9

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенИ аз съм възмутен но проблема не е от 1989 той е от 1944 с това население. Просто преди 1989 ни беше забранено да се възмущаваме. Можеше да се възмущаваме само на империалистите от Запад. Истината е че Тодор Живков който произхожда генетично от това население ги превърна в ***.

8

Капетано

преди 3 години

Важно е да има бензин за джипо на Тикво да се мотка насам-натам а съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се!Корабът потъва бавно но сигурно,вода ще има за всички!

7

ДДРОнег

преди 3 години

В България, страната на неограничените възможности, кудето престъпленията са узаконени и защото никоя институция не работи !!!

6

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе че то с братчедите е така от десетилетия и властта се прави на луда.

5

Възмутен

преди 3 години

Ангалска държава!Тез пара зити ще ни унищожат със любезното съдействие на всички управляващи от 1989г насам дето ги развъждат!

4

Анонимен

преди 3 години

Съседи, братчеди, крипто миньори - всичко краде...

3

V

преди 3 години

Щом имаш гравитация значи вече имаш енергия. Може да се направи устройство което да прави 12 волтов ток в къщи .Аз даже мисля за две устройства от по два киловата .Не е много трудно и ако се направи промишлено производство не вярвам да е повече от 200 лв едното.Това може да направи България енергийно независима а това вече е проблем .

2

Анонимен

преди 3 години

е как да спрат тока на избирателите?

1

Анонимен

преди 3 години

като не е техен - да се уволнят всички, да се закрият, нали затова им плащат, да решават подобни казуси!!!