14

Край

преди 4 години

Може ли човече което даваше интервю като правосъден министър с портрет на ББорисов на бюрото после да бъде омбудсман. Демек да ни пази от Него.Може само в България. Може само там където се прави баклава с фастъци, кебапчета от пилешки клюнове и "бира" в найлонови шишета. Братя българи ние сме менте.

13

И.Б.

преди 4 години

След като омбудсманът установява отдавна известния дисбаланс на интересите на Топлофикация и абонатите, нека да направи действащо предложение за противодействие, основано на закон и да възбуди общонародно движение с петиция, която да наложи промяна в действията на това предприятие. Има и съдилища, които могат да се заемат с тази задача. Главният проблем е в монополното положение на Топлофикация.

12

SWAN

преди 4 години

Демократична любов е тези които ме ограбват, и да ме защитават! - зад всички останали състояния те пази най-многолюдната полиция на глава от населението в света!

11

Анонимен

преди 4 години

Bg medii sa offshorni christianski fashistki rassisti teroristi. Ma kak ne pokazaha edna kasova belejka ili faktura i edin vulgarski potrebitel ve, ili na cialata mu vulgarska kompania okolo masata s mezeta, salati, vodki, rakii, biri...da sa izfukat kolko leva sa platili te, kolko sa im varnali energiinite kanibali i kakvo sa si kupili...

10

Анонимен

преди 4 години

Е, как да няма баланс?! Тъпичък народ и умнички шефчета! Всичко си е наред. Народът не излиза на протести, избира си и си преизбира все същите - всичко си е наред :)

9

Анонимен

преди 4 години

И тая калинка Диана Ковачева от коя партия е ?Защо не напишете ?Или викате, тя е "независима".Пародията на държава продължава ... за съжаление.

8

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и по-точно Вождът им Ту лупа, главатарят на Шайката си назначи и КЕВР, и Омбусдмана, и Прокурора, и Министрите, и Кметицата от село, и всички.Кого ще обвинят сега за кражбите ?

7

Анонимен

преди 4 години

В тая държава само се приказва и никой нищо не върши, накрая ще хванем сопите и ще станете само на магистрати. Хаоса е родил цяла Вселена, не си мислете, че сте застраховани. Часовника цъка, крадците Топлофикация да изчезват от погледите ни.

6

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБерастката смешница колко е жалка.Та нали Топлофикация е ваша, на ГЕРБ.Фандъкова е принципал на предприятието.От кого пак се оплаквате гербави гни ди.Пак ли някой друг ви е виновен за това че сте крадци и некадърници.

5

НАХАЛСТВО БЕЗ КРАЙ

преди 4 години

НЕ СЛУЧАЙНО АМЕРИКАНЦИТЕ-СЪЗДАТЕЛИ НА ГРАДСКА ТОПЛОФИКАЦИЯ ПРЕЗ 1912 ГОДИНА СЕ ОТКАЗВАТ ОТ НЕЯ В 1928.ПОРАДИ ОГРОМНИ ТОПЛИННИ ЗАГУБИ ПО ТРЪБОПРОВОДИТЕ В ГРАДСКАТА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА МРЕЖА"БРАТЯТА РУСНАЦИ"ВЪЗПРИЕМАТ ИДЕЯТА,ВНЕДРЯВАТ Я ШИРОКО В СССР И ОТЗВУК ОТ НЕГО И У НАС ИМА ТОПЛОФИКАЦИИ ОТ ОТДАВНА ОТРЕЧЕНА СИСТЕМА -ВКЛ."ТОПЛОФИКАЦИЯ "СОФИЯ""ТА ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНО ПОЕВТИНЯЛ ГАЗ ИСКАТ 22% УВЕЛИЧЕНИЕ ЗА ДА НАМАЛЯТ В УВЕЛИЧЕНИЕТО 15 %НЕЧУВАНО НАХАЛСТВО- ВЪВ ВСЕКА НОРМАЛНА СТРАНА ДОСТА ХОРА ОТ ТОПЛО

4

Анонимен

преди 4 години

Бивша държава, която има терминът Работещи бедни няма бъдеще. Нито настояще де.

3

Анонимен

преди 4 години

Просто ги закрийте и без туй са във оперативен фалит, туй като Дързост и красота сериала.

2

Анонимен

преди 4 години

Интересна седмица за ГЕРБ - оказва се, че съпругът на Екатериан Захариева е проектантът на "подпорния хотел" на Алепу.

1

25394

преди 4 години

Рвановесие на интереси изобщо не може да се търси там, където кражбата е общоизвестна, терорът над потребителите надхвърля нормалното въображение, запатите и бонусите на служителите от горните и средните етажи на топлофикация са незаслужено високи, а грабежът от страна на частното топлинно счетоводство е счупил всичик рекорди на наглостта.