259

Гуфу

преди 3 години

ОоохиКак се разцепва ГЕРБ? Да споделиш нещо, осветли ни. Вчера отново спечелиха на частичния местен вот. Кое е разцепено и разединено?

258

ООООХ...

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ПИШИТЕ ЗА ГЕРБ КАК СЕ РАЗЦЕПВА А ВСЕ ГЛЕДАТЕ БСП НАПУСНАЛИ 6 ЧОВЕКА И ВЕДНАГА РАЗЦЕПВАЛИ СЕ БИЛИ - ТЕЗИ ШЕСТ МЪЖЕ НЯМАТ РАБОТА В БСП ТЕ СА ВРЕДНИ ЗА БСП ПО ЦЯЛ ДЕН ХОДЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ВСЕ НИНОВА ИМ Е ВИНОВНА НА МЯСТОТО НА ТЕЗИ ШЕСТ ЩЕ ДОЙДАТ 20 МЛАДИ И ЧЕСТНИ ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ КОЙ ИЛИ КОЛКО СА НАПУСНАЛИ АКО СМЕ НА НИНОВА ЩЕ ВИ СЪДИМ Г-ЖО КАМЕЛИЯ ЦВЕТАНОВА ЗА ТОВА КАКВО ГОВОРИТЕ НЕ ВИ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ

257

Анонимен

преди 3 години

Гергов, Станишев, Гуцанов... Ако Нинова не свърне вляво, а го даде дясна, ще се сгромоляса и ще похарчи бесепето. Идеята и моралът са онова, което държи тази партия повече от 100 години.

256

Плъховете първи

преди 3 години

напускат кораба! И кои са тези които напускат, все противни ***, без които БСП ще е по добре. Чудно защо Гергов и Станишев не са между тях, точно те разцепиха БСП?

255

123

преди 3 години

Голям смях- махнали са 6 и са се "разцепели". Ами то Цветанов създаде цяла нова партия ,то тогава ГЕРБ направо трябва да са се разпаднали на молекули.Само шоу за народа и дъвка за медиите.При нас няма реално нито ляво ,нито дясно- всички са "бивши" комунисти.

254

Анонимен

преди 3 години

Спряха им кражбите, арестуваха им червените олигарси и престъпниците взеха да се изпокарват.

253

Анонимен

преди 3 години

От БСП отпадат ДПС елементите. Това е много добър знак.

252

Анонимен

преди 3 години

Ужас- БСП без Станишев и Жаблянов!!!

251

изхвърлете лъжкинята

преди 3 години

БСП е организирана престъпна група. Народът никога няма да гласува тази партия да вземе властта. Дано тия шестимата да увлекат повече хора около себе си и да направят една по-нормална партия, която отговоря на 21 век. Тая мухлясала лидерка, от 19 век , само лъже е краде - окраде партийната каса, , окраде Техноимпекс, но не и стига, иска още и още...

250

Случаен минувач

преди 3 години

До 255Корнелия да обясни откъде има 245 000 долара (400 000 лв.) да плати за следването на сина си в Щатите!

249

Анонимен

преди 3 години

*** той Боко верно ги уби с мълчание.Тия взеха да се разпадат.

248

Марко

преди 3 години

БКП се разцепи на БСП и уж демократите е демократите станаха ГЕРБ и готово това.Комунистите никога не са изпускали властта.

247

Друго да не беше

преди 3 години

само заради карантината про-западната хунта на Тиккввочча ще иде в затвора !!!ще ми разиграва карантини - на маймуни направи цял един народ ...... ЗАТВОР гаддинно про-западна крадлива !!!!

246

Гого

преди 3 години

Сега Жаблянов и другите вековници в парламента да си намерят истинска работа и да видят на хората лесно ли им е!

245

Анонимен

преди 3 години

БСП бяха толкооова силни преди 2 дни. Като торнадо щяха да отнесат изборите. А днес губят 6 депутата. Както винаги при тях - много шум за нищо. Пълно безсилие и хаос.

244

Не ми пука

преди 3 години

дали БСП ще е на властважното е *** и про-западната му хунта от предатели и крадци да иде в затвора !!!!!за това ще гласуван за БСП - за да си плати *** за карантината и за унижението да нося паррцал на лицето си ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ГАДДОВЕ ПРО-ЗАПАДНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

243

До 254

преди 3 години

Ееее, давай, така ще се накажеш още повече, мислителю.

242

О хо хо

преди 3 години

В управлението на БСП - пълно с червени милионери, какви социалисти са тия ??? Станишев да обясни откъде жена му, която си гледа децата, има милиони, с които стана съсобственик на 50% от Дир.бг???? Декларирани ли са тези нейни приходи в НАП и от каква трудова дейност???

241

ще гласувам за БСП

преди 3 години

не щото много ми харесва а за да накажа *** и хунтата му за карантината, за КПП-тата, за глобите и за унижението да нося *** на лицето си !!!ще си платите за цирка наречен пандемия !!!!!

240

Анонимен

преди 3 години

*** то съвсем умрело тва бсп ве :)