219

Не плюйте по Мангъро

преди 3 години

а се замислете - и проверете, ако сте в състояние - колко случаи на бронхопневмония е имало в предишни години, каква е била смъртността преди и каква е сега - дали има повишена смъртност тази година??? И защо не се изнасят такива статистически данни? Нина тази година пролетта нямаше болни от сезонен грип, с пневмония, починали от усложнения? всички смъртни случаи след усложнения с бронхопневмония на Ковид ли се дължат??

218

Анонимен

преди 3 години

няма нужда да се коментират изявленията на тая кукувица

217

123

преди 3 години

Да им пратим един такъв "гений на медицината" в Европа ,че да им отвори очите ,защото горките са зле,уплашени и прости и налагат строги мерки.МОЛЯ, МЕДИИТЕ СПРЕТЕ ТОЗИ САМОВЛЮБЕН "ЛЕКАР" ОТ МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО

216

селски доктор

преди 3 години

Мангъров,ти като не си се заразил със заразни болести,не означава,че други лекари не могат да се заразят/ риска е по-голям,колкото повече си сред заразени/.А за чая и аспирина нямам думи,особнено за пижамата.Срам за медицината !

215

АНТИ

преди 3 години

Хора се страхуват да ги лекуват в болница, защото често излизат от там, с краката напред.

214

Анонимен

преди 3 години

Лекарите вече са поставени пред избора кой да лекуват. Това е геноцит. Истарвана работа. Но има още умни глави който твърдят че вирус няма.

213

Мангъров N1

преди 3 години

Мангъров и Чорбанов са N1= Kemfouwmkr ime[rd.rijr!

212

IQ 3.14

преди 3 години

като е така, да дойде да ми покаже такива сред заразените в михайловградската болница.

211

Възмутен

преди 3 години

Моля Ви! Моля Ви, дами и господа журналисти стига вече с този Мангър! Няма ден да не помествате или вземате интервюта по телевизиите. Народът достатъчно е наплашен и раздвоен от такива като него и Чорбановци! Те ли са най-умните в Европа и света? Мерки изключително строги в Испания, Франция, Германия, Австрия, Чехия, Гърция и др. и др.! Та нима те си нямат такива "умове" та мерките са факт...? Стига вече! Запълнете си колонките с нещо друго...!

210

Анонимен

преди 3 години

Та кои са тези мъдрите да му се не види.Мангъров е максимално искрен и се опитва да отвори очите и ушите на хората.Но има едни човеци ,на които истината им бъде очите.

209

???

преди 3 години

Да бе ,да?! Затова в Стара Загора преди няколко дни отказаха прием на болен лекар на 80 год с температура , кашлица и влошено общо състояние- защото отделението е пълно със здрави хора.Системата е в колапс ,няма свободни легла , а ако ги има няма лекари ,мед. сестри, санитари. Този е за ******. Искам го на първа линия в Ковид отделение 1мес без маска и после да си гушка близките, защото е "безопасно".

208

Факт

преди 3 години

Хора всякакви,- адекватни , неадекватни , умни и неособено. Но да се дава гласност на всеки , особено в критична обстановка трябва да е подсъдимо. Това , че е лекар не го прави специалист -вирусолог. Това е същото кожен лекар да обяснява как и да иска той да прави сърдечна операция. Никой не би искал точно той да му я прави, нали?Престанете с търсенето на сензации!

207

АК-47

преди 3 години

Този изби рибата с това, че влиза в COVID отделения без маска. Бих искал да знам в коя болница го пускат така? А пропо, той кога има време да влиза в болници, при положение че непрекъснато е по студията на медиите. Може би има вече и работно място там. И така, хора, лекувайте с чайчета и няма страшно... Психиатър му е нужен.

206

(-_-)

преди 3 години

Истината ви казва Мангъра, ама нали денонощно медиите облъчват популацията с разни щуротии.. Сега вече повечето народ общо взето не мисли. Цялата мисловна дейност се свежда до нивото на папагал.

205

в началото

преди 3 години

бях противник на Мангъров, но развитието на ковид показа, че сякаш е прав.

204

Смехурко

преди 3 години

"Хора влизат в болница, защото вкъщи няма кой да ги преглежда..."Гениално прозрение! До този момент никой не е знаел защо, аджеба, хората влизат в болница.

203

Анонимен

преди 3 години

Недейте да се подигравате на човека. Никой не е застрахован да изпадне в подобно положение. Дано се намерят хора да му помогнат.

202

Totenkopf

преди 3 години

Напълно луд човек, но по този начин всички разбират, какви са ни доцентите и професорите,докторите, учените и цялата останала *** на държавната ясла.

201

Пенка общата

преди 3 години

"В инфекциозна болница двата етажа са почти пълни, всеки ден влизам в COVID зоната, често влизам без маска"Аууу, божкеее, какъв мъж! Леле, цялата настръхнах!

200

Пич

преди 3 години

"В инфекциозна болница двата етажа са почти пълни, всеки ден влизам в COVID зоната, често влизам без маска. Важен е личният пример и точно затова го давам"А кога ще се намери един достоен шеф на болница, който е хване за реверите този самовлюбен паллячо, и ще го изнесе през цялата болница и с ритник през главния вход? Кога ще се намери един такъв достоен и смел шеф на болница, че да му стисна ръката? Благодарение на тоя в супера ми дишат във врата с маската под носа.