17

4epa

преди 3 години

ДА ВЗЕМАТ ОРЕШАРСКИ ЗА ПРИМЕР !!!!!!!!!! СЛЕД КОЕТО НЯКОЙ ДА НИ ИЗМЪКВА ОТ БЛАТОТО !!!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Ако България успее да оцелее след 12 години гербава съсипия, значи наистина няма какво да ни затрие!

15

.!.

преди 3 години

Епа наследи един главен "прокурор" дето е бухалка на една мутра! Няма да казвам колко корумпиран е главния ни прокурор! Наследи и едни специални "съдилища" и специални "спрокурори" дето единственото по-специлано е, че за да ги КУПИШ ти искат специално 10 пъти повече пари! Наследи и едни милиони ваксини (стра зенека) дето никой не ще да се ваксинира с тях и ше требе да им се правят хладилни складове за да се съхраняват! наследи и други "хубави" неща ама да не почвам да пиша че ....

14

Анонимен

преди 3 години

Ще наследи дълг, какъвто България никога не е виждала, дори след войните и националните катастрофи.А ние наследихме най-голямата национална катастрофа в историята си.

13

Анонимен

преди 3 години

Нужни са незабавни арести на гербавите престъпници!

12

Анонимен

преди 3 години

"Какво ще наследи служебният кабинет?"Тотална държавна разруха, продънен бюджет, каси на червено и забягнало трудоспособно население.

11

Анонимен

преди 3 години

До Служебният кабинетНЕ СЪМ ОТ ГЕРБ НЕ СЪМ БИЛ И ОТ БСП (а много ми се иска ) НО С БСП СЪС СИГУРНОСТ ДЪРЖАВАТА Е В ОПАСНОСТ. НАПРАВО ЧЕРВЕН КОД ЗА ОПАСНОСТ.

10

аз

преди 3 години

какво ще наследи ....... работа, работа, работа (недовършена) и финансови дългове дългове, дългове (вече откраднати)

9

Анонимен

преди 3 години

Както са тръгнали нещата, Буци може да забегне скоро нанякъде.

8

Анонимен

преди 3 години

До За 8ЗА ПИАР И ТОВА ДА НЕ Е САМАЛЪОТ.

7

до 5 Чудно

преди 3 години

Още по-добре ,че няма да гласуваш защото си от герб !

6

АнонимеН

преди 3 години

30 МИЛИАРДА ВЪНШЕН ДЪЛГ ВЗЕТ ОТ ГЕРБ!!ТОВА Е НАСЛЕДСТВОТО!

5

До Чудно

преди 3 години

С машина се гласува за 20секунди.Как няма да стигне времето?Толкова си специалист.С,че няма да гласуваш е добре.Един глас за ГЕРБ по-малко.

4

До 5 Чудно

преди 3 години

Пудо ! Май си виждал компютър на снимка и си чувал само, че има английски език

3

Служебният кабинет

преди 3 години

Наследи пълен Батак във всички сфери: здравеопазване, образование,финанси,енергетика.Всипко е пропито от корупцията на ГЕРБ и калинките.

2

Тоя политолог

преди 3 години

Много удобен за ГЕРБ бе ! Ние мнозинството макар и разделени на различни групи смятаме ,че ревизията трябва да започне с 300 ,та на хората да им се изясни как се зули та пушек се вдига и да вървят да гласуват информирано , да знаят ,че истинското положение не е чак толкова розово ,че изкуствено се задържа инфлацията за да минат изборите -- влезте в някой магазин и вижте олиото от 3.70 -- 4.50 вижте как не можете да си купите краставици и домати , скоро ще видите и нови цени на газ и на всичк

1

Анонимен

преди 3 години

Е, какво да наследят ?Административен произвол, липса на отчетност, неясни разходни, нелогични сделки. За 2-3 месеца няма обективна възможност това да се изчисти. Тяхната работа е да систематизират безобразията, за да може следващото правителство да работи по тях. Това което трябва да направят е железна организация на изборите, за да могат процентите да отразят реалното мнение на хората.