20

Христо Христов

преди 2 години

Което показва, че под'логите на нато у нас НЕ защитават българските интереси. Защото не са българи.

19

Анонимен

преди 2 години

НА ОТЧАЙВАЩО ИЗПЪЛНЕНИЕ, СЛЕДВА ОТЧАЙВАЩ ОТГОВОР - ЩЕ ЧАКАТЕ 50 ГОДИНИ!!! КРАЙ ПО ВЪПРОСА.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ти си твърда глава и за последен път ти казвам - това, дето се мъчиш да пишеш тук е издевателство над кирилицата - смешно, грешно и умишлено изопачено според последните заповеди на тоталитарния ви режим за новите думи в "мак,ез." Имате такива разпоредби всяка седмица - нови думи,склонения на мястото на българските. И това, дето ти го пишеш НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО МАКЕДОНЦИТЕ В ЕВРОПА ГОВОРЯТ! Те говорят с нас на "нашенски език" и никой не кълчи думите така! Нали и те са макета?

17

В Свищов

преди 2 години

чийто език е избран за нормативен български преди век и половина, е пълно с македонци, заселили се от двете страни на Дойран, най-дългата улица в Свищов. Ще приютим и останалите македонци.

16

В СРМ

преди 2 години

българите да си дойдат в България, преди арнаути, власи, гърц и сърбомани да са ги изколили. У нас има място за всички. А останалите там да си търсят щастието чрез интеграция с Арбания, Косово, Сърбия или Влашко - тяхна си работа.

15

за езика

преди 2 години

Ще ти кажа нещо за "езика ви" - болшинството северномакедонци, с които съм се срещал чужбина обичат България, уважават ни, помагаме си, и говорим на "наш език" - това е тяхно наименование. Говоря за хора между 35-60 години, избягали през 90-те - говорят прекасен, почти книжовен български. И всички миказват - не знам какво става в Македония последните 20 години - не разбирам нищо, кога ми говорят младите. Как промениха езикът ни толкова бързо, само сръбски деформирани думи са вкарали.

14

Абе,

преди 2 години

До Анонимен 13Нещо много си се загрижил, ние до къде ще стигнем. Струва ми се, че за теб по- важно е вие до къде ще стигнете!

13

ЕС след 20 години

преди 2 години

До 14 -С този език на омраза не сте за никъде. Какъв ЕС? Къде са ви македонските царе? Крадете Александър Македонски и гърците ви препънаха. Крадете Самуил българският цар и ние ще ви препънем. Измисляйте си каквато искате нация и език, но НАШЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ! Обикаляйте по другите държави да ни клепате и чакайте "Да" от нас и няма да го получите още 20 години. Гърците ви държаха 30 години, ние ще ви държим 20 докато ви уврът мозъците. Знаеш ли колко бегълци има във Варна от СРМ след възстанието

12

Анонимен

преди 2 години

Ей ,маке,дървена главо,промит сърбомански мозък,това дето наричаш държава го има,защото България ви призна през 1991г! Първо сте неблагодарници,второ сте наглеци,а ти си доказателството,че сте и кухи глави! Пожелавам ти да живееш дълги години,доживей до 100 години,когато държавата Македония няма да съществува,а ще бъде част или от Албания,или от Сърбия! От България част не искаме да ставате,достатъчни са ни и ***,не ни трябват и злобни еничари!

11

Анонимен

преди 2 години

Що се пенят толкоз,като ще кандидатстват за ЕС по номер 29 подред засега,което значи 28 ще ги препитват за историята както казват до къде ще се простират в тълкуването на културни и икономически търговски трендове,брендове,които вече съществуват и както казват може да ги санкционират,като санкциите не са спрямо народа,а спрямо елита както се величаят въпреки,че върху народа се трупат,а елита двойно помпи в посоките,ако не щат да чакат следващите номера понеже сумарен е успеха на представянето им

10

Лилов

преди 2 години

Защо даги спираме братята *** да ги вземат в ЕС да вървят, и да видят как набързо ще станат бедни като нас , ще им фалират всички заводи , и ще им изкарат животните най чумави зада сиги избият сами,, А пък и езика им е като неграмотен български.

9

ХА

преди 2 години

Хърватският премиер ясно заяви, че не ПОДКРЕПЯ поведението и позицията на СРМ!

8

Анонимен

преди 2 години

Абе, що не одиш си пишеш въвфиромските сайтове, а? Щото НЕ МОЖЕШ! Нали сте много демократични? Как не те е срам да цапаш за пореден път майка България? Заради нас съществувате! И каква кражба на история ти се присънва, какъв съд? Българияв ще ви съди! А лобито и корупцията ви НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ, напротив! Всички ви видяха какви комунисти сте! Вие сте срам с начина по който злепоставяте България и лъжете за историята! В Европа ТОВА НЕ СЕ ТОЛЕРИРА! Няма ги вече Тито и Сталин! Опомнете се!

7

бело морски македон

преди 2 години

*** ,кокалите на Самоил са во Грциа, грците се ваши приатели, оти не си ги вратите , па потоа може и генеза тест да направите

6

до 8

преди 2 години

Ами прав ви път. Влизайте. Намерете си лобита, плащайте подкупи, по законен начин не може да влезете. А и ние ще сме доволни, щото няма да сме причина в ЕС да влезе една фашистка държава. Останалите да би берат гайлето.

5

до 5

преди 2 години

Ще си седите извън ЕС докато не се цивилизовате.

4

Анонимен

преди 2 години

Май в Европа няма по-кошмарна държава от СМ. На едно ниво са само със Сърбия. То те са си плюли в устите. Македония е единствената от югославсите републики, където Тито успя да промие мозъците им ТОТАЛНО. Другите републики са много по-нормални и адекватни. Затова и след като се откъснаха от Балград икономически дръпнаха много по-бързо.

3

Анонимен

преди 2 години

Ама стига сте ги коментирали тия от РСМ. Връчване им исканията и когато мислят че са готови с адекватен отговор - да заповядат да го представят и оценим. Ще им дадем насоки какво да доработят и пак ще проверим. Пет години след като сме доволни от изпълнението им ще си направим един референдум дали да спрем да им налагаме вето за влизане. И там - каквото реши народа.

2

Анонимен

преди 2 години

Гърция има достойнство и чест , за разлика от НРБ ...

1

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам да има каквото и да е изпълнение на договора от тяхна страна. Бяха приели истината за цар Самуил, точно преди НАТО, но след като ги пуснахме, веднаха се отрекоха от нея! И това е единственото, за последните 4 години, за което сме чули да е било решено, а лъжеисторичарите след това да се отрекат. Всичко друго е загуба на време. Това не са историци там, това са политически поставени лица, на които е заповядано да увъртат и шикалкяват, да не се съобразяват с нито един исторически факт!