47

Анонимен

преди 3 години

Пак почнаха с евтините компромати срещу Бойко. Толкова са прости, нагли и жалки че няма накъде. Не съм му защитник ама се уливат вече. Показват само колко са безсилни, злобни и жадни за власт ама ако може без да носят отговорност.

46

Анонимен

преди 3 години

Според мен прокуратурата трябва да разследва колко е платила Мая Манолова и Христо Иванов на Илчовски за тези клевети срещу Борисов.

45

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова е бояджийка. Не може да има авторитет в очите на нормалните хора.Партия БКП (1989 г. 1990 г.)БСП (1990 г. 2015 г.)Изправи се.БГ (2019 г.)На 7 февруари 2021 г. лидерите на Изправи се.БГ и Отровното трио обявяват, че ще се явят заедно на изборите под коалиционното име Изправи се! Мутри, вън!.Хаджигенов казва, че не са партия, а какво са? За тях са гласували 150 940 или 4.64% от гласувалите на 4 април 21г. Тя не може да говори от името на народа.Тя предложи Пеевски.

44

6

преди 3 години

До Анонимен 46 Беновска взе да пее псалми напоследък. Я вно е близо до вожда и да Курило.

43

Анонимен

преди 3 години

Дни на урожай предстоят на прокуратурата, ще заработят добре от герберите

42

Анонимен

преди 3 години

Първо да намерят плеймейтката. Второ да арестуват Борисов. Трето да проверят борсата. Четвърто да проверяват така, че три дни да няма смисъл. Лично Лаура им се обади на тези поръчковци в петък.

41

Анонимен

преди 3 години

Ангелов уж трябваше да защити премиера пък той го закапа повече отколкото Илчовски. Гербавите онемяха и позеленяха от яд. Уж щеше да опровергава пък той я оплеска съвсем . Дори само факта с фурмите е страхотен гаф.

40

Анонимен

преди 3 години

Илчовски сега ще трябва да донесе доказателствата.Няма да мине с "амиии не ги нося" .

39

Анонимен

преди 3 години

Този път,ако глав.Прокурора не си го причини,ще му го причинят.А ка'к Сийка,и каквито и да си ги хортува,си личи че и тя е от тях.Крайно време беше някой да изплюе камъчето,защото е усетил че иде и неговия ред.Като е започнал да кара до край.А ако има и други смелчаци да пуснат и те доказателства,че да лъсне *** на Борисов,като калайдисан тиган на месечина.

38

Анонимен

преди 3 години

Този път,ако глав.Прокурора не си го причини,ще му го причинят.А ка'к Сийка,и каквито и да си ги хортува,си личи че и тя е от тях.Крайномвреме беше някой да изплюе камъчето,защото е усетил че иде и неговия ред.Катл е започнал да кара до край.А ако има и други смелчаци да пуснат и те доказателства,че да лъсне *** на Борисов,като тиган на месечина.

37

До до 25

преди 3 години

Да го гръмнат! Пука ли ти?Един психопат по-малко в България.

36

Анонимен

преди 3 години

В сряда казва едно, в петък отрича, лъжлив плтен кошаревски свидетел.

35

Плод-зеленчук

преди 3 години

Сийке, гешеф още ли дреме на стълбите, пред съдебната палата, това се оказа най-смилената му работа?

34

Анонимен

преди 3 години

В случая Гешев си спасява кожата и дано не тръгне да покрива. Проблемът му е сериозен- Мая Манолова много хитро натърти куп пъти, че има намесени евросредства и нещата отиват и към Кьовеши. А на ниво ЕС при раздухана тема кражба на евросредства няма измъкване. Всичко друго им е извън правомощията, но за тия неща не могат да мръднат, щото и народите им бая гледат точно тия скандали. Та по-скоро тоя път да се разработи, за да не тикнат и него за прикриване на доказателства в затвора.

33

до 34

преди 3 години

И за Радев утре може да излезе някой да говори как се е омазал. Нали казаха хората за Карбовски как му водел на Радев във вила Калина миски и какво стана? Нищо.То само с приказки не става.В цял свят за известните хора се пускат слухове.Но този Илчовски е много ниска топка. Дори ще го изкарат накрая неадекватен и няма да носи отговорност за думите си. Човека не беше дрогиран както мислеха и дори Ива Николова му даде тест за наркотици.Този човек има психиатрични проблеми.Той е болен.Ще видите.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29 . Печатницата в Костинброд собственост на Герб функционер, ако не си забравил. Една лъжа и хиляда пъти да я кажеш пак ще си остане лъжа ! Разбра ли тролееее !!!

31

Анонимен

преди 3 години

Илчовски си чатеше по време на изслушвануето на Ангелов с Борислав Сандов от ДБ и с Мая Кънчовска. Последното, което МаяМа беше написала е OK. Илчовски си въобразява, че по Вайбър не се подслушва и не може да се провери какво има в телефона защото някой му е казал, че съобщенията се криптират. Но е плосък като летва. Стоеше и дори не скри телефона, а удобно зад него един журналист уж снимаше комисията отстреща с двойна камера насочена надолу ме засне целия чат с Борислав Сандов.Сготвиха яхния.

30

мхм

преди 3 години

Най-големите рекетьори в Европа тръгнали да се разправят с някъв си Ангелов и Илчовски..

29

Анонимен

преди 3 години

Като се имат предвид досегашните действия на Гешев нищо няма да разследва, а само ще замаже положението. Нали е адвокат на мафията.

28

до 25

преди 3 години

Може и да го гръмнат неговите поръчители защото се оплете като нка в калчища. Така ще пробват да натопят тотално други хора и ще се заплете още повече. Нищо чудно да го ликвидират-той не свърши работата, за която се е цанил.