57

Бау

преди 3 години

Ами те, патриотите ни не спяха като се наливаше бетона, те бяха заети с кражби на нас българите, че нямаха време да си отворят устата в парламента.

56

Крали Марко

преди 3 години

Иска се една система за залпов огън и всичко ще е наред!!!

55

До 54

преди 3 години

Направо си е ромска къща! То бива да нямаш вкус, ама чак толкова...

54

Георги

преди 3 години

Еее, тези се подиграват с нас!

53

Линков

преди 3 години

За каква трева говорите,трябва да се премахне всичко.Трбва да се разбере кой и как ние разрешил да се строи.Всички подписали разрешението да бъдат подведени под отговорност.Да бъдат наказвани .

52

ТО и

преди 3 години

водната площ на залива е земеделска земя. Напролет ще я засеят с царевица и слънчоглед.

51

Анонимен

преди 3 години

Гледам.....егати безвкусицата е тоя сарай.Кич на квадратчета

50

SHEFA

преди 3 години

МАХАТ ТРЕВАТА И ОТДОЛУ ЩЕ ЛЪСНЕ БЕТОНА-БАГЕРИТЕЕЕЕЕ.-А ТИЕ НА СЪД.-ДОКАЖЕТЕ ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА БЕ-СПАХА ЛИ КАТО СЕ НАЛИВА БЕТОНА?-ИМА МНОГО ХОРА ЗА ЗАТВОРА.

49

Анонимен

преди 3 години

ОТИШЛИ ДА МУ СКУБЯТ ТРЕВАТА- ТИ ДА ВИДИШ, А КО НАПРАВИХА ГА ГОВОРИ ЗА ОНИЯ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ, КОИТО ВЛАДЕЕ И ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НЕГО- СКУБЕТЕ МУ ТРЕВАТА, СКОРО ЩЕ МУ ДРАПАТЕ И НЕЩО ДРУГО, НАЛИ ИДВАТ ИЗБОРИ.

48

Сандо

преди 3 години

Доган иска да е сам там, не търпи други. Дано се отървем от всички тия с тоя гнусен манталитет дрто държавата все едно е тяхна. ББ и той така действа, раздава, нарежда и тн. - все едно си е негово

47

Щирлиц

преди 3 години

До Ром и ДжериСкачал не скачал,червен или син-все тая.Ура другари!

46

Анонимен

преди 3 години

Така като гледам снимката, отпред тази градина или кей, трябва да бъде разрушена защото е изградена върху пясъчната ивица.

45

Тимандър Птолемеос

преди 3 години

Билгария има само 354 км ивица морска..(По някой данни - 378 км...Има разминаане от 24 километра !!)..КАК ТАКА НЯКОИ СТРОЙ БЕТОН И АРМАТУРА НА СУПЕР МАЛКА И ДЕФИЦИТНА ЗЕМЯ !!А КОИ БАЙ ГАНОВЦИ РАЗРУШИХА ХАБИТАТА НА КОСТЕНУРКИТЕ ПО ДРЕВНАТА ГРЪЦКА РЕКА РОПОТАМОС ?...А КОЙ ОПОСКА ДРЕВНАТА РЕКА НА МИЗО-ЕЛЛИНИТЕ = СПЕРХЕОС = днес кръстена по ТУРСКИ : КАМЧИЯ ??ЗАЩО ТАЗИ МОРСКА ИВИЦА И ЗЕМЯТА КЪМ НЕЯ В ДИАМЕТРОС 30 КИЛОМЕТРА == НЕ Е ЧАСТ ОТ ГЪРЦИЯ , СЛЕД КАТО на МОРЕТО ВИ == ВСИЧКО Е ГРЪЦКО !

44

Жалка работа

преди 3 години

Все едно нищо не правят.Така нищо не ще се реши..как не го разбрахте не зная..ще седи оня,и ще им са хили,също като другия ..Тук е нужно ДРУГОТО!!!До 9 коляно.Виа Апиа от Сф до Врн,по дърветата,с главите надолу...е тогава всичко ще се промени.

43

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е някой редовно да ги пре.пикава докато животни започнат и те и тя сама ще си изсъхне, или поне миризмата ще е подобаваща.

42

Обективно

преди 3 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЛКО ДОЛНО И ПОДЛО - РАША РАБОТИ С ДОГАН И ЗАД НЕГО, НО ВСИЧКО ПРИПИСВА НА ТУРЦИТЕ!!!!С ЕДИН УДАР - ДВА, ЧЕ И ТРИ ЗАЕКА.

41

Ха ха

преди 3 години

И КОЛКО ОТ ТЕЗИ БОГАТИ СА ОТ ГЕРБ??? ПОЧТИ В.С.И.Ч.К.И.

40

О ха

преди 3 години

И КОЛКО ОТ ТЕЗИ БОГАТИ СА ЧЕРВЕНИ???? ПОЧТИ В.С.И.Ч.К.И.

39

Ром и Джери

преди 3 години

Така е при капитализма - богатите ако искат и морето на мармалад ще обърнат, за да си го присвоят, а бедните не могат да им кажат нищо. Повтаряйте след мен: Кой не скача е червен, кой не скача е червен

38

Алоуу

преди 3 години

Да не мислиш, че не е очвАдно , колко руска е копейкиновата партия!!! Толкова ли си п.латен???