112

Анонимен

преди 3 години

Не ги щем, само младите рускини от 25 надолу.

111

Rrr

преди 3 години

Чего заерзали, денег захотели? Хрен вам! Не нужна нам ваша болгария, ушлепки продажные!

110

Щерев

преди 3 години

Не само че не ги щем...но и всички с руски паспорти в руската ***. Не искам утре да има варненска и бургаска републики.

109

От 101 до 104

преди 3 години

104ЗнаещHayatt e руски хотел? Е няма да коментирам!

108

До 127

преди 3 години

Тежко на другите държави в Европа ако пак си станат дружки Русия и Германия както 1939-41

107

Анонимен

преди 3 години

През първите месеци на тази година обемът на руския аграрен /храни, продукти/ експорт в Китай надмина $1млрд. След руския нефт и газ и руските въглища поеха на изток.

106

3000 AD

преди 3 години

Отново:Ще минат години. Германия и Русия ще станат дружки по взаимна изгода. Китай ще стъпи на Марс.Самолетоносачите ще гният в ръжда навсякъде по планетата.Краварите ще са в изолация заради дълбокото културно и нравствено разтройство.Дядо Чебурашкин наколко пъти ще е сменил религията си и ще плюе активно задокенските си бивши шефове какви българофоби са.Останалите русофоби ще трaят гузно без палци защото всичко което може да се измуче вече е свършило а и историята яко ги е опровергала.

105

Исканото за желано

преди 3 години

Не! Не са Руснаците - заинтересовани да почиват в България, ние сме заинтересовани!Руснаците след по мията дето леем срещу тях не са сигурни дали си струваме.

104

Анонимен

преди 3 години

До 122Напротив ,тук почиват предимно по бедните руснаци.Пенсионираните военни ,номенклатурата ,олигарсите и техните слуги отмарат в омразният им Запад където са накопували скъпи имоти .

103

Анонимен

преди 3 години

Тия руснаци са пенсионери военни. С парите от пенсията си тук 30 дни им дебте. Обикноврни руснаци немогат да почиват. Няма и как да ги пуснат изисквасе разрешение от техни служби .

102

до 118

преди 3 години

Бих допълнил великият руски дипломат и поет Феодор Иванович Тютчев.Не до Петър Велики руската история е панахида, а до неговият дядо Михаил Романов. Цялата велика и славна руска история на династията Рюриковичи до 1 600 г. е панихида, тъй като е потъпкана, заличена и пренаписана от армията европейски историци, назначени в Руската Академия от Романови. След 1 612 г. тази европейска армия осъществява криминалното престъпление, с което се борят Ломоносов, Ключевски и мн. други патриоти.

101

Бунтата

преди 3 години

Ейййй професори!!!!Що не гледате,че някой иска да почива в България и да оставя пари,Ами сте тръгнали да си мерите ***!!!Кой бил по стар!!!Простаци

100

Анонимен

преди 3 години

Руснаците - заинтересовани да завладеят България

99

Анонимен

преди 3 години

Русия е една от първите европейски държави изобщо,тя е създадена много преди феодалните владения на запада да се превърнат в държави през късното Средновековие------ Глупости. Най-стари са Византия, Франкската империя, Аварския хаганат и България. По онова време даже и Рус не е имало, а племена, облечени с нещавени кожи.

98

До 114

преди 3 години

Ти история чел ли си или Рогозин четеш? Русия една от първите държави в Европа?!? Тя е феодална доста по-късно от повечето европейски държави ... а Петър велики иска да я модернизира с всичко ренесансово, което идва пак от !? Запад! Те са били крепостни селяни до Цар Освободител ... който е наречен такъв заради това а не заради Българиа ... Анан от руски *** ей

97

Защо така?

преди 3 години

Защо ли те повече искат да живеят в България а българските русофили искат вАвстеия и Америка? !?! WTF?

96

защо

преди 3 години

Знаещ,Плюй си в пазвата прокурорските протести да продължат, че си "горд последовател" на Гьобелс, не на траките. А, не е зле да си защитиш тезите пред съда /за предпочитане британски/

95

Анонимен

преди 3 години

До 116Като толкова много знаеш,знаеш ли името Рус от къде е дошло и кой го е наложил над източните ,,висококултурни славяни",живеещи в землянки по онова време!

94

Анонимен

преди 3 години

До Бармалей, /30/... "Обявиха ни за врагове."-------------------------------------------------------------------Русия няма врагове.Прислужвайки на началника, ГЕРБавото правителство се назначи за враг на РФ.Ако някой реши, че е враг на Русия, това е негов личен проблем и негова лична мъка.

93

Анонимен

преди 3 години

До ЗнаещПо мак, млъкни, да ти се връща омразата стократно, ако щеш и се насе ри, ние ОБИЧАМЕ РУСИЯ И СЛАВЯНИТЕ СА НИ РОДНИНИ,включително и руснаците!Тези нации,които си избриоил,не са съществували на Балканите ,с изключение на славяните,тюрки(монголи) също не е имало на Балканите,може би имаш предвид турци,но тюрките не са турци,а са монголоиди