172

Анонимен

преди 3 години

Майсторски. Както строят и ремонтират :)

171

Анонимен

преди 3 години

Баш Майстора.Само той ще ни оправи.

170

Леля Пена

преди 3 години

НЕ Е МАЙСТОР,А ЦАР НА ГЛУПОСТИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ !!!

169

един

преди 3 години

До АнонименС една дума гласувайте за който искате стига той да се казва Б.Борисов.Малко като македонски ултиматум "Сакам нещо да те питам ,само отговора да е Да".

168

Анонимен

преди 3 години

15.07.2013 г. - "Бойко Борисов: Страх ме е от Сретен Йосич"

167

666

преди 3 години

А що не вземеш да се скриеш бе ***?

166

Анонимен

преди 3 години

Оня сръбски мафиот Йосич е обещал тази година да е последна от живота на този Бг-мафиот ! Пак чужденци ще ни помогнат да се оттървем от омразните !

165

Анонимен

преди 3 години

Майсторски ще те отсвирим скоро!

164

Анонимен

преди 3 години

Тоя майстор не е добре!

163

8

преди 3 години

В момента всички главни тв канали са заети от властта!Независими медии!Мираж!

162

Анонимен

преди 3 години

До секуритатеКо ша пращаш ти ве? Колко си пратил, че още ще пращаш??Това което си казал е директна заплаха за убийство. ГДБОП и криминалистите от отдел Виртуални престъпления да се самосезират. Като те намерят, задържат и осъдят - ай да видим дали ще си толкова смел да пращаш някой някъде си.

161

....

преди 3 години

Боже , туй за добро утро не можах да го предъвча ..... всеки ден нов виц от тея циркаджии

160

Анонимен

преди 3 години

Майсторска реакция . Ясно , че е луд и корумпиран . Лошото е , че може би си вярва .

159

Анонимен

преди 3 години

"майсторска реакция" или систематично унищожаване на малкия бизнес под фалшив предтекст. Не бих се учудил ако и на боко са му дали 900млн евро подкуп от МВФ за да обяви пландемия в БГ както се разкри при Лукашенко, само че Лукашенко им отказа подкупа и веднага лед това започнаха да го атакуват по медиите.

158

Анонимен

преди 3 години

Наистина това е краят на България като държава.Въпросът е единствено дали остана място на Земята, което да не е просмукано с ..... (имам предвид хора с намален обем на сивото вещество).Образование нула, Здравеопазване нула, Човечеството е в състояние на свободно падане, планетата на маймуните, маймуните са по-умни от хората.

157

ББ

преди 3 години

По нашите географски ширини няма омерта,Първанов,Станишев,Костов,Доган,Стоянов,Борисов,и плеядата обслужващи ги олигарси и псевдо-патриоти са национални предатели,обрекли Народа ни на робство,майки изоставят децата си обричайки се на робство в ЕСССР за да нахранят децата си..фалшива демокрация,минахте Хитлер с геноцида и несправедливостите си,с безпомощността си,Англия се ваксинира ЕСССР се моли..позор и геноцид е вашето политици..разпускайте тумора..в това превърнахте една Справедлива идея Съд

156

ББ

преди 3 години

Майсторски...да имаш болници финансирани с обществени пари...от данъците на хората...и безработните плащат ДДС за хляб,мляко и т.н....та болници търговски дружества...крадат от ЗК едни път...дофинансираме ги през бюджета...бездънна яма...неефективна...мафия носеща смърт...майсторлък си е,ама сме тук 1400 г....и синджири сме оковавани...и сме тук..и сме бесили и разстрелвали престъпниците...Справедливост или Смърт!!!

155

Анонимен

преди 3 години

До ОтдавнаСилно вече се съмнявам, че ще пребъде.Наистина всичко това (последните 30 години) не е нормално.

154

сметка

преди 3 години

Гласуваш за Герб -получаваш ДПС , гласуваш за Борисов -получаваш Доган и като бонус Прасе касичка ,Вие избирате !

153

Спеца

преди 3 години

Тоя Бойко Борисов май окончателно превъртя.Дето седне , дето стане си прави нескопосана самореклама!Ако така ще печели избори ........да забрави !