179

Анонимен

преди 3 години

Всички във върхушката на БСП са там заради лапачката. За лишените от лапачката оставането там е абсолютно безпредметно. Скоро ще има и други защото Нинова и тесния кръг покрай нея са безумно алчни и даже и "на другарчетата фандък не пускат"

178

природа без граници

преди 3 години

Ако шесторката улазва у Асенсьоро тугедър с Блументалтан са напът да сътворят Великата седморка.Всеки един от тях има драматична полит съдба зад себе си. Взаимосношенията им достигат върховете на отколешната мечта да постигната поне извънректално забременяване както у фимейлките така и у мейлките, което е програмата всеки да стане майка, а един само един с ноер 200 да е педераткотатконасратко.

177

Анонимен

преди 3 години

Кокала е малък, няма месце за всички. Червените си гризат гърлата.

176

Анонимен

преди 3 години

Импексова изтика в канала враговете с партиен билет.Сега се чакат писмата от трудовите колективи заклеймяващи предателите.Другаря Тодор Живков гледа от отвъдното възхитен и не вярва на ушите сиМухахахахА

175

хахо

преди 3 години

другарко нинова кво стана та балона бсп се спука . аи аи аи . сега таваюрищ *** ще те пляска по дебелото дупе

174

ВарНадяЛюба

преди 3 години

три пъти за борето гласувахме. сега боре, след като построи метрата, аутобаните и санировките е редно да се изстреля в Европейския парламет и се наложи като Канцлер на Европа. Боре има неоспорими качества, забележителен интелект, огромно отношение към работата, преданност лоялност и почтенност към хората, полицията и политиците. Неговото схващане за честност, истина и законност е пример за всички останали. Любовта му към възрастните, майките и децата изобщо не му пречи да обича любовно мъжете

173

.

преди 3 години

Какво разцепване? Това е супер новина за БСП .Сериозно говоря.Хората не гласуваха за БСП заради станишев и такива като тези 6 бр. Без тях БСП е много по силна.

172

Факт

преди 3 години

Най-важното е че хора като мен ще гласуват за БСП само защото разкараха Станишев и герберските слуги. Браво БСП!

171

Анонимен

преди 3 години

БСП вкара България в Европейския съюз.Най-големият растеж на България беше през управлението на БСП.

170

Анонимен

преди 3 години

Хората ще гласуват за БСП без тези предатели и десни елементи. Станишев е най-десният премиер през Прехода, въвел крайнодесния плосък данък и премахнал необлагаемия минимум.Другарите на Станишев са десни радикали, предатели на лявата политика.

169

софия

преди 3 години

Най -важното че Младен Червеняков го пратиха в кофата за смет.

168

Ореха!

преди 3 години

БСП, БСП, кой от тебе по-краде?Колко пъти те избираме от мизерия умираме!

167

до всички БСП-ари

преди 3 години

ако тези са гербери, направете си сметка колко гласа ще вземете на изборите, защо се напъвате за предсрочни, опровете си партията

166

Смях

преди 3 години

Корнела два дни пее на конгреса колко "единна" е партията. Ха ха!

165

Яжте Корнелия черпи

преди 3 години

тея 6-мата явно не са яли и пили на Боровец.

164

Анонимен

преди 3 години

До 173Всеки има право на мнение. Ако искаш само червени лозунги, гледай си бесепарската лъжлива тв.

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен3 октомври Велико народно въстание 4.............................................................................АЗ ОСВЕН АПРИЛСКОТО,ЧИПРОВСКОТО И ДР. ВЕЛИКИ ВЪСТАНИЯ НЕ ЗНАМ!!!!!!!!!!!!!!!

162

Анонимен

преди 3 години

Хахаха ох баня ох кеф

161

Тонката

преди 3 години

Аз отдавна казах,че накрая на този псевдо протест ше останат да крякат само Бабикян(с родата)Минетов,Хаджигено и няколко"майки":):):)На тях не им пречи и целогодишно да си седат там,защото затова получават заплати:):):):)

160

Тонката

преди 3 години

От вчера само хубави новини:):):)Съветника на президента къде му пишеше бележките избяга,Депесето се изцъкаха на протеста,6мата от РЕМС напуснаха Бесепето и за капак Бойко договаря още Ф16ки:):):)На протест довечера мах 50 човека:):):):)