари. Затова минах и на свободна практика. Сам съм си шеф, на никого обяснения не дължа и работя колкото си искам и когато си искам. Парите са същите, но спокойствието и психиката ми не страдат от дебилибизнесмени.

37

Анонимен

преди 2 години

До Русенец___ те политиците забравиха, че територията на държавата съдържа и дунавската равнина, покрай дунава градовете умират благодарение на непрокопсаници с власт! за съжаление

36

Анонимен

преди 2 години

Пфффф, глупости. В Бургас заплатите са ниски. По средна работна заплата градът е във втората половина на статистиката от областните градове. Това са просто прогнозите на някой си човек. На края на годината като излезе статистиката Бургас пак ще си е в тази втора половина на таблицата.

35

До 39

преди 2 години

На кой ли пък му пука за теб? Щом си опрял да ми се самохвалиш в новинарски сайт, не си за завиждане.