41

Щирлиц

преди 3 години

Може и това да стане,но когато ДПС изчезне завинаги.

40

Krom

преди 3 години

До Факт - и кои са антимутрите? Този с вдигнатия юмрук, МаяМа, Нинова? Моля те, уточни кои са победителите антимутри?

39

До факт

преди 3 години

Факт, ти не си наред, та този Трифонов сам си каза, че е приятел с,,, Жоро Илиев Поли Пантев и всички мутри ееееее. Та кои са мутри и кои не,, маи маи всички са мутри.....

38

Факт

преди 3 години

Да не забравяме, че антимутренските партии спечелиха изборите, а мутренските партии ги загубиха. Така се гласува на тези избори - за мутрите или против мутрите. Мутрите са с 75 депутати, а антимутрите с 165 депутати

37

Krom

преди 3 години

До До хайдутина 33 - не се грижи за българския етнос. Той е оцелял, има здрав корен и ще оцелее и за в бъдеще. Такива "пророци" като теб, с лопата да ги ринеш. А междувременно, ти представител на кой етнос си? От нашия не си, но ако съдя от правилния ти български не си и от скандинавския. Май по скоро си от онея родоотстъпници които си търсят нова Родина, защото се срамуват от тази?

36

Krom

преди 3 години

Да припомним на Господин Карадайъ, че ГЕРБ спечелиха изборите! Точността в изказа не е за пренебрегване. А това, че сега всички ТЕ се навалят на Президента и на Слави, не им прави чест. Но, в поведението им няма нищо ново. От тях винаги трябва да се очаква удар в гърба.

35

4ea

преди 3 години

РИСТО МАДЖОВ ВЕ4Е ВИ ДАДЕ КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСИ- ЗНАЕТЕ вия ВИЛЦИ В ОВ4И КОЖИ КЪДЕ Е КЕЛЕПИРО !!!!!!!!!!!! ФИГУРАНТА ЩЕ ГО ЛИН4УВАТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ИЛИ НА МАЙКАТА МУ БУЗЛУДЖА !!!!!!!!!! КАК ЕДИН ПАРАШУТИСТ МОЖЕ ДА ЗАТРИЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА !!!!!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Борисов е най-слабият премиер, който България е имала, но неговото управление доведе до мутризация на държавата. ДПС много бъркат, ако си мислят, че демутризацията ще стане с диалог с мутрите. Всичко, за което говори този от ДПС, първо минава през демутризацията държавата.

33

Мда

преди 3 години

Ами те си водят диалог - с Христо Иванов... на турски !

32

Анонимен

преди 3 години

А що, на българина му дай душевен оргазъм, само работа не му давай. Иначе от всичко разбира. За съжаление нацията за 30 години изпростява драстично. А всеки *** се мисли за изключително умен.

31

От ДПС

преди 3 години

са готови да обезчестят всякакви девствени партийка в парламента.

30

До 35

преди 3 години

Кой етнос изчезва бе алоооуу, българският етнос е оцелял хилядолетия, и е разпространен в цяла южна Европа, и не само ! Таа.. тоя ''изчезващ'' етнос е създал през вековете няколко държави, бил е признат за империя от Византия, създал е две писмености (български руни и кирилица), и е спомогнал за разпространение на християнството в други страни (включително Русия) ! Така че, такива като теб, които ръсите злословия по наш адрес, внимавайте да не ви изсъхнат езиците !

29

До хайдутина 33

преди 3 години

Хайде слезте от Балкана и се опитайте да осъзнаете, че живеем в 21 век.БГ мъже сте неудачници и не ви е виновна политическата класа, а че не можете да си контролирате акъла.Има чудесни научни трудове на западни автори, които аргументирано го доказват и това е основната причина етносът ви да изчезва.

28

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов е откровен глу-пак и предател на националните интересиИ златни *** да обуе, те ще изглеждат мокри.Слави Трифонов също е национален предател даващ властта на БСП и ДПС.Тошко Йо.или е фашист, който защитава интересите на корпоративната държава, или е глу-пак неразбиращ, че ПОЛИТИКЪТ Е ПОСРЕДНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ И ОТДЕЛНИТЕ ГРУПИ СРЕД ТЯХ- ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА.Налагането на държавен терор е белег за тоталитарна държава.

27

днес

преди 3 години

Слави отиде при Домуса и да проси Шиши за подкрепа

26

До 28

преди 3 години

Слави Трифонов много добре осъзнава и няма нищо против.

25

Калеко Алеко

преди 3 години

ДПС са си най-добре, електоралната им маса е подсигурена от етническата карта и е неизменна, което гарантира присъствието им в Парламента, всички ги недолюбват но и всички рано или късно опират до тях ... А и Славчо дето сега им се дърпа, правеше на Доган Диванче прас и го превъзнасяше в Шоуто си, а той пък му споделяше за обръчите си от фирми ... Ама така е на война, като на война - Всички против ГЕРБ пък накрая каквото стане, я нов фрагментиран парламент, я президентска реСпублика за мUнчо....

24

АЛЛАХ

преди 3 години

Мустафа,нали знаеш,че лъжеш-това на плажа си беше алъш-вериш. С Волен навремето така се дърпахте,пък после стана златен пръст. Сега Христо гласите-с неговата съдебна реформа удряте джакпота-легално.За това и скрихте Делян - без него сте по-...морални....За вота в чужбина разбрахме-качиха клипчета в нета- подарък глас- на новия ви...***...Честити порции !!!

23

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов дали осъзнава, че прецака Родината и я хвърли в ръцете на БСП и ДПС?

22

Анонимен

преди 3 години

Борисов беше силна личност като политик. Няколко слаби лидери на политическата сцена не могат да го заместят, най-вече не могат да създадат предвидимост на БГ политика.Ще започнат вътрешнопартийни и междупартийни интриги.Това ще отблъсне окончателно западните инвеститори.Добре дошла, Мала Азия!