138

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Божков явно намали парите.

137

Анонимен

преди 3 години

До Алтернатива имаПреди Бойко преди тези ли бяхме? Знам ли? При другите, Некрадливите спират европарите, защото се крадат. Като дойде"крадливия"Бойко, ЕС отново ни ги пускат?! С идването си намали цената на сегашната зала Армеец. Преди бюджета на минус и нищо не се строи. Сега на плюс и се режат лентички. При него тръгнаха проекти бавени над 40-50 години.Колко детски градини се построиха при него и колко общо преди него?"Еднокнижник","крадлив",това кой го твърди?Я да го видим него?

136

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 144-145: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.

135

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: Откъде пък истерия? Радвам ви се на п'ростотиите и чакам Бойко да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Не губете надежда.

134

Анонимен

преди 3 години

ДА СЕ ЗАБРАНИ НА МЕТЕЖНИЦИТЕ ДА ПОСЕЩАВАТ ЕВРОПА- НЯМА ДА ИЗНАСЯМЕ ТЕРОРИСТИ- ЧАМАДАНЧИК, ВОКЗАЛ, КРЕМЛЯ....ЗДЕСЬ ЧИБУРАШКИ ВЪВ ВЛАСТТА НЕ ИСКАМЕ.

133

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕНИТЕ КЛОШАРИ ДА СИ ПРИБИРАТ БИВАЦИТЕ, ПРЕЗИДЕНТА И ДА ИЗЧИСТЯТ КРЪСТОВИЩА И МАГИСТРАЛИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ.

132

Алтернатива има

преди 3 години

До Христо: Без Бойко щели да крадат? Те и сега крадат на воля точно благодарение на бат'ти Бойко. От какво мислиш си пълни чекмеджето с пачки.Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Необходимо е единодействие между всички партии, които мислят за бъдещето на България Предсрочни избори и машинно гласуване

131

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияхахахаИзпадаш в истерия ли протестърче?Скоро оставаш безработен и няма вече за дозичка, а?кофти.

130

Тикволандия

преди 3 години

На барикадата, гербаджийски ***. Днес цял ден трябва да се пишат п'ростотии под тази статия.И да не забравите Масква, Кремъл, Путин, Радефф, зеления чорап, Фигуранта, Черепа и т.н. Пишете, иначе кеш няма

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Черепа каза, че вече си има едни протестъри на надница.не му трябват втори.

128

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРЕПА КАКВО КАЗВА ПО ВЪПРОСА

127

какво означава това?

преди 3 години

В знак на добра воля?!...

126

10

преди 3 години

Добра воля ли? Разбраха, че няма да се състои така очакваният екшън с полицията, след който да се правят на жертви и се преместиха да пробват на друго място. Толкова евтин театър и в провинциално читалище не са гледали. Много е смешно вече!

125

Анонимен

преди 3 години

мая манолова капитулира безславно.Явно не можа да си намери богат спонсор.

124

Анонимен

преди 3 години

Поне по един акт няма ли да им съставят за нарушаване на обществения ред? А то би трябвало всеки ден по един.

123

Забавна формулировка

преди 3 години

Добра воля?Тези,които спират принудата и неудобствата,причинявани от тяхна гражданите,проявявали"добра воля"?Значи другите протестъри имат ЗЛА воляспрямо гражданите.Народна поговорка:На зло куче,зъл прът.Бий кучетата,докатопроявят добра воля.Триото,Мая и ХрИв разбират,че досадиха на народа и никойвече не ги приема сериозно,а като хемороиди-неприятно,но можеш да живеешс тях.Дори и услужливите ТВ разбраха,че тези новини се възприемат от хоратакато реклами по време на филм-пишпауза.

122

Анонимен

преди 3 години

Много великодушни,все едно да ми дадат моите пари.

121

селянин

преди 3 години

Защо да идват от селата и градовете НЕ подкрепящи протеста ? Достатъчно представители си имаме на ,,барикадите,, къде и кой не би ял и пил без пари на чаршията в София важно е ,че са столичани.Ще се потъркалят още някой и друг по паветата ще се върнат и хвалят кои колко взел ...и накрая ги за=бал.

120

Анонимен

преди 3 години

Навремето жена ми работеше в Асетбанк -собственост на Маджо. Н479акараха я да осчетоводи една съмнителна сделка и да изплати едни пари -около 10 милиона. Тя отказа. На другия ден я уволниха.

119

Христо

преди 3 години

Аз съм работник от провинцията. Работя за заплата. Средна за България. На изборите гласувах за Бойко Борисов. Искам да уточня, не за ГЕРБ, а за Бойко Борисов, защото в ГЕРБ има прекалено много хора с нечисти помисли / крадци/. И не искам Бойко да подава оставка. Има много членове на ГЕРБ, които ще се зарадват на оставката, което ще им позволи да си крадат на воля.