9

...

преди 16 години

Мисля че Обама трябва да стане президент

8

Номер 6,...

преди 16 години

Извинявай за следното. Още по-комунистическо мислене е когато някоя интелектуална мижитурка цитира наизустени мисли на някой не по-"многослоен". Масов мислител като теб очаква от всеки ъгъл на телевизионния екран да го изненада някаква сензация, като чернокож американски президент-републиканец, обявил се за либерализация правата на гейовете и прочие. Поне в близко бъдеще очаквам единственият чернокож президент на САЩ да е Морган Фрийман в някой от игралните филми, от които си получил общата си култура.

7

Ivo

преди 16 години

МакКейн се явява малко индивидуалист и черна овца при републиканците, но така или иначе е длъжен да следва някаква линия ако иска да бъде избран

6

преди 16 години

5. - 14:09 - От: АнонименПознаваш твърде слабо американското общество, то е твърде многослойно... Но нищо ти си свикнал да мислиш в масовка, по комунистически. А МакКейн далеч не е бяла птица, най-честото обвинение срещу него е, че не е ИСТИНСКИ консерватор, което си има съответните корени.

5

преди 16 години

Демократите поставиха избирателите си пред избора да гласуват или за жена президент, или за чернокож президент. Не искам да правя прогнози, но в консервативно, направо пуританско общество като американското този ход отваря вратата за следващия президент-републиканец.

4

преди 16 години

6to ma zanimavate s taa opadnala naciabe pojelavam im dolara da se srine na 20stotinki

3

Ivo

преди 16 години

не е точно така, накрая винаги загубилият призовава феновете си да гласуват за съответния печеливш демократ, така че да се надяваме че който и да е, ще победи МакКейн. А и до реалните избори има повече от половин година така че дотогава всякаква емоция би трябвало да е отшумяла, не си мисли че не са помислили и затова.

2

Томов

преди 16 години

Като разделиха хората между Обама и Хилъри, демократите напвахи най-голямата грешка. Колкото по-ожесточена е надпреварата между двамата, толкова по-голямо ще става разделението между феновете на Обама и Клинтън. И после на президентските избори, половината демокати няма да гласуват и ще загубят изборите. МАЗАЛО.

1

Ivo

преди 16 години

трябваше да отбележите, скъпи мои, и от къде преписахте този анализ;) така се прави.