98

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от герп се надявали още да управляват. Още не проумяват, че вече са история. Ще лъснат всичките им зулуми-от саниране, данъци, такси, заеми...Приготвили са и промени в закона за енергийната ефективност, с който ще свалят още по 300-500 лв от кожите ни. Каквито и статистики и "страшни вести" за короната да бълват по измислените си сайтчета-всичко излиза наяве и нищо няма да ги спаси.

97

Анонимен

преди 3 години

До ognyanzПротестиращите са като теб, полезни *** ОТИ, другаря Ленин ясно вие е определил в историята. Програмист е прав на 100% с примерите за фр. и октомврийската революция, има 1 много добра книга в която е описано всичко това - Фермата на животните.

96

Анонимен

преди 3 години

А мога ли аз да си сложа една палатка на някой от плажовете на България, които си имат концесионери и после в знак на добра воля да си я преместя някъде другаде....?Нали ще ме изгонят с 200 от там където не ми е работата... Не може хем незаконно да си направил барикада на ОБЩЕСТВЕН път и после в знак на добра воля да направиш най-разумното и да се махнеш от там.. Политическите и икономическите искания се заявяват пред парламента или като се гласува на избори за програма и после следиш за нея!

95

666

преди 3 години

До ognyanzШШШТ-не говори за Ботев и Левски,за Батак и Перущица,защото страхливците които се крият зад жени,тормозят бабички,пият и се друсат,мърсят навсякъде и безчинстват могат да се сравнят единствено с башибозук-ясно ли е!!!

94

ДртПрч

преди 3 години

Да бе! Добра воля!Просто няма желаещи да кибичат по цял ден на слънцето за тия мизерни пари.

93

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

92

Пламен Орешарски

преди 3 години

Да им развалим седянката.

91

НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим.Споделете! Може днес вие да сте в блокадата с малко дете или нуждаещ се на задната седалка. Група лум*ени се опитва да ни се налага!

90

изнервен

преди 3 години

Ха-ха, добра воля или защото отнесохте псувните на хиляди софиянци?

89

Анонимен

преди 3 години

Старшина Десиславов,импийчмънт мишко страхлива

88

Анонимен

преди 3 години

До Минаващпреди 10 години нямало мафия.Сега имало мафия.хахаха

87

Алекс2

преди 3 години

Когато Господ реши да накаже някой най напред му взима акъла господа протестъри ! А младите пишлеменца след като ни докарат пак другарите и ДПС да ни "управляват" ще си бият камшиците по света ! Женчо е разбрал че е дядо ама не е разбрал че е и Премиер ! Щом с две фалшиви снимки могат да го свалят верно е за Банкя !

86

Бай Шиле

преди 3 години

Начи кат зема едно дръво...В знак на добра воля и другите кръстовища ще освободите !

85

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите станаха смешни с тези барикади, все едно ще се отбраняват срещу хиляди полицаи. Обаче сега като няма нито един полицай са много смешни като надничат за кофите за ***

84

Анонимен

преди 3 години

Бате ви Бойко пак спечели. Вече няма време за избори преди Коледа. Събирайте катуна и ближете раните

83

телефонен измамник

преди 3 години

ади махайте се ва,съсипахте ни бизнеса.Остафка мутри,заради вас емигрирахме в Румъния,искаме спокйно да си връткаме бизнеса от тук,като при бат Сергей и другаря Орешарски

82

Не от добра воля

преди 3 години

освободили са площата от срам, защото на фона на българското академично общество тоя протест мязя на клoшapcки кaтyн

81

Анонимен

преди 3 години

До ognyanz"потребени ли са били въстаниците в Батак, Перущица, Брацигово"Раликата е че тези възстанници са се били срещу турците а вие се биете срещу българите.

80

Анонимен

преди 3 години

Искам остафка,искам пак да мога да си крада на воля,както преди,искам да мога пак да изнасилвам както преди,искам пак да мога да продавам наркотици както преди,тия *** от ГЕРБ ни объркаха всички бизнеси

79

Атанас Велмазов

преди 3 години

Нищо не се прай в знак на добра воля, просто не са им платили надниците ''организаторите'' !