92

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещРусия е една от първите европейски държави изобщо,тя е създадена много преди феодалните владения на запада да се превърнат в държави през късното Средновековие и не е съдадена с колониален грабеж,варварски масови убийства в колонии ,а само със собствен труд!И Русия са с висока култура,чисти и красиви градове,едни от най-красивите европейски градове са в Русия, с църкви и сгради с уникална архитектура

91

Анонимен

преди 3 години

До Знаещ /120/..................................Обвиняваш руснаците, че ти за има-няма 1 000 години си се cигaнизиpaл.

90

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещТе не са тракийски, по простата причина ,че самия тракизъм е измислен през 19 век и наложен в България през 1972 година от шпиона Ал.Фол ,който е работил срещу България, така са наречени "тракийски" ,но не са ,всичките ни стари наименования са славянски, даже и Пирин е на името на славянския бог Перун

89

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещАми насе ри се тогава,руснаците,украинците са ни роднини и се радваме,че идват в България!Добре дошли!

88

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещТакава нация "тракийци" не съществува ,тя е измислена и въведена от шпиона работил срещу България - Александър Фол ,през 1972 година,разкарай се ти!И да - ако трябва ще напълним цяла България със славяни,включително и руснаци,защото имаме нужда от население,а те са ни роднини и най-подходящи!

87

Анонимен

преди 3 години

До България в НАТО и ЕСРусия страда години наред,заради наложените санкции и тормоза на запада над Русия,особено на Англия и когато заплатите в България станат като в Люксембург и населението спре да бяга от България от страх,рекет и мизерия,тогава ела и пак ми се обади!И живея в Люксембург,той щял да ми казва как било там!

86

Анонимен

преди 3 години

До 96ЗнаещМи дай поне 10 хотела бе лъжльо! Стига само общи приказки!

85

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещЗлобар,аз нямам комунисти в семейството си и бях тинейджър,когато падна Берлинската стена, а ти не си този, който ще ни казва кой да каним и да не каним в държавта си и да ни гониш роднините , без значение дали са руснаци,поляци,чехи или украинци!като не ти харесват руснаците ,не ги гледай или излез от България!Ама ха!

84

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещТи си някой турчин или азиатец хейтър,а не европеец,руснаците са европейци,при това са славяни и наши роднини,те имат място в България,който не ги харесва,да си излезе на палатка извън България!

83

Анонимен

преди 3 години

До РБАбе ние обичаме Русия,гледай си работата,*** платен!От руснаците само добро сме видяли и нищо зло,те са ни и освободили.А и руснаците са европейци, а не африканци,че да ги спираме!

82

У

преди 3 години

Вчера имаше статия, че сме враг НОМЕР едно на Русия, днес искали да гостуват и да ядат у нас пълнен па'aтладжан и шопска може би? Вчерашната статия така и не ми се отвори и не знам какво беше писано, обаче тази пропагандна война е отвратителна и както руснаците ще спрат да четат техните пасквили, ние ще спрем да четем Вас, както спряхме да гледаме БосфорТВ, ДомусТВ и даже БНТ

81

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещТе и в Турция имат имоти и какво от това? Някои и в Гърция,но сега продават и заминават,иаме само ЗАГУБИ от конфликтите с руснаците и никакви приходи,искат да затворят след 2025 година и мините,те вече започнаха да ги затварят,там още над 100 000 души ще останат безработни и ето ти още избягали от България заедно с децата и семействата,европейските правила и русофобията ни унищожават!

80

Анонимен

преди 3 години

Просто ми направихте деня, без руснаци не можем.

79

РБ

преди 3 години

БОЙКО ПУСНА СТОТИЦИ ХИЛ .РУСНАЦИ ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ В БГ .И СЕГА ПИШАТ ЛИ ПИШАТ.КОГАТО ИМА ИЗБОРИ ПИТАЙТЕ НЯКОЙ ПО УМЕН.КОГА БГ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ХЛУПАЦИ И РУСНАЦИ.И ДОКОГА ЩЕ ИЗБИРАТЕ АЗИАТСКИ ФИЗИОНОМИИ И ХОРА БЕЗ ЕЗИК ЗА МП.

78

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещЗнаеш ли,че парковете по Черноморието са унищожени, защото от ЕС ни налагат техни правила и колко места да има в комплексите, а Турция и Гърция също ни спъват в туризма? В Турция и Гърция да има руски туристи,в България да няма? Вече и далаверата с имоти им умря по Черноморието,заради напускането на руснаците

77

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещА на нас ни писна от русофобията и омразата ,която ръсите непрекъснато!

76

Анонимен

преди 3 години

До GogomirПонасяме само загуби от конфликтите си с Русия, заводите ни спряха да изнасят за Русия и селското ни стопанство умря,губим руски туристи,загубихме АЕЦ Белене, ЮП и син поток и т.н.,само загуби,заради чужди интереси и едно голямо НИЩО насреща за България плюс мизерия и бягащо населениеРеално работещите са половин милион в България,много от тях са бедни работещи, останалите са администрация и шапкари,а ЕС ни натрапват свои правила,които често не са в наша полза и изгода,дори в туризма

75

Анонимен

преди 3 години

Не искам да срещам руснаци на нашето черноморие. Те са един от минусите за мен като почивам, наравно с бетона

74

Gogomir

преди 3 години

Бизнес и пари са нужни на туризма ни и няма нищо лошо руснаци,китайци,ескимоси и т.н да почиват у нас.Да не смесваме политиката , с работата,хляба,след всички теудности от последните години.Ядосвам се,когато няма гъвкавост и иска ли някой да дойде и да остави парите си,веднага трябва да се създадат облекчени условия,при защита на здравните ни интереси,разбира се!!

73

Анонимен

преди 3 години

На срещата на евро лидерите в Любляна, само нашия беше с преводач!!! Толкова ли нямаме хора с опит на ръководни постове в големи компании по света, да поемат тая държава?! Докога ченгета от ДС и мутри от прехода ще държат икономиката на страната? Затова сме бедни, а не защото сме мързеливи. И руснаците са така.