260

вилита

преди 2 години

Този *** по-скоро в затвора !!!!!

259

Анонимен

преди 2 години

Вицепремиерът и вътрешен министър на България Бойко Рашков е натрупал баснословно богатство, въпреки че цял живот е карал само на държавна заплата.19 имота, цяла резиденция в полите на Витоша, апартаменти на морето, окрупнени в цяло имение, къщи в Стара планина, фитнеси, басейни, сауни, гаражи колкото мезонети, ниви, складове, луксозни автомобили...Как става това? Има ли по-богат политик в държавата от г-н Рашков?

258

Лудко

преди 2 години

БРАВО на фотографа! Тази снимка казва всичко без думи.Опаааа, май се оаках :)

257

AZP

преди 2 години

Само кьоравия не може да види или не иска да разбере мечтата на президенчето рр за диктатура,съобразена и подчинена на Русия.Само кьоравия не може да види или не иска да разбере мечтата на чалгаря ст за правителство при управлението на което той да стои встрани и като диктатор(в ролята на Бог) да командва неговите действия в услуга на рр и Русия. Питам:нима все още е нужна демокрация за България,когато задкулисието изглежда непоклатимо и какво значи демократична власт и чия ще е тя?На рр,ст или?

256

Анонимен

преди 2 години

Гази ги Бойко , те не заслужават даже да са кал под ноктите ти . На 11 ще ги мачкаме като луда крава телето.

255

Анонимен

преди 2 години

Купените цоциолози в действие. Трябва да има закон за престъпления срещу демокрацията по който да вкарват в затвора ***, цоциолози, активисти на НПО-та и всякаква "кометентна" пaплaч когато ги хванат в опит за заблуда на обществото и прогнозите им не се сбъднат.

254

Анонимен

преди 2 години

Ами да, всички в ГЕРБ са честни и почтенни хора. Никой от тях не е взел и една стотинка. Само ние, които не сме на държавната софра не можем да ги оценим и не ги искаме. Пък те, като светци.

253

черен хумор ...

преди 2 години

Гърневски , Спас , е надеждата на ГЕРБ , той въобще не е бил комунист , като всички от ГЕРБ !

252

Да Бойко ,...

преди 2 години

,..... доказаное че истината много боли , ама се свиква , така че СВИКВАЙ !

251

Незнайко

преди 2 години

Кремълската марионетка има една цел - да разруши България, да ни отдалечи от цивилизавания свят, да докара комунистическите олигарси на власт.

250

Анонимен

преди 2 години

Най-големият крадец и лъжец в историята на България.

249

ЕЛИ

преди 2 години

цялата преса в БЪЛГАРИЯ е на бившото бкпНА ТАЗИ СНИМКА БОЙКО Е КАТО МНДЕЛА ОТ ЮАРА РУМЕН ВИНАГИ Е ОСВЕТЕН КАТО МАНЕКЕН

248

До Таня

преди 2 години

А феновете на еднокнижната мутра дали имат в спалните си чекмеджета пълни с пачки евра? Е, за теб специално Танче, то е от ясно по-ясно ,че ги заработваш в нечия спалня, но аз питам за другите, за заблудените дето си мислят, че ББ е най, най от всички и че е просто незаменим, че без него слънцето няма да изгрее и земята няма да се върти!

247

Анонимен

преди 2 години

Герб ще изчегърта смрадев и сие, търпение, малко остана!

246

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 Ако беше малко по-интелигентен щеше да знаеш,че гл.прокурор няма как да бъде уволнен освен ако не извършил углавно престъпление.В България,слава богу!,има разделение на властите и колкото и да му се иска на Радев да узурпира цялата власт в държавата чрез марионетното си правителство няма да му се получи.Иска му се да е Путин на Балканите,ама няма капацитет,а и народът не е чак толкова заблуден тука.

245

Анонимен

преди 2 години

Гърбавите *** от сабахлем са налазили форумите, няма значение кой е червен, кой син и кой зелен когато си вършат добре работата а е осезаемо че служебният кабинет си я върши при това доста добре.

244

Лапчев

преди 2 години

Тов Борисов много *** излезе и доверчив. Румен извърши държавен преврат и смени де що можа целия управленски апарат, гаче ли сме президенска република. И Бойко си мисли, че ще има демокрация. А ние ще позволим ли да се върнат комунистическите мутри криеши се зад Румен, които ще го катурнат и него при първа възможност. Бойко, що не ги запря. То не може все со кротце и со благо, треба и малко кютек.

243

Анонимен

преди 2 години

Някой пише, че румбата се покрил да не говорил. Че той досега само сричаше, кога е говорил. Или имаш предвид като даваше ценни указания по телефона на някой си Митко.

242

все ми е едно

преди 2 години

България вече не е такава каквато беше преди. Медиите могат да се позиционират извън цензурата на мутренското правителство. Хората могат да се движат свободно далеч от ноктите на ДС. Могат да работят и издържат семействата си без страх от Рашков. Икономическите безумия и ненаситната алчност на мутрите ще се стовари върху техните почитатели. Например аз 1996-1997 г държах парите си в долари, аредовите почитатели на БСП в лева. Така че не аз, а социалистите си платиха за безумията.

241

няма мърдане

преди 2 години

Мутренското правителство ще си го получи. Забелязвате ли че Радев се покри? Има право да мълчи. Всичко което каже може да се използва срещу него.