54

Анонимен

преди 4 години

Факт е, че ние хората в България засега се справяме с заразата, въпреки неадекватните мерки на правителството. От правителството се искаше да не допусне внос на заразата от чужбина, а то не го направи. Това трябваше да стане най-късно през февруари, в краен случай в началото на март, но вноса на заразата от чужбина не го спряха, върви си и сега в края на май.

53

Анонимен

преди 4 години

До nina-------------------------------Имаше поредица от 3 почивни дни.Лаборантите и те душа носят,не са от желязо.

52

???

преди 4 години

295 теста, от които колко са на Бойко Борисов и лакеите му? Може би са 280 и с останалите 15 теста са намерили 10 заразени.

51

До 39

преди 4 години

Написал си"Цифри, цифри, бездушни и нищо не значещи цифри."Цифрите, че нямат душа, нямат, но как нищо не значат? С цифрите съставяме числата и това е тяхното значение, а с числата измерваме числови величини.

50

nina

преди 4 години

В събота - направени 400 и няколко теста: заразени -6 /съоббщено в неделя/. В неделя - направени 200 и няколко теста: заразени - 10. Преди - правени 1500-1700 теста: заразени - от над 30 до към стотина. Как и на кого да вярваш?!

49

В. Узунов

преди 4 години

То оти е Байрям та Аллах ви даде мека жилка ам да мине празника и па ще ги затъркаля бабичките по болниците.

48

Rio

преди 4 години

Не се правят тестове , няма болни. Само 295 теста за 24ч. това си е рекорд по най-малко направени тестове не у нас , вероятно в целия ЕС. Какви врътки правят нашите не ги знам , дано не пострадат хората. Онзи ден излезе инфо от легия антимафия , че нашите любими управляващи са дали по над 10 лв за чифт калцуни , а те струват стотинки. Винаги има кой да печели от такива кризи , но пари за тестове няма , сигурно защото там няма далавера , ама кой ти гледа калцуни и ностни кърпички. Бог да ни пази!

47

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Борисов,Щаба и Правителството - молодци !Лекари , медицинската общност и Полиция-молодци !За Дондуков 2 ,Позитано 20, и всякакви други леви формации........... приказката на Любо Пенев "духайте супата"

46

Анонимен

преди 4 години

Наште видяха, че Гърция лъже за намалените брой заразени и те решиха да лъжат, че имаме по 6, по 10 заразени, за да спасиме летния сезон!

45

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до fТе може и да не са психично болни... - но за теб не съм сигурен...

44

Анонимен

преди 4 години

алоу, медията ........,липсват ви броят тестове 295.

43

Анонимен

преди 4 години

С 295 теста направени за денонощие, този въобще да не излиза, то срамна работа!

42

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Шумкарите не са доволни... - те искат трупове...

41

Анонимен

преди 4 години

Кои имат пари в българия , всички ги знаем .. пиша българия с малка буква щото е ***. А по темата не ми се пише , става банално вече , от щаба да почнат да броят психоболните и заболелите от рак

40

Анонимен

преди 4 години

Както често казвам на жената - дай да не се дебнем, че ще се хванем!Така и с тестовете...

39

Анонимен

преди 4 години

На 99% народа е съвестен, съвестно изпълнява препоръките и оцеля, това е истината, не послуша троловете на БСП и кРадев.

38

Ех тая настинка

преди 4 години

Само я лансирате тази настина, за паника на хората и Прекарване на много удобни Закони !!! Спрете се !

37

Анонимен

преди 4 години

Цялата борба с коронавируса ми звучи толкова несериозно и инфантилно. Нищо общо с реалността. Цифри, цифри, бездушни и нищо не значещи цифри.

36

Анонимен

преди 4 години

Уж нямаха пари, стотици хиляди безработни, бизнесът им съсипан, за държавни помощи реваха, системата ги убиваше и т.н., а сега имат пари за фитнеси, молове, заведения, курорти, почивки и т.н.

35

Иосеб Джугашвили

преди 4 години

Има Тестване - Има Заразени - Няма Тестване - Няма Заразени! Проблемът е, че се Тества!!