279

Анонимен

преди 3 години

добра реклама си прави псевдо докторчето.

278

Анонимен

преди 3 години

Да,"няма кой да ги преглежда в къщи",но аз съм насреща срещу 200 лв.,без маска и ръкавици и без изследвания,без ренген,,ей така да се разходя да пием заедно по един чай ,може и с коняк!Да застанеш срещу цялото лекарско съсловие,голяма част заразени,има поичинали и то добри лекари,не достигат легла и персонал и да приказваш небивалици вече е извън пътя.Но да ти дават трибуна ден през ден,е не е случайно и не е безплатно.Мангъта работи подривна дейност срещу заплащане

277

Анонимен

преди 3 години

Мангото значи с чай и аспирин лекува в болницата в ковид зоната,ако изобщо има такава.Ами браво и всички "оздравяват"!И как няма уважение към починали негови колеги и хиляди заразени медици,ама и те не са пили чай .То нищо против чая ,но толкова тежки случаи в последно време ,увеличена заболеваемост и млади хора с пневмонии ,да излизаш контра само от професионална злоба срещу щаба,демек от личен интерес да пречиш,на практика срещу целия народ и колеги на първа линия.Няма спирка,деверсията работи

276

Анонимен

преди 3 години

Може да се застрахова за по-високо обезщетение! МАНГЪРОВ,в най-скоро време ще си изкараш нещо! Започнаха много съчки да изгарят и не е добре за теб!ИМА ГОЛЯМА НУЖДА ОТ ТВОЯТА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПОМОЩ В БОЛНИЦАТА! ДЪРЖАВАТА СЕ ПОДПАЛИ! ДЕЙСТВАЙ!СТИГА ЛАКАРДИИ ОТИВАЙ ПРИ БОЛНИТЕ ДА ЛЕКУВАШ!

275

Скептик

преди 3 години

Как го нападат разни разбеснели змии, които се хранят от тлъсти еврофондове.

274

Анонимен

преди 3 години

Мангъров не трябва да се пуска по медиите! Не защото не е прав! Напротив! Не се страхува да казва истината този доктор, но проблема е в ***!! На тях им трябват още 200-250 г. да еволюират, за да са готови да разберат какво им казва той!

273

Он лайнО

преди 3 години

Мангъров е единственото медицинско лице ( защото много дето се изказват не са) ,което казва истината в очите , а тя боли! Не се кланя на хомосексуалистите ,налагащи безмислени мерки ,разчитайки на страха и невежеството на голяма част от народа! Да, вирус има ( изкуствено създаден и разпространен ) ,но той определено не е нито толкова страшен нито толкова смъртоносен ..Преекспонира се с цел налагане на стрес и смачкване на човешкия вид в нормалния му досега вид ...Слушайте Боко и Нощ ,треперете .

272

До 284

преди 3 години

Кажи му, като влезе в ковидотделението да остане там 24 часа сам с 30 болни и да те ползва маска и ръкавици.Да видим дали някой болен няма да му потърси отговорност

271

Анонимен

преди 3 години

Може да не е прекарал хепатит, ама за менингит няма гаранция.Виждаме,че една дъска му хлопа.Може и да е по рождение.

270

Доц. Мангъров

преди 3 години

На посещение в дома на пациента тарифата ми е 200 лева. Не чакайте касова бележка, а едно безплатно блистерче Аспирин от мен

269

Доцент Мангалов

преди 3 години

Доцент Мангалов, ОТИВАЙ ДОБРОВОЛЕЦ НА ПЪРВА ЛИНИЯ, ЩОМ СИ ТОЛКОВА БЕЗСТРАШЕН ОПТИМИСТ!

268

Анонимен

преди 3 години

Китай явно се справиха най-добре. Те обявиха тотален локдаун(затваряне) на градовете, което никоя друга страна не предприе. Освен това мерките при тях за дистанция и маски изобщо не отпаднаха през летните месеци, лично аз виждах азиатците(не мога да твърдя от коя страна са) с маски и шлемове по европейските летища. Който иска да спори, фактите са си факти. Не трябва да си учен, за да откриеш разликата.

267

Анонимен

преди 3 години

Правилно лечение няма, мой човек. Ако сега падаш от Марс и не си наясно с нещата - медицината не е точна наука. Колкото доктори, толкова и мнения. Самите пациенти също не са правени по калъп - което е добро за един, може да вреди на друг.

266

До 2

преди 3 години

Тоя издава ли касови бележки?Такива като него хората с право ги критикуват.Касовата бележка си е застраховка за болния,че е получил правилното лечение.

265

Анонимен

преди 3 години

Не знам каква му е болницата, но е факт, че говори истини и не се заразява.Пирогов също е разграден двор, а директорът му е наглец с огромно его.

264

Анонимен

преди 3 години

Хахахахаааааа, тоя съвсем изперка. Време е да го въдворят някъде. С аспиринчета щял да лекува ковид?!? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))-------А с какво се лекува ковид според тебе, който даже нямаш диплома за лекар?

263

Анонимен

преди 3 години

А болницата,която ръководи я е превърнал в конюшня.Може да снимат филм по ,,Палата N5,, от Чехов. Обзавеждането си е оригинално - от началото на 20- ти век,и стаите са с оригиналната боя от построяването на болницата през 19- ти век.Не я почистват.Така бактериите и вирусите се избиват помежду си и като загубят сила, болният оздравява.А Мангъров ходи през телевизиите и се прави на Кашпировски

262

Анонимен

преди 3 години

Тоя е за Нобелова награда бе! Ще лекува ковида с аспиринчета :)------А Балтов питал ли си го с какво лекува ковида?

261

Анонимен

преди 3 години

Какво ме интересува,че Мангъров не се е разболял.Да не сме еднояйчни близнаци с него, та да ни е еднакъв имунитета.Не си е направил PCR тест явно.Голям и- ди -от е.

260

До 266

преди 3 години

Как да помогне, като е педиатър.Децата не боледуват тежко.