152

Отдавна

преди 3 години

До АнонименБългария отдавна е убита, приятелю :) Образование, здравеопазване, култура... Падението ни е необратимо, който и да управлява държавата след Боко... Хората още имат надежда и това е хубаво :) Но истината е друга и, както е казано, надеждата умира последна... Тежко на хората, които ще гледат децата си тук... Не че беше лесно на тези преди тях, но това, което предстои, ще е още по-тежко. Иначе България ще пребъде! Ще възкръснем! Въпросът е колко ще останем...

151

Анонимен

преди 3 години

Цветанов е в ляво и се е коалирал със социалдемократите, защото сам няма как да спечели дотстъчно гласове и да влезе в парламента,не гласувайте за тях, за да не трепери цяла България от страх отново!За който искате гласувайте,само да не е за ЦЦ,Мая общата или Слави!

150

Анонимен

преди 3 години

Докато се занимавте с Борисов,гледайте Цветанов да не ви измами пак, партиите и наблюдателите да следят ЦЦ да не фалшифицира отново изборите,той е включвал хиляди фалшиви гласувания дори от Македония на българо-македонците,които са си взели български паспорт,царя на фалшификациите е ЦЦ,дори ГЕРБ не са толкова опасни,колкото ЦЦ,тоя не е българин,но ще убие България!

149

Пиян - залян

преди 3 години

Единственият му майсторлък е пълненето на чекмеджетата !

148

В ръкавчето козовете

преди 3 години

В ръкавчето козовете - така каза веднъж Боко :) Мислеше се за много приближен на акулите в ЕС и това го окриляваше. Но забрави кой е, забрави, че е просто слуга на българската мафия и ДС, които го издигнаха. Опита се да захапе ръката, която го хранеше - повярва си, че е независим. ББ, най-тежко е падението, когато много си повярваме... А тези от ЕС... за тях си никой! Просто ти се подиграват - про ст и арогантен... Не си им близък никак. Човек трябва да знае кога да спре. А ти прекали ;) Успех!

147

Тотална война

преди 3 години

модерна -сега е короната и после на фронта. Балканската война в модерен вид. Затова ще ви праснат ваксина модерна. Тя е натикана със западни материали за да ви станат мозъците западни. Пак намеса имат евреите.

146

КАТО СТАНА ДУМА ЗА

преди 3 години

бедствията и авариите,СЕ СЕТИХ 4Е ПО ВРЕМЕ НА ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ ИМ НАКУПИХА,ПОРШЕТА ДА МОЖЕ ДА РАБОТИ ПО ДОБРЕ ТОВА МИНЕСТЕРСТВО,СЕГА ПОКРАИ КОВИД19 6ТЕ ОКРАДАТ ПАРИ ЗА ДОСТРОЯВАЕТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ

145

Анонимен

преди 3 години

Може и да се ваксинираме до 2030 година, но за управленската глупост - лек няма /ако не се броят някои заведения от "затворен" тип /

144

Анонимен

преди 3 години

До читателЯвно си много близък на СтаниШеф, щом знаеш, че на Елена Йончева гърдите са много големи. Но и ти като него си ***, правещ се на мъж...Същият като Мутрата-Майстор, отдавна вече двуцефка, на която само й стрелят отзад от Симитли и другаде. Кой откъдето свари....

143

СРАМ ме е от ББ

преди 3 години

Борисов, ти не само си срам за майстора, но и пълна пародия на премиер. Толкова си ***, че дори не разбираш за какво иде реч. Дано час по-скоро виснеш обесен на някое банкянско дърво за да се спаси България от теб и хунтата ти!

142

Щерю

преди 3 години

Най- накрая всичките "реформи" и "решения" на управляващите - винаги ги плащат най- бедните от обществото...

141

Така ще е

преди 3 години

Докато има прости ( по вожда им) , които гласуват за този мега про...к, мега крад.ц , мега нагл.ц, Той ще продължава да се гаври с всички българи.

140

Анонимен

преди 3 години

Много майсторски напълних чекмеджетата с кюлчета с моя лик!

139

Анонимен

преди 3 години

Доста е жалко постоянно и неуморно да се хвалиш и биеш в гърдите колко си велик. Не съм срещал човек, който да прави това и да не го спукват от подигравки.

138

Боклук!

преди 3 години

да ти ... и гросмайстора!

137

Даа!

преди 3 години

Видяхме , големи МАЙСТОРИ сте !

136

венци

преди 3 години

Боко,майсторски ще те обработи бай Ставри.Милиони българи искат справедливост и достойна присъда.И ще го постигнат.Времето ти тече тикво............

135

Анонимен

преди 3 години

Е гати и майстора за толкова години всичката ти работа е такава на теория ЛОКУМИ умееш да ги разтягаш .Но на практика пълна трагедия откъдето и да я захванеш за България осигори ваксините взе да ги раздаваш и на македонците които за блгодарност ни подиграват Всичкат работа ти е такава.

134

Мата Хари

преди 3 години

Бойче, а кога ще направим нова майсторска фотосесия, имам нови атрибути за теб.

133

Шефа

преди 3 години

С твоя майсторлък , като ти гледам осталъка от кредите за връщане, няма да излезеш жив от затвора!