9

Продължават друг път

преди 3 години

Глупости! Няма по-ревнив от българския мъж, дори ако той е инициирал раздялата. Моя бивш не спря да ме ревнува и държи за резервен вариант докато не си намери друга. Ако веднъж е бил с теб значи си оставаш негова завинаги (поне в неговия сбъркан мозък).

8

Анонимен

преди 3 години

Когато спре да пуска снимки с коментари колко е щастлив.

7

Анонимен

преди 3 години

Теглете и май-юни-юли и да си евава пиперо.

6

ШибиРиби

преди 3 години

Особено ако нaeбe сестра ви тряа се знае че е продължил смело напред

5

Анонимен

преди 3 години

"Статия", лишена от всякакъв смисъл. Ако е бивш, защо изобщо трябва да ви интересува? Всичко е свършило, защо трябва да ви търси и да се интересува ит вас или вие от него?

4

Друга смешка

преди 3 години

Един друг дори не беше казал на жена си, че ще иска развод, а й беше оставил бележка на кухненската маса, заедно с ключа си от квартирата, която бяха наели, защото майка му още отначало не искаше тази моя колежка за снаха, а си беше набелязала друга. Дори не се бяха карали двамата млади съпрузи, той явно си я харесваше, но много слушаше майка си.И тръгвайки си, като част от своя багаж БЕШЕ ВЗЕЛ ЦЕДКАТА ЗА ЧАЙ, защото някога била купена от майка му и той я взел, изнасяйки се на квартира с жена си

3

За подаръците

преди 3 години

За върнати подаръци знам, когато става дума за обидено момиче. Тя сама, по свое решение му връща подаръците, които той й е направил.Знам обаче някои смешни случки. Един, изнасяйки се от жилището на съпругата си след като беше подал молба за развод, заедно с вещите си беше взел общата им паста за зъби, наполовина пълното бурканче кафе и частично изразходения парфюм, който беше подарил на жена си няколко месеца по-рано за рождения й ден. Тя разказваше, че този парфюм струвал 35 лв :)))

2

Не, Мише

преди 3 години

Повечето нашенци ревнуват бившата и след раздялата и то когато самите те са си намерили нови партньорки.Само веднъж чух някой да си иска подаръците от бившата, при това дребни неща. Сигурно има и други такива, но това е смешно и дребнаво. Има смисъл само ако й е подарил някоя старинна фамилна вещ, каквато се дарява на снаха, родила потомство.Понякога влюбеният мъж подарява такива неща на приятелката си, но ако тя не му стане съпруга и майка на децата му, редно е да ги върне.

1

Анонимен

преди 3 години

Направо, следващия бивш търсете.