30

Демократ

преди 3 години

Да преместят магазините си в - сиера леоне и ливан там гражданската воина вече е затихнала

29

Анонимен

преди 3 години

Ох, виждам много кандидати за дранголника, и все от тъмните. 1во действие: набират си "ябълки" от магазина2ро действие: похвалват се. В гетото всеки втори се разхожда с нов айфон 113то действие: протестите свършват, трябва и да се ходи по клубове, обществени места. Хора без 10 долара в джоба се разнасят с телефони за по 13004то действие: полицията започва да проверява "собствениците". По-умните хвърлят в реката, порадвалите се за една две седмици са доволни, останалите в панделата

28

One

преди 3 години

ХАХАХАХАХХАХАХА накрая тези, които го запалиха първи ще изгорят.

27

Негро от гетото

преди 3 години

До АнонименХахаха, всички телефони се проследяват по IMEI номерчето, няма как да се махне....Хахахаха , ама ти сигурен ли си ? Щото всъщност не е никак трудно. И защо , по дяволиите трябва да ходиш в Епъл сервиз ? Ползваш - хвърляш... ползваш- хвърляш. Какво , да не би да си давал пари за него ? Особено ако си успял да си грабнеш 5-6 .

26

Протесторат

преди 3 години

Незнайно защо всички протестиращи много ама много били сърдити на магазините на Епъл. Където видели такъв магазин и веднага налитали с камъне и дърве...да го разбиват като внимателно отделяли всички АйФони и АйПади и ги тъпчели при другите запазени вещи - часовници , дънки, маратонки в огромните си торби и раници , неделима част от всеки протестиращ .

25

Анонимен

преди 3 години

Добре, че ни информирахте, щото сън не ни хеащаше за магазините на огризката.

24

илюминат-заговорник

преди 3 години

Цялата работа с протестите е заговор , защото последно време в САЩ безработицата е на рекордно ниски нива , а продължават да се нуждаят от работници и единствения начин да накарат афро-то да работи е да го прибереш в някой затвор, където ги гърбят яко за 50 цента на час. След тези протести, цеховете в затворите ще заработят на пълна пара.

23

Анонимен

преди 3 години

Да, по принцип е така или поне така беше доскоро.Но с новия демократичен тренд на берачите може да въведат нови закони, узаконяващи брането или амнистия за берачите и тогава вече не знам как ще бъде.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Незаконно придобит айфон или откраднат от магазина, не се поддържа от сервиз на Епъл при повреда или дефект." Следователно лицето, което занесе на поправка такава вещ веднага може да бъде подведено под отговорност като крадец, ако не е гербер.

21

Анонимен

преди 3 години

Нямат ли видеонаблюдение в тази страна на мечтите.

20

Анонимен

преди 3 години

Незаконно придобит айфон или откраднат от магазина, не се поддържа от сервиз на Епъл при повреда или дефект.Или си го поправяш сам или търсиш гаражни експерти. Обикновено са индийци, пакистанци и други такива -станци.Където и да отидеш, първо проверяват серийния номер и веднага се разбира дали е краден или купен.

19

Анонимен

преди 3 години

Много организации в САЩ са тотални комунисти а пък antifa са си със фашистко мислене

18

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, всички телефони се проследяват по IMEI номерчето, няма как да се махне.Скоро обаче търговията ще се случва само и единствено през интернет, особенно след вируса и сега тези безредици много вериги магазини ще предпочетат да не отварят повече. Тези които имат работа в подобни магазини сега ще ги отрежат ...Другия варянт е тотално преместване на бизнеса от САЩ

17

Анонимен

преди 3 години

По-скоро имат уникален сериен номер на устройството, чрез който може да се удостовери, дали за него е платено или е откраднат.

16

Анонимен

преди 3 години

Като цялата тая простотия свърши, всичките "звезди" дето ги подстрекаваха трябва да се намерят и да си получат заслуженото.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Ще им намерят цаката, ще им махнат чиповете и Ябълката може сериозно да го ду ха.

14

Анонимен

преди 3 години

Тия не са сред най-умните. В САЩ самото притежание на крадена стока е престъпление. А всички откраднати устройства са или снабдени с глонасс чипове или свързани с мрежата и веднъж активирани, полицаите ще дойдат да ти почукат на вратата.

13

Анонимен

преди 3 години

Като се правят на големи демократи, сега да им сърбат попарата на черните.

12

Анонимен

преди 3 години

Само белина за тези...Повечко белина...

11

Анонимен

преди 3 години

Супер, дано и не отварят, бая се оядоха досега :)