7

Анонимен

преди 3 години

Ехе колко се напъваха, ще изметем ГЕРБ, модела ще сменяме, после се скриха и изкараха още един мижав компромат. Те тва беше алтернативата на ГЕРБ.

6

Каскета

преди 3 години

До Само питамНИКОГА, докато съм прокурор!

5

Анонимен

преди 3 години

Тази прокуратура е от мафията

4

Анонимен

преди 3 години

На краката лъжата са къси. Илчовски няма нито едно доказателство. Нали ако имаше доказателство щеше да продъни ЕС от сигнали. Сега му платили и скача като петел. Първо каза имаше кюлчета подаръци. В петък отрече-каза ами не съм виждал лично на живо. На снимка ги видях. Хаха ами на снимка ги видял, де-на колажите всички ги видяха и се смяха. Даже пуснаха шкафче с капачки пълно пак от същата спалня-шегаджии в пъти по-качествено бяха изработили колажа. Това с лъжите на кошаревския свидетел е фарс.

3

Анонимен

преди 3 години

Направо ще си изтъркат подметките да проверяват, наясно сме. А и тя веднага се издаде какво ще бъде оправданието им. Били сме в предизборна обстановка и имало много сигнали... Абе вярва ли някой, че Гешев ще тръгне да проверява Боко и Шишо?! Щото фурмите са резултат от опита на тия 2-*** да купят някого в ОАЕ с 30 тона храни, за да им върнат Черепа. Е, не стана, дадоха им фурми, които арабите подарявали на просяците..

2

пунта мара

преди 3 години

К'ак Сийке, какво общо има прокуратурата с предизборната кампания? ЦИК ли се явяват?Иначе пак ще заметат всичко, ще имитират дейност и след месеци ще кажат, че Борисов е невинен.Както преди, разследват кой е снимал, а не тия пари и кюлчета истински ли са, ако са откъде са и на кого са? Гешев не е Радос, а Градос!

1

Само питам

преди 3 години

А БОЙКО,КОГА????