Снимка: Istock

Разделите са болезнени. Понякога се случва двамата партньори да имат желанието да поправят някои неща, които не са вървели и да подновят връзката си. В други случаи, когато няма желание за инвестиране на усилия от двете страни, връзката не се подновява. Ако все още изпитваме емоции към бившия, силно се надяваме нещата в някакъв етап да се развият в подновяване на любовната ни връзка. Но може да се случи така, че той да ни даде ясни знаци, че е продължил напред. Кои са те?

Той ви избягва

Дори и по едно и също време да се намирате на едно и също място, той може да избегне разговорите с вас или да е по-сдържан. Ако той определено не демонстрира, че се радва да ви види, а излъчва равнодушие, то това е ясен знак, че е продължил живота си напред.

Той ви подкрепя в търсенето на нов партньор

Понякога бившите партньори запазват нормални, приятелски взаимоотношения. Могат да разчитат един на друг, да се съветват, споделят. Когато той ви подкрепя в това да се срещате с потенциални нови партньори, иска вие да бъдете щастлива в личен план, със сигурност няма намерение да прави опити за подновяване на връзката си с вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase