21

Анонимен

преди 3 години

През лятото Да, България напомпа мускули с едно посещение на една гумена лодка в Росенец, близо до покоите на г-н Доган. Сега партията на г-н Доган, а тази партия без него не взима никакво решение, той награди Да, България с поста председател на ключовата бюджетна комисия на България, през която минават 37 милиарда лева. Нещо не ви ли смущава в тази комбинация? Лодката отива до Росенец и се връща с 37 милиарда лева, разпределения бюджет на комисията, коментира Гечев пред БНР.

20

баце

преди 3 години

Къде скрихте Шишито - Поставения за Лице на обръчите фирми аколо ДПС.

19

.

преди 3 години

Намалете броя на депутатите на половина.И без това по голямата част се чудят какво да правят а останалите кого да обидят и с кого да се скарат.

18

Анонимен

преди 3 години

В стремежа си ДБ да удари ГЕРБ е на път да даде на тия по-голямо влияние. Не на вота по пощата !!!

17

Стефано

преди 3 години

Най-големия победител са ДПС. С промените, които се задават ще могат да купуват повече гласове на повече места по-лесно. От тук нататък очаквайте депутати от още региони и много по-стабилно участие във властта. А да забравих ... и да не пропуснете да гласувате пак за ИТН.

16

Анонимен

преди 3 години

Карата иска да каже че Таип нареди да подкрепим спечелилата партия на авера

15

Иванова

преди 3 години

ГЕРБ и БСП загубили изборите.То пък ДПС ги спечели! Мислят ли с главите си като говорят ,или плямпат едно и също до откат!

14

Анонимен

преди 3 години

Бреиии тия се разграничават и от ГЕРП и от БСП. Докато съществува ДПС няма да има и законност. Със самото създаване на ДПС беше погазена конституцията. И ако скоро не се реши този проблем улицата ще го направи. Жалки предатели и родоотстъпници.

13

Гроби Таласомо

преди 3 години

Проблемът е, че и ДПС е сред загубилите изборите, не знам защо се тикат сред победителите?;))) не виждам Доган да е победител;))) нито Карадайъ, който срича и заваля българският, когато говори;))) Мъчи се човекът, личи му, че му е трудно да е българин, опитва се, ама некак си, не мус е удава;)))

12

Анонимен

преди 3 години

Защо като сте в парламента мълчите и търпите простащината е не протестирате с потропване както примерно правят Герб? Искате май само да ни се харесате, а?

11

Аврам бакалина

преди 3 години

Евалла Мустафа. Със 12тина дупетати от един избирателен район ти си победител от 31 района ?!А Бойко с близо 30 района е загубил ???Е това са сметки от селската бакалия.Ти или много добре ги лъжеш твоите избиратели Или те са много ***.....

10

Анонимен

преди 3 години

ДПС настояват да има план за ускорено папкане, иначе няма да им стигне времето.

9

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Доган и Пеефски само са...цуцали от гербавата власт и сега се правят на...ощипани моми.Кой им иска...подкрепата,да си карат...кротко мандатчето в парламента.

8

Оруч реис

преди 3 години

Жълт картон за коалицията на чалгаджиите, соросо идите и уличните хулигани, финансирани от Дубай!

7

Рекет

преди 3 години

Даа, с новите партии бизнеса не е ок, а? Бизнес партията ДПС нещо изпуска нещата.

6

Затова

преди 3 години

ДПС е балансьор и всички са мураклии да получат подкрепата им за правителство - защото винаги са готови да ти забият нож в гърба. Но някои не се научиха.

5

Анонимен

преди 3 години

Пропуснали сте няколко хъхрения в цитата.

4

asd

преди 3 години

Хайде, хайде, знаем, че вече редите кабинета на ИТН, а Божков съветва.

3

Ашкосун

преди 3 години

Ристе, кво прайме сегъз. Питай Маджо. После бягай да целунеш ръчичка на Доган Ага. После му клекни отпред. После.... ти си знаеш. А накрая ако агата те хареса, може и министър да те направи и да те пусне да потичаш на каишка

2

Едно към едно

преди 3 години

ДПС не са доволни от ролята си в този парламент и затова имат интерес да има нови избори. ГЕРБ да спечелят повече, ИМВ да изпаднат, ДБ да се стопят, а ИТН да паднат наполовина. Дори и обеднелите патриоти да се съберат и пак да влязат, за ДПС пак е по-добре отсега.. Затова кабинет трябва да има! Статуквото не обича промените.