240

много просто

преди 2 години

Метежниците са принудени да фабрикуват лъжи, защото не могат да изтъкнат факти.

239

Таня

преди 2 години

Феновете на учиндолската мутра са простаци като него .

238

Анонимен

преди 2 години

заради липсата на лустрация на комунизма, сега цялата държава се тресе в предмъртни конвулсии. не Борисов ви е виновен, а нещастната любов по Ленин, Сталин, Маркс и другите откачалки.

237

Анонимен

преди 2 години

Като започната да разпитват Радев за Грипените.

236

Анонимен

преди 2 години

Този, който наричаш Каскет има мандат 7 годишен, ограмотявай се повече като пишеш глупости.

235

Миро

преди 2 години

Много ама много сте низки пред Борисов.Скоро Началника горе който вижда всичко ви е приготвил голяма изненада-ще виете като тричави кучета.Той много ,,обича"мошениците

234

Мяу

преди 2 години

Този кога ще го разпитват за колчетата ?

233

Анонимен

преди 2 години

За един месец служебното правителство открадна 200 000 000.

232

Анонимен

преди 2 години

Имаш ли доказателства?

231

Анонимен фолк фен

преди 2 години

Не бях виждал премира от доста дни.

230

Анонимен

преди 2 години

До крумТова са фактите, пазаруваш ли в магазина?

229

Solar Power

преди 2 години

До Наблюдател: И 150 години византийско робство. Българина е бил винаги роб и е вярвал на всякакви глупави конспирации за плоската земя ,чипирането,кюлчета злато на ББ, островите на Костов или самолети пълни с пачки на Пеевски ! Точно заради тази си глупост е нон-стоп под някакво робство и е пълен бедняк. ББ е прав 80% НЕ стават ! Всеки да се огледа и разпознае в кои % е. Аз съм в 20-те защото вече направих първия си милион :)

228

крум

преди 2 години

До АнонименТъпо изказване " извънредното правителство " прави висока инфлацията . Явно си от мозачният тръс на Борисов. На кого са банките че спират да приемат депозити . *** това не е ли картелно споразумение . *** си и представител на криминално проявени лидери .

227

крум

преди 2 години

Борисов измисли нещо ново - никой не ти се вързва

226

Анонимен

преди 2 години

Масква превзе държавата от всякъде, честито.

225

протестъри

преди 2 години

да, това е основната задача на временното правителство, манипулации и опит да свали герб от лидерството. само славчо ще продаде нашите гласове на този, който му плати повече. гласувайте за итн

224

Анонимен

преди 2 години

До ФинансистАбе, тая зима да не стане Радев да го пазят с полиция при това увеличение на цените, което направи служебнито правителство!

223

Анонимен

преди 2 години

До ОбективенНе знам само защо не правят ревизия на управлението на Радев? Аферата с Грипените, назначението на любовницата му на два трудови договора едновременно, пликовете, които получава от Узунов?

222

Наблюдател

преди 2 години

Като гледам олигофренната радост на простолюдието от фатмашките изпълнения и как изчегъртват ГЕРБ , си мисля, че малко са ни били 500 г. турско робство и 50 г. руско робство !!! Защото "няма такъв народ" , който сам си слага въжето на шията и пее чалга в прослава на екзекутора си !!!

221

помнещ

преди 2 години

На това бивше борче и пожарникарче бившо и вече Бивш министър председател,след 2 ялови опита години преди това ,скачайки от пост на пост в държавата,да изкара пълен мандат.И го изкара пръскайки много държавна пара!Не му завиждам! Ето че Служебното правителство,което той вярвайте ми МРАЗИ,се оказват прави! Тук никъде не прочетох,че Банката за развитие,дала "кредити" на Фирми гравитиращи около Пеевски и фирми свързани с Борисов.Са върнали на куп 40 милиона българска пара!И още право ще се окажеСП!