12

Анонимен

преди 3 години

На здравите децата нищо им няма само безнакабезнаказано разнасят вирусите. Никой не ги спря затвори или глоби. Дори са с привилегии без маски. Това са суперзаразителите децата.

11

Дано

преди 3 години

Дано Бог да пази децата ни и всички нас.

10

anonimen

преди 3 години

Бааааси, изглежда още по-зле - досега се унищижаваха бета клетките, произврждащи инсулин. За него има много знание. Ковид не само че унищожавал бета-клетките, ами и алфа, които произвеждат глюкагон, а там сме доста по-зле като практика и производство. И прави черен дроб и мускули нечувствителни към инсулин. Абе няма ли хора да издирят създателите на това нещо и да нахранят рибите?

9

Анонимен

преди 3 години

Това е вярно, но е хубаво да се уточни, че е така само при първо заразяване. Как протича при второ, трето и т.н. ще разберем в следващите месеци и години.

8

Анонимен

преди 3 години

Това, че децата го прекарват леко не значи, че няма поражения в тялото, които ще се проявят в дългосрочен план. Много са ми смешни нашите лекари без изследвания, без нищо дават компетентни мнения. Хората по света се спукаха от лабораторни тестове и какво ли не и още не смеят да се изкажат, за да не подведат народа.

7

Анонимен

преди 3 години

Не е точно така има деца който лежат в болница но никой нищо не казва. Но нали училищата трябва да работят.

6

До 5

преди 3 години

Covid 19 causing diabetes type 1 . Има няколко статии в нета. Първото проучване е направено в Англия. Останалите източници са САЩ и Индия мисля.

5

аНОНИМЕН

преди 3 години

Сигурни ли сте за връзката между диабет тип 1 и Ковид? Защото за да унищожат бета клетките, на антителата по изчисления им трябват от година до 4 години преди първата поява на диабета. А на третия месец те изчезват. Ако наистина има ...Господ да ни е на помощ, ще е ужасно. Източник можете ли да посочите

4

Анонимен

преди 3 години

Децата НЯМАТ усложнения след ковид

3

Да, ама не

преди 3 години

И възрастните. Децата живеят и учат с възрастни и ги заразяват. Вероятно това е и целта с тази маниакалност за присъствено обучение по време на пандемия.

2

Не е така..

преди 3 години

ДЕЦАТА БОЛЕДУВАТ БЪРЗО ОТ К-19....АМА ИМАТ УСЛОЖНЕНИЯ, ПОСЛЕ...В АНГЛИЯ, БРОЯ НА ДЕЦАТА С ДИАБЕТ-1, СЕ Е УВЕЛИЧИЛ ДВОЙНО!!!МОЕТО СЪЩО ПОЛУЧИ ДИАБЕТ-1.....

1

Анонимен

преди 3 години

Тия статии взеха да се повтарят.