34

Некъф

преди 3 години

Добре, че спряхме да им се връзваме на глупостите на щаба и Бойко инак 3 години щяхме да сме под карантина !!!

33

Анонимен

преди 3 години

ко рекъл Хичев , с болно население и слаба икономика няма.

32

f

преди 3 години

Това в американските училища дето се гърмят, в повечето случаи е нелегалния холивуд, който пристигна и в България, в новините влизат малка част от случаите и само когато се е стигнало до убийства, обикновените нападения с остриета влизат ли в корумпираните,платени новини? Особено телевизиите си перат парите и не печелят от новинарство, добре че е ДНЕС.

31

Анонимен

преди 3 години

Докато тестваха по 1500 на ден, намираха по 50-70 заразени. Сега тестват по 300 и намират по 10-15. Къде е разликата? Ама да спрат да тестват и ще намират НУЛА, и всички ще са спокойни. Цирка няма край.

30

Анонимен

преди 3 години

Какво е толкова радостното? Че са направили само 295 теста? В Ухан за няколко дена направиха 6 МИЛИОНА теста? Ако направим 50 теста ще отчетем, че няма нито един заразен. Данните манипулират. Дано има повече слънце.

29

Анонимен

преди 3 години

До ТитаТръгваш... и като се събудиш ти става малко криво, че и тази година няма да ходиш никъде.

28

Тита

преди 3 години

Тоя рефрен "останете си в къщи" отдавна не е актуален.============Ти си мислиш, че не е, но бързо ти нащъкаха минусите, така че явно си е актуален. Аз вкъщи не седя - миналата седмица бях на планина в Асеновград, тази съм в Габрово. Но знам, че това е благодарение на НОЩ и съвестните ми съграждани.

27

Анонимен

преди 3 години

295 теста 10 заразени...Решили да прежалят пенсионерите и тези със съпътстващи заболявания заради "бизнеса"...

26

Ужасена

преди 3 години

Оооо не, ужасена съм............как така няма починали, как така само 10 нови случая?!

25

Анонимен

преди 3 години

Такова напасване на бройките пада, че реденето на листи по избори ряпа да яде!

24

f

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ИСКА МАГНИТНОТО ПОЛЕ ДА Е В НЕГО, МАГНИТЪТ Е ЗА АТАКА!Антимагнитете я тая държава, заравят отрицателни магнити, само положителни магнити трябва, и само на границите! Иначе се изправяш сам срещу цялото зло и стават големите предателства.

23

Анонимен

преди 3 години

Знаех си че няма никакви вируси мируси и само лъжат за да ни ваксиниран и да ни държат под контрол през 5г мрежата

22

Анонимен

преди 3 години

До ТитаТоя рефрен "останете си в къщи" отдавна не е актуален.Седенето в къщи като в инкубатор унищожава имунитета.Трябва да се излиза навън, да се спортува и човек да се поддържа здрав.С обездвижване, домашен алкохолизъм и психически тормоз от щаба не се изгражда имунитет.

21

Тита

преди 3 години

Малко остана - на 15ти Юни тръгвам за Халкидики, средния ръкав. Ще се препичам на плажа, докато тука си обсъждате колко теста са направени, кой ял агнешко и кой не и кой колко е плешив.

20

Каскетчо

преди 3 години

Ужас, кошмар, потрес! Къде са военните, къде са камионите, къде са чувалите, стигат ли за толкова трупове? Връщайте маските на открито, закрито, проветрено и спарено! Връщайте КПП-тата, аз тия мазни софиянци, ето го резултатът от пътешествията по Великден, нищо че мина един месец вече! Наглеци, ходеха навсякъде да сеят зараза и сега няма спасение! ДЕСЕТ зарезени за 7-милионна страна, ДЕСЕТ! Затваряй всичко - магазини, кафенета, детски градини, никой да не излиза, пламнахме! Пищя от ужас аааааааа

19

Анонимен

преди 3 години

има и нещо друго, тия проби са само от тестовете ,*** хората дето са с ковид симптоми ,но отрицателни тестове , явно не се отчитат.

18

Китайска Чума Ухан

преди 3 години

юруш по курортите - за това ви заливат с подобни статии! Уханката е лека като летен грип - няма да се плашите - важното е да пълните партийните каси!!

17

Анонимен

преди 3 години

по-странното, е че за 25 -ти към РЗИ софия има 1 смъртен случай отбелязан.Кунчев хич да не говори в минало време ,че тия 295 проби са нищо за София област ,камо ли за страната.

16

Анонимен

преди 3 години

Генерал ГОДЖИ сигурно е изпаднал в истерия, не му се сбъдна мечтата "МНОГО ХОРА ЯКО ДА ИЗМРАТ".Неблагодарен народ, не ще да мре :)

15

Не ги е срам

преди 3 години

Извода е, че ако са изследвани 1800 душе, то заразените ще са над 60. Т.е. целта е ясна, винаги заразените да ги изкарват по малко от оздравелите.