40

Лойко

преди 2 години

Стига сме се лъгали,че българите разбират всичко когато разговарят с македонци.Разбират само тези които знаят що годе сърбохърватски и са достатъчно интелигентни. Доста пъти разбират погрешно смисъла или гледат като телета и се правят,че разбират.Не веднъж са се излагали дори и БГ журналисти по национален ефир.Примери много.

39

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 43: "Нищо не зависи от България.Ако САщ реши Македония веднага ще влезне в ЕС"? Така си мислят в РСМ, но няма да я бъде. ................................................ А за САЩ не е толкова важно дали Северна Македония ще е в ЕС или не. Пуснахме ги в НАТО - друго не им трябва.

38

Анонимен

преди 2 години

Крим руски, или не! Нам всьо равно! Но Македония е Българска!

37

Анонимен

преди 2 години

Македония е част от Българтия! Точка!

36

Анонимен

преди 2 години

85% бяха срещу Македония в ЕС, сега е 70% за септември 49%

35

Шугавете се

преди 2 години

До Анонимен Съгласно македонската стЪкмистика от 2002г. албанците са над 25%,турците 4%,ромите 3%,сърбите 2%,бошняците 1%. Сега 20 години по-касно на вси тия им тури по 2-4% отгоре,па прибави 100 000 куци власи и 200 000 хибрида от влашори,роми,сърби и турчори. Май чистите славомакедонци/българи сте под 50%? Па можете да се шугавите ище 20 гОдине ама тогава ке се колкото шиптърите денъска -30%.

34

Анонимен

преди 2 години

Нещастници!

33

САЩ

преди 2 години

Като влязат в ЕС, може също да получат право на вето. Дотогава единственото, което могат да направят, е санкции и санкции до дупка.

32

38,

преди 2 години

То от югославските републики останаха само Черна гора и онази с двойното име. Всички други са или в ЕС, или водят преговори. Единствената ви реална опция е Косово. След повторното вето на България дори Албания ще се откаже от вас. Така че и с Косово не може да направите съюз. Защото Албания ще поиска вместо СРМ да включат Косово в преговорите.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Во уставот ви стои, дека държавава е привремена. Во уште еден референдум стои, дека не сакаате во ЕУ. Навистина незнам що бара България! Мора да се подкрепи Мал Шенген, найпърво една Макебания и потоа една барем буквица за Вучето да не оди сиромашно - Мак-С-ебания. Тоа е иднината. Омладината ви го разбра и зема български постоши како да се шугави. Незнам право кой ги излага българските политичари да ви извадаат од дупчето пред 3 години!!!

30

34

преди 2 години

В другите човек най-много мрази собствените си недостатъци.

29

Анонимен

преди 2 години

До 34Во Референдумското прашае да те потсетам за независност меу другото стоеше и можен соиуз во иднина со другите иугословенски републики.Така да не е дека немаме опции за избор , ако не го тргнете ветото , де .

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 Оди под топките на "Воинот на кон" и запрашай сите за фамилии. Преброй колко се на "ич". Подмножи x2 смешани бракови. Сърбите во Мк не се 40х а 300х, само не се декларират сърби а македонци. Тоа е, зошто поимот Сърбин после Серебреница е слично на "***"во светот. Во Македония македонците не се повеке од 42-3%. За каква Македония збориме? Сръбска, албанска, гюпска?

27

Анонимен

преди 2 години

32,ти си претопен ако и да живееш в Македония! Няма по-глух от този,който не иска да чуе и няма по-сляп от този,който не иска да види! Вие толкова обичате и вярвате на сърбите,че сте загубили всеки ориентир за истината! В нета има изнесени документи и доказателства за истината,но щом сърбите са ви научили,че българите са лъжливи татари,вие не приемате и доказателствата. Вие сте еничарите на сърбите,скоро всички македонци ще са сърби,защото отказвате да мислите с вашите глави!

26

до 32

преди 2 години

Сърбите искат да възстановят Югославия. Ами събирайте се тогава и всичко ще е наред. Имали македонски език. Ами защо тогава и вие и ние се четем и разбираме без проблем? Защото езикът ни е еднакъв. Дали пишете "Я" като "иа" или "Ю" като "иу" или като не пишете "ъ" пак ви разбираме, защото е едно и също. ДУМИТЕ СА НИ ЕДНАКВИ, ГЕНИТЕ са ни ЕДНАКВИ. О, неразумни ИУроде! Да мразите нас е все едно да мразите самите себе си!

25

Сърбите са виновни

преди 2 години

Те настройват хората от СРМ срещу нас, защото ако кажат, че са българи се страхуват да не се съберем. Няма страшно. Ако искахме това нямаше първи да ви признаем правото на отделна държава. Да, ама СРМ и нейните управници не искат да го разберат, защото Сърбия им пречи. Сърбия иска да ги претопи в НОВА Сърбия+СРМ. Сърбите са яли бой от българите и ни мразят и насъскват и македонците. Чудя се обаче защо ние дадохме съгласие за преговори за присъединяване на Сърбия? Те са Троянски кон на Русия.

24

много интересно

преди 2 години

Почнат ли преговори и веднага цъфват разни образи по форумите да ни обясняват как през нощта било светло и през деня-тъмно!Преди ми бяха безразлични,но сега направо ми са противни!Също като обратните са!

23

Анонимен

преди 2 години

30, Малцинствата се претопяват секогаш по някакъв начин,и вие сте претопени,но дори не го осъзнавате! Първо-претопиха ви сърбите като ви отделиха от корена ви. Второ-самият факт,че си готов да бъдеш малцинство в Сърбия и да нямаш собствена държава достатъчно добре говори,че си готов да си сърбин. Стане ли Македония част от Сърбия,то ти може и да си малцинство,но децата ти ще се наричат сърби. Причината е,че при вас няма съпротива срещу подобен процес! Вие само българи не искате да бъдете....

22

баба мара

преди 2 години

балканите и черно море трябва да са зона на мира без нато и ес в нито еднастрана не се провежда референдум какво мислят хората по тези важни неща

21

Анонимен

преди 2 години

Когато сърбите им променили езика, много от македонците изобщо не са го разбирали, както виждате сърбите са създали от македонците истински кучета мразещи тяхната майка България. До ден днешен сърбите отделят средства за пропаганда срещу нас.