37

Максим Ориц

преди 3 години

"Тази партия единствено разделя българите и нарича част от тях турци. Трябва да се спазва Конституцията и да се заличи."Само че Боци предпочете за заличи българската Възраждане вместо това. Изберете пак Боци, той се грижи за вас

36

До 33

преди 3 години

Така, така. ББ играе и така, и вака...щото не му се пие Новичок. А РР ще играе само а' ла Раша, ако се съди по мутрите, които го издигнаха и които го заобикалят в Стратегическия му съвет. Да не гонорим за някои, на които повече им се оттдава руския, отколкото българския.Факт.

35

Русе

преди 3 години

Помните ли когато Станишев спечели изборите ? Той каза: Спечелихме, благодарение на сътвореното от нас ДПС. Тази партия единствено разделя българите и нарича част от тях турци. Трябва да се спазва Конституцията и да се заличи.

34

Зозо

преди 3 години

'Натягането на етническо напрежение Точно сега е само в полза на Радев. Целт'Проблемът със сараите се разсмърдя още лятото, ***

33

Ха ха ха

преди 3 години

ДПС= ДС= ГРУ!!!!

32

Лай за минели

преди 3 години

" 1 1Кой създаде Доган ? Не са ли тези, чийто наследници днес викат сега "мутри вън"Те са, те са, а за десет години Боко се мъчи да го унишожи, ама нема желание хахахаха

31

А къде са

преди 3 години

Зимните сараи на Доган? Натягането на етническо напрежение Точно сега е само в полза на Радев. Целта е турците да гласуват за него - защото точно с техните гласове - с това Дпс, той стана Президент.

30

Анонимен

преди 3 години

Кой създаде Доган ? Не са ли тези, чийто наследници днес викат сега "мутри вън" !?

29

Забравяте, че

преди 3 години

...НСО под управлението на Резидента пази Доган. Ако не - опровергайте ме!!!

28

Направете

преди 3 години

...си изводите - тези сараи са на бивши територии, закупени точно от Лукойл!!!!! Дадени да награда на чиляка.

27

Щирлиц

преди 3 години

Летните сараи?Явно това създание феодал номер едно в България,е може би номер две в краен случай.

26

Забележете

преди 3 години

КОЛКО СИНХРОНИЗИРАНИ СА РУСКИТЕ И ТУРСКИ АТАКИ КЪМ БЪЛГАРИЯ! !!! Опасявам се, че има тайно споразумение между тях по отношение на наши територии. Разпокъсване на БГ устройва и двете империи!!!!

25

До 26

преди 3 години

Ами...мафията се подпомага от вашия любимец мутрата Бойко Борисов.Опитай малко да помислиш. Зная, че не е лесно. И сега си отговори къде в картинката е Радев. Под него са всички структури на МВР? Гешев е негов човек и може да му каже кой да разследва?Таа...мисленето не е лесно...но...е добре да го направиш, преди да коментираш в публичното пространство.

24

Bp

преди 3 години

А бе каква ти тройна коалиция? Етническата партия на турците се създаде от Първанов, като той стана президент с техните гласове. От тогава ПРИсъства трайно в парламента и краде българите в коалиция или с Герб , или с БСП т.е. след 30 г. демокрация ни управлява пак БКП. Тройната ламя.

23

кескьосе

преди 3 години

До БурканКалин има племенница, което завърши архитектура като отличник на курса. Дали е случайно? Познай как се казва - Калина Тихолова.

22

бсп-дпс-герб-кпсс

преди 3 години

Фигураната нали вече изграчи с дрезгав глас " Мафията вън!" Тя защо е тука тогава още и си присвоява плажове?

21

Приятен ден

преди 3 години

Занимават с тревичката в двора на някой си, а в същото време никой не пипа нацисткият лагер за изтезания срещу неудобните в Перник тип MK ULTRA!

20

20

преди 3 години

До Анонименне разбираш че финансирането на ДПС и Атака от руснаците има за цел да ги молим да ни "освобождават" за да не си тръгнат никаога от тук понеже им трябва босфора..-толкова ли си ъ п?

19

До 20

преди 3 години

То това "турско робство" е със съдействието и опеката на Русия, глуп*к!

18

какво се чудим

преди 3 години

До КаквиДоган е агент на ДС и оттам на КГБ затова е толкова .Влата на морето му е от Нефтохим и парите идват от руснаците .Целта е да се създава етничанпрежение за да имат повод те да дойдат пак като "освободители4 с тази цел хфинансират и Атака