30

covid activators

преди 2 години

ЕЕксперти да направяят тестове за включени COVID generators from smarphones!!!Я автобус с ученици на екскурзия бе засечен само един заразяващ смартфон с ковид активатори включен

29

Анонимен

преди 2 години

Имам познати, които с пяна на уста ме убеждаваха, че вирус няма, че ваксините не са ваксини... докато самите те не се разболяха. На х 50-55 години. С месеци не могат да се оправят. Сега си промениха мнението , чест им прави! И отидоха на ваксина. Явно трябва на някои да им дойде до главата за да разберат.

28

Анонимен

преди 2 години

До 1, както значи летен грип, китенка ли?

27

Мхм

преди 2 години

Сега като приемам болни от Ковид със 70 SpO2 на пулсоксиметъра, чувства се ужасно, едвам диша, в главата си казвам : Човече имал си на сребърен поднос, дадено средството за да не стигнеш до тук и ти си казал НЕ, предпочиташ така да се бориш срещу това.

26

Анонимен

преди 2 години

Еми хубаво, да дойде момчето, хем ще се ваксинира. Значи все пак имаме ваксинационен туризъм. :)

25

До 30

преди 2 години

Абсолютно си прав, очаквано. Един познат от Аликанте, запознахме се на Еrasmus, като му казах, че тук е просто отиваш, попълваш формуляр и те ваксинират, сега ще идва края на Юли, нямаме карантина за пристигащи нищо, една седмица ще поседи и ще се ваксинира с Jansen. Скоро реда им няма да дойде, на младите в Испания, а вече е сериозно, летен сезон, искат социален живот

24

Анонимен

преди 2 години

Отвориха дискотеки, нощни клубове, събират се младите. Същевременно още не им е дошъл реда за ваксина. Очакваше се.

23

Анонимен

преди 2 години

На младите не им е дошъл реда за ваксинирането. Затова те се разболяват. Възрастните, които са ваксинирани са защитени 95%.

22

Анонимен

преди 2 години

дъртите кат измрат щ е има вечен купоооооооооооооон ххахахах

21

1234

преди 2 години

В Каталуния говорят за неконтролирано предаване на болестта .... Да разбираме ,че до сега е било контролирано предаването на болестта ?

20

До 24

преди 2 години

Младите наистина умират рядко. Над 98% от починалите са старчоци на над 30 години

19

Анонимен

преди 2 години

На младите не им пука, защото рядко умират и рядко го изкарват тежко, но те не се сещат, че преболедуването може да има дългосрочни последици, например безплодие, както се спомена в началото на епидемията.

18

Анонимен

преди 2 години

Всички млади го карат леко.Над 90% от починалите са над 50 годишна възраст.

17

Баче Кике

преди 2 години

Аз бих ваксинирал арните млади, неваксинирани испанки с кожената ваксина.

16

странно

преди 2 години

Защо броят само неваксинирани? Другите 80% болни от кромид не са ли хора?

15

Койчо

преди 2 години

19,надявам се, че говориш така убедено по темата от позицията на професор вирусолог или епидемиолог... Защото, написаното от Вас е в противоречие с мнението на такива корифеи от "кухнята" по дадената тема, като:Долорес Кахил-ИрландияИгор Гундаров и А. Редько-РусияПроф. Бако и Петрелла-ИталияЛюк Монтание.... Та, в този ред на мисли-НА каква медицинска основа се базира Вашето становище...??Убедете ни... :))

14

Селянин

преди 2 години

Аз съм лозар и от опит знам че болните лози както и да ги пръскам и лекувам няма да оздравеят .И на следващата година пак са болни.Адруги до тях не боледуват .

13

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран НЕ предизвиква мутации. Вирусът трябва да се размножава в човек, болен, за да мутира. Ваксинираните или не се разболяват, или го карат леко и вирусът няма време да мутира. Крайно време е да си го набиете това в тъпите кратуни. То бива бива неграмотност ама ....

12

Анонимен

преди 2 години

До НОЩ Ваксинираните пренасят заразата и тя мутира. Само карантина е спасение.

11

Анонимен

преди 2 години

Споко, при нас и млади и стари ще боледуват.