40

гурмант

преди 3 години

Аз предпочитам белгийска замразена вместо българска развалена.

39

Ф.С.В.

преди 3 години

Че се сетих за СИДНИТО- имам последни Новини от него- вървял по някакво шосе и видял малко крокодилче -леко ударено от автомобил-Било в Кома -Сиднито му оказал веднага (както би постъпил всеки австралиец) Първа Помощ -дишане уста в уста- Крокодилчето се свестило и му отхапало носът-Сега е в Болницата по Пластична Хирургия_Присаждат му нос подобен на Ангелкова-так така ,,,,

38

Totenkopf

преди 3 години

Тортите сами ли се продават, както разбираме от умното ви заглавие?

37

Анонимен

преди 3 години

Е открих те топлата вода, торти по 10лв парчето ужасно гнусни

36

Анонимен

преди 3 години

Кой луд би ходил в тея т.нр сладкарници ами решиш да си вземеш примерно кроасани с масло или питки то и зъбите ти ще се счупят престоели от година толкова пресни да са...няма как

35

Мммдаааа

преди 3 години

Почти всички храни с голям срок на годност са компромисни и или са с много консерванти , това е проблем с качеството и истинския вкус. Няма как да има голям срок на годност продукт с много яйца, сурово прясно мляко и пресни плодове, защото те самите са нетрайни, следователно се предлага откровени ментета храни или набъкани с химия, която никоя разумна и неразумна твар не консумира. Торта може да е прясна ден, два, три, след което е за *** втасва. Всеки сам си решава какво да яде

34

Анонимен

преди 3 години

Отново се хвърля една бомба в публичното пространство, без да се назоват конкретните нарушители или виновници. А утре това ще бъде забравено, а порочната практика ще стане масова!

33

Ф.С.В.

преди 3 години

дивият мед е като дивите ягодки -просто няма как да се сравни с оранжеините ягоди!-само че е опасно ) в Бразилия бяхме в една джунгла до градче Арату близо до град Салвадор- отидохме 3-4 човека да берем диви банани _Уникални са -малки и сладки като мед- И един от нас настъпа един кошер с пчели-въобще не се вижда -долу на земята и седи като продълговат тъмносив варовик-Направо пчелите го направиха "НА РЕШЕТО" ЕДВАМ СЕ СПАСИХМЕ!

32

Анонимен

преди 3 години

До LefisОпитвал съм. Даже имаше опит да се "отглеждат" диви пчели в Троянския балкан.Явно си един от тия, дето цял жиот е вярвал в нещо и като го оспорят изпадаш в истерия.

31

Анонимен

преди 3 години

Всъщност използва ли се яйце в направата на торта трайността става 5-7 дена, препоръчително 3 дена ,съхранение в хладно 0-5 градуса.Замразяването прецаква вкусовите качества на тортата.Явно в Белгийското сладкарство работят без яйца.

30

Анонимен

преди 3 години

До LefisМеда предизвиква инсулинова реакция като захарта. Въпроси имаш ли?

29

Ф.С.В.

преди 3 години

Щом мечките ядат мед -значи е полезен -даже се чудя дали ще усетят фалшификата и няма да го ядат?

28

Анонимен

преди 3 години

До LefisЗначи като е "уникална вкусотия" не говори глупости за дивия мед и после за "меда" като цяло. И както казах, в организма какъвто и мед да е проблемът е един и същ. Истината е, че меда не е много по-полезен от захарта генерално.

27

Ф.С.В.

преди 3 години

Не съм толкова богат -Но ако имах едни 50 бона за хвърлянеЩеше да затворя една сладкарница както е пълна с торти -и след един месец ще я отворя-ГАРАНТИРАМ ВИ ЧЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЩЕ СА ВСЕ ЕДНО СА НАПРАВЕНИ ДНЕС!!

26

Анонимен

преди 3 години

Хората ще поръчват вече само замразени белгийски торти.

25

Анонимен

преди 3 години

Има два сладкарски продукта за които трайността е голяма чистата торта гараш и меденката ,просто в тях няма продукти които да се развалят въпреки че продуктите са естествена натурални, все пак не разчитайте, че издържат като мед на 3000 години.Но други сладкарки продукти с висока трайност може да има само ако производителя не използва естествени продукти а химия тя е издържлива най вече естественото яйце и изкуствената имитация на яйце.

24

Ф.С.В.

преди 3 години

До 21 -като си много отворен -Отвори някой сайт за зареждане на сиропи бои и т.н за сладкарски цехове - Има цели туби сиропи фруктози и всякакви химии за по 5- 10лв )) Вафлите същата работа- Е-та има над 200!!

23

Анонимен

преди 3 години

До LefisПич, ти див мед от диви пчели виждал ли си на живо?Впрочем, и той се разпада по същия начин като домашния.Иначе меда е също толкова вреден, защото много бързо влиза в кръвообръщението и предизвиква интензивно отделяне на инсулин в организма - същия проблем като със захарта.Вземете се ограмотете малко.

22

Анонимен

преди 3 години

Да това е важно новина

21

Ф.С.В.

преди 3 години

До21- Мога да споря с теб че дори захарта в магазините е ПОД СЪМНЕНИЕ!! НО КОЙ ДА ПРОВЕРИ?? БАБХ ЛИ? (бабите там в Инспекцията )