49

У

преди 3 години

Лошо, че не се е усетила по-рано! В такива случай е най-добре да се пуснат нови кабели от електромера(ГРТ) до местното табло. Ние имаме едни подобни"тарикати".Преди 20на год. пуснали кабел под мазилката от мазата до 7ми етаж. Иначе са и абонати и имат електромер.Преди 5-6год случайно ги хванаха от ЕРПто, но глобата е малка-3-4000лв и консумацията за 3год назад. Дефакто те са крали 15г от общия ток(т.е. от нас), който сме платили вече, защото ЕРП са го отчели. Българи са и не са бедняци!

48

Хммм

преди 3 години

Като им реже кабела да им пусне веднага и едни 300-400 волта да им изгорят всички уреди на наглеците.

47

Марта

преди 3 години

Заведението е на потърпевшата жена.Излиза,че цяла Долна Баня геледа как едни хора се включват към електромера на други хора.Къщата на крадците на ток законно ли е обитавана,законна постройка ли е?Енергото също носи отговорност,след като изнасянето на електромерите навън е причина за кражбата.

46

Анонимен

преди 3 години

До МартаКръчма е, не работи 24х7. Според "добрите" практики на ебергото, на село повечето електромери са навън, за по-лесно отчитане.

45

Марта

преди 3 години

И да води гражданско дело няма да платят като социално слаби.Ако им пусне по-висок волтаж БХК ще се намеси в тяхна полза.Не разбирам как се прикачват към чужд електромер без някой да забележи.

44

мхм

преди 3 години

ами значи и аз ще се свържа с някой и не ме интересува

43

морски

преди 3 години

`Почва се от незаконното строителство - няма адрес няма как да те гонят ...`===Тарикати с къщи на кьоше(две улици) са си махнали корекно поставените табелки с улицата и съответния номер.Избили са си входна врата, откъм другата улица.Така имат два входа, законен и незаконен, но нямат дори пощенска кутия.На институциите са дадени адреса на съседите, а фирмите се водят към незаконния вход на къщата.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Ти май си се прикачил към тях и крадеш, а?

41

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

"Снежно белите" избиратели на ГЕРБ, те така са свикнали. ББ вече 11 години си ги хрантути за наша сметка...

40

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

*** избиратели на ГЕРБ, те така са свикнали. ББ вече 11 години си ги хрантути за наша сметка...

39

Анонимен

преди 3 години

Почва се от незаконното строителство - няма адрес няма как да те гонят за каквото и да е Енергото казват няма адрес няма карнетки не можем да сложим електромер. ВИК и те.Трябва да се променят нещата по определени закони за да може да ги хванат и тези без адресите и строителни разрешения. Когато има Електромер/Водомер вече нещата ще са малко по-различни поне пред закона и може и някоя институция да проработи...Ама никой не иска да се занимава с това от политиците.... защо ли?

38

Анонимен

преди 3 години

елате в самоков да видите за какъв ужас става на въпрос...огромни ромски палати със суперлуксозни джипове,но имат десетки хиляди неплатени сметки за ток и вода.сега даже кметът на самоков започна да ги газифицира и започнаха и към газопреносното дружество да трупат дългове.кой ще плаща всичко това-познайте ние данъкоплатците!

37

Анонимен

преди 3 години

На теория от енергото са прави.На практика нищо не ти пречи да отрежеш целия кабел, който минава на твоя територия.А това с пускането на 380 волта - тези, дето крадат ток, спокойно могат да дойдат и да те пребият, ако разберат, че си го направил.

36

Анонимен

преди 3 години

Бабата до мен и дедоти имат 250 ле ва срам ли нямате ЧЕЗ ловеч

35

Анонимен

преди 3 години

А на кого е проблем бе200 и отгоре тоя месец имам за два климатика а на кого е проблем тоя не гледа оня не гледа пандемия ония само се возят в колите и цъкат да не ви почнем пакдругия месец зависи какво пишете и тоя път ще сезираме брюксел

34

Анонимен

преди 3 години

То нашите юристи толкова си могат. Но заплатите им са гарантирани, дори с 13-та.

33

Анонимен

преди 3 години

Жената да стика палци, да не я подведат под отговорнист, че е организирала нелеаглно енерго и препродава ток, че по нашите ширини и това може да се случи. Толкова сме неадекватни.

32

Анонимен

преди 3 години

Айде сега и аз да ви уча... викаш елтехник. Откача ги от твоя електромер и ги свързва преди електромера ти.Правиш си пуканки, пускаш сигнал до енергото и гледаш сеир. Щото вече проблема рязко е на енергото...

31

Кака Мара

преди 3 години

Не пипайте гласоподавателите на кмета. Четвърти мандат от ГЕРБ. Всичко е за тях.

30

морски

преди 3 години

В институциите се научиха и без да работят, служители взимат заплати и бонуси, даже подкупи сладки.Например така беше с проблема с шума от заведенията.Обаждаш се на деж. в полицията, идва най-накрая патрулка - резултат 0.На другия ден виждам, същите полицаи извън смяна вече, ядат и пият на корем във проблемната кръчма.Да днес уж вече сложиха прегради шумоизолиращи на Какао бийч, но се чува думба-лумба пак. И какъв е резултата ? И ВЪЛКЪТ СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО.