26

Анонимен

преди 3 години

ай сиктир с тоя расизъм!

25

Анонимен

преди 3 години

Каква чест бе, копоите на властта нямат такава...

24

Анонимен

преди 3 години

Франсетата са същите като англетата, бивши робовладелци.Иначе са царе с размахването на пръсти и поучаването, как да се държим с малцинствата.Има една поговорка - каквото повикало това се обадило, смешници и лицемери!Чудя се държавата им ако беше на Балканите, дали щяха да съществуват като народ.Добре че беше корсиканеца Наполеон, че да не ги вземем съвсем за меки китки.

23

До Анонимен 15

преди 3 години

Не Макрон е лидерът, който ще направи необходимото, което ти много точно си формулирал.Не случайно в този исторически момент са сложили начело на такава важна европейска държава не друг, а МакАрончо с баба му.Друг тип лидер е нужен. Все пак, Франция е сърцето на Европа, а тези, спрямо които насила ни карат да бъдем толерантни, какво направиха? Запалиха най-святото нещо в дълбините на това сърце - Нотр Дам (Небесната Дама), вдигнаха ръка и срещу Богородица.Просят си го и ще си го получат!

22

Чужденец

преди 3 години

Във Франция синдикатите са силни и полицеийският синдикат със сигурност има силата да свали тоя *** - министъра.

21

Анонимен

преди 3 години

При организираните терористични актове расисти бяха точно терористите.

20

Tochno kazano!!!

преди 3 години

"Израждането на протестите от протест срещу полицейското насилие в протест срещу расизма е добре обмислен ход за да се даде възможност на бежанците "инжинери" и "лекари" от Сирия, Афгатстан, Конго, Сомалия, Нигерия и другаде да безчинстват на воля над белият човек в Европа."

19

Анонимен

преди 3 години

"Тогава какво ще правим при такива ситуации?Правите френска любов и се надявате черният господар да се смили над вас и да се остави доброволно да го арестувате.

18

Анонимен

преди 3 години

Предлагам на френските полицаи, когато видят мургъфки престъпници в действие, да си свалят гъщите, да се надупът и да се намажат обилно с фазелин, по случай случката и евроатлантическите ъпгей реформи на бабушкерата Меркелица.

17

Щерю

преди 3 години

- Като са бесни да пребият 200 църни и ще се успокоят...

16

Лесно е

преди 3 години

Комуто не харесва в САЩ или в Европа, да си заминава за прародината - Африка, Индия, Близкия Изток.

15

Само на мен ли

преди 3 години

ми се струва, че някой ни пили нервите и има за цел да предизвика кранодесен преврат и въвеждане на военно положение?Пак припомням един нашенски пословичен израз:"Пусни маца под миндера, тя се качи на миндера". Трудещите се и плащащи данъци граждани на САЩ и ЕС проявихме какви ли не видове толерантност спрямо различните от нас. Не бяхме съгласни с някои от тези видове толерантност, но реагирахме цивилизовано. Облагодетелстваните от толерантността ни се амбицираха да ни докажат, че сме сгрешили

14

Анонимен

преди 3 години

И това както и пандемията ги очаквах до 20-30 години бях сигурен, че евреиге ще регулират населението на земята със световна смъртоносна зараза, като те предварително са се ваксинирали! Знаех и, че белите до едно, две покъления съвсем ще изчезна и на тяхно място ще се размножат роми, араби, ннегри, пакистанци! НО НЕ ОЧАКВАХ ТОВА ДА ЗАПОЧНЕ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА! ЖАЛКО

13

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Израждането на протестите от протест срещу полицейското насилие в протест срещу расизма е добре обмислен ход за да се даде възможност на бежанците "инжинери" и "лекари" от Сирия, Афгатстан, Конго, Сомалия, Нигерия и другаде да безчинстват на воля над белият човек в Европа.

12

Анонимен

преди 3 години

това е неприемливо,всичко цветнокожо ще прави квото си иска,всичко белокожо ще носи отговорност,ами че това си е цветнокож расизъм срещу белите.Интересно,всички цветнокожи искат при белите,обаче да са повече от тях и белите да им слугуват,не щът там откъдето са се пръкнали,брех,че нахалитети,щом са против расизма-всеки при своя цвят да ходи и няма да има расизъм,кво са се юрнали от цял свят само към белите държави

11

Анонимен

преди 3 години

Какво чака Макрон?Да разсипат всичко това,което цивилизацията е създавала с хилядолетия?Вън от цивилизованите страни.Който не му харесва да отива в дупката от която е изпълзял.Колкото по рано,толкова по добре.

10

Анонимен

преди 3 години

Матилда не я показват.Ала тя спасявафрансетата.Да забели боска и да гиповеде,както го е нарисувал Делакроа.Франсетата правят стойки,но жените всеги спасяват.Нашето,нашенското- бързада плати сметките,ама бърза.Абе жена,те неса нормални.Не,ще ги платим.Нас ,вместо да ни спасяват,ни обричатна геноцид.Даже, се събират с ромейте.От жената пати народа,ама тя плащасметки.А ,като зине ставаш на прашинкаЗа това татковината вехне.

9

Анонимен

преди 3 години

Огатте фрначуша и американя не го eбе ...Те са си в скъпите квартали и кордоните пазя т и кв стрелят на месо... ама га спре икономиката сиииимките ей ТЕС задръстени протестаняци шамизпоизмрът от глад интиоооооооооолкиз ще муй!

8

Да ама не

преди 3 години

С писане онлайн на "Европа за европейците" още нищо не се е променили и няма и да се промени. Докато белчовците си стоят пред мониторите и не правят нищо против масовата миграция, против правителствата им и подобни закони .... нищо няма да се промени. Белите още са мнозинство, но дори и като мнозинство нямаме никакъв контрол и никаква дума за това което става. Какво ще стане като не сме мнозинство? Ще има геноцид и който си мисли другояче е един заблуден гл*пак. Семейства ви ще бъдат убити.

7

Анонимен

преди 3 години

Само се чудя едно! Що не вземат да си сменят езика от Френски на Марокански или Алжирски примерно, щото пътладжоните поискали така...